Jump to content
Dogomania

Amstaffka Stella wraca z adopcji-niema dla niej miejsca!!!POMOCY DT/DS PILNIE!!!!

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czemu, ale na allegro tez zdjęcia nie chcą mi sie załadować :shake:. Wtawiłam tylko te. Później spróbuję wiecej.
Sunia wyprowadzona z kojca, praktycznie pozostaje w pozycji, jak na zdjęciach. jest bardzo wystraszona.
Teraz Cioteczki trzymajcie kciuki za szybkie znalezienie domu.

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kuba mam nadzieje ze sie zorientowalas ze jutro nici z przewozu suni do mnie, :shake: bede z Toba w kontakcie bo wszystko wskazuje na to ze sunie przewieziemy dopiero po polowie tygodnia.

Posted

ok
teraz już wszystko wiem
jakie w końcu mała ma imię??
co do transportu w przyszłym tygodniu to dogadamy ,żeby nie kolidował z innym i sprawami które łapię , ale będzie dobrze;)

Posted

Sprawdziłam allegro. Ona prawie nie ma wejść :shake:. Od wczoraj 34 przy wyróznionym i podświetlonym ogłoszeniu. Jeszcze żaden ogłaszany przeze mnie pies nie miał takiej oglądalności. W tytule dałam, że wysterylizowana, wiec to też pewnie ma wpływ na liczbę wyświetleń ;).
Dałam o niej znać mojej p. doktor, ale na psa tej rasy nie ma nikogo chętnego.

Cioteczki, bardzo proszę o ogłoszenia w innych serwisach. Kontakt ze mną: (32) 3533135, 509637008, [email protected]

Ona jest bardzo biedna. Fizycznie w porządku, bo nie jest już chuda. Je ładnie i chyba była odwodniona, bo wygląda dobrze. Tylko ta psychika. Przy każdym ruchu wykonywanym koło niej dostaje skurczu mięśni.

Proszę również o wpłaty czy bazarki dla suni, bo w przyszłym tygodniu ma jechac do hoteliku, a nie ma za co jej tam umieścić.

Jutro sterylizacja.

Posted

Poprosze zaraz IKA & SONIA o ogloszenia dla niej. Jaaga tylko jak IKA poda namiary na Ciebie to jak sunia znajdzie sie pod moja opieka bedziesz zmuszona przekierowywac osoby na mnie, lub mozna dac od razu w ogloszeniach moje namiary a ja bede przekierowywac do Ciebie gdyby sunia miala szczescie isc od Ciebie prosto na DS. Prosze zadecyduj na kogo dawac namiary.

Posted

To daj na siebie, możesz rozmawiać z ludźmi, a gdyby chcieli przyjechać poznać sunię, to dajcie mi znać. Allegro ma na mnie, ale w każdej chwili moge zmienić dane.

Posted

proponowałam wcześniej MESA ale jakoś tak bardziej pasuje mi do niej n tych zdjęciach SIMBA ( nie wiem czemu)

wybierajcie jej imię bo to pierwsze co będzie jej własne w nowym życiu