Jump to content
Dogomania

Amstaffka Stella wraca z adopcji-niema dla niej miejsca!!!POMOCY DT/DS PILNIE!!!!

Recommended Posts

Posted

Kopiuje :

[quote name='Jaaga']Dostałam informacje, że w okolicy Będzina koczuje bezdomna, wychudzona, łagodna amstaffka. Gdyby jakis miłosnik rasy zainteresował sie nią, to podam tel. do osoby, która ją widuje i może dowieźć. Pilnie potrzebuje DT

03.09.2009

Sunia złapana,obecnie tymczasowo przebywa u Jaagi.
W najbliższym czasie będzie miała strylke,prawdopodobnie jest w ciąży.
Jeśli do przyszłego tygonia nie znajdzie domu będzie przewieziona do hoteliku.

Suczka jest przerażona,boi się jest nieufna

06.09.2009

Sunia juz po sterylce,tymczasowo u Jaagi.
Zaczyna bardziej ufać ludziom

09.09.2009

Suczka-Stella zostaje w dt u jaagi.
Pojawiła sie krew w moczu.

10.09.2009

Krew w moczuustelli juz sie nie pojawia :multi:

Stella jest zdrowa,po sterylizacji,zaczyna ufac ludziom.
Szuka domu stałego

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ma sprawy ;)
mam nadzieje ze jakis tymczsik sie znajdzie ja jedynie moge podjechac zobazys co z nią...ale to tez zalezy gdzie dokładnie.
Czekam na Jaagę napewno poda miejscowosc

Posted

jesli chodzi o zdjecia moglabym pomoc ale ja bez transportu jestem a z Katowic do Bedzina jest kawalek i za nim po pracy bym sie dokulala autobusem to juz ciemno bedzie i ze zdjec nic nie wyjdzie dobrego :(

Posted

[quote name='Alicja']Podnosze.
Dziewczyny a nie można póki co gdzieś jej ulokować , skoro koczuje to znów może zaginąć jak ten ostatni astuś

a nie można by jej zgarnąć i wrzucić właśnie na miejsce gdzie miał jechać tamten młody?

Posted

jesli to sie okaze blisko mnie to moge podjechac zrobic zdjecia o ile sunia akurat w tym czasie bedzie.Za wiele tez nie obiecuje bo ja jak Tengusia nie zmotoryzowana jestem dotego jak cos musze jechac z moja corcia...z ktora bardzo ciężko sie gdziekolwiek jezdzi :diabloti:

Posted

pinkmoon napisał(a):
a nie można by jej zgarnąć i wrzucić właśnie na miejsce gdzie miał jechać tamten młody?

kurcze no...Mlody chyba miał jechać do Danusi ... tak mi sie zdaje

Posted

Alicja napisał(a):
kurcze no...Mlody chyba miał jechać do Danusi ... tak mi sie zdaje

Tak, młody miał jechać do Danusi
Ja i Ania z Poznania zobowiązałyśmy się opłacać mu hotelik.
Nie wiem jednak, czy jest jeszcze jakieś wolne miejsce u Danusi ...

Posted

mariamc przyjmie na hotel TYLKO łagodne psiaki, ponieważ ma wiele młodziutkich wolontariuszy i boi się o ich bezpieczeństwo, także psiak musiał by być sprawdzony pod tym względem.

Posted

Kto jest w stanie zlpac sunie dac jej DT do soboty i dostarczyc mi ja w sobote na godzine 13.00, tyle moge dla suni zrobic niestety nic wiecej :shake: pozniej zawioze ja do hoteliku.

Posted

Myślę, że na te kilka dni mogłaby być u mnie w kojcu, byle nie robiła podkopów (mam tylko wkopane krawężniki). Dziewczyna, która o niej mówiła, powiedziała, ze może ją dowieźć.
Ada-jeje, prześli mi na PW adres, gdzi sunię trzeba przetransportować. Zadzwonię do tej dziewczyny i może uda się wszystko zgrać.

Posted

Jaaga kliknij na moj znaczek logo w podpisie a znajdziesz moj adres, moj tel. 910 921 063. Rozmawialm tez juz z dziewczyna i chyba nie dysponuje ona samochodem ale poprosze Bela z Bytomia, razem cos wymyslimy.

Posted

Właśnie miałam napisać. Jesli znajdzie sie ktoś, kto ją dowiezie do Ciebie, to dajcie znać tej dziewczynie, zeby ją podrzuciła do mnie (powiedziała, ze do mnie da radę).

Posted

W sprawie suni juz wszystko dograne, Kleo 24 wejdzie na watek bo przeslalam jej linka, zlapie sunie i dowiezie do Jaaga a Kuba 123 dowiezie sunie w sobote do mnie do Chrzanowa, i ja pojade z sunia dalej do Myslenic do hoteliku. A teraz cioteczki prosze o bazarki i pomoc finansowa bo to juz 5 nasz pies na hoteliku, w tym z sunia beda trzy asty, jak kazda astowata ciotka wie ze DS dla astow nie tak szybko sie znajduje a nie wyobrazam sobie ze z powodu brau kasy trzeba bedzie rezygnowac z pomocy psom w potrzebie. :shake:

Posted

Czekam, kiedy sunia da sie złapać i przyjedzie. Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji.

Może zmienić tytuł, wpisać prośbę o wsparcie i deklaracje? przecież suni potrzeba pieniędzy na hotel i na sterylkę.

Posted

Jaaga napisał(a):
Czekam, kiedy sunia da sie złapać i przyjedzie. Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji.

Może zmienić tytuł, wpisać prośbę o wsparcie i deklaracje? przecież suni potrzeba pieniędzy na hotel i na sterylkę.

zmieniam tytuł