Jaaga Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nie wiem czemu, ale na allegro tez zdjęcia nie chcą mi sie załadować :shake:. Wtawiłam tylko te. Później spróbuję wiecej. Sunia wyprowadzona z kojca, praktycznie pozostaje w pozycji, jak na zdjęciach. jest bardzo wystraszona. Teraz Cioteczki trzymajcie kciuki za szybkie znalezienie domu. Quote
agaga21 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jaka ona jest przerażona! aż się serce kraje jak się patrzy na jej postawę...i ten smutek! co ona biedna musiała przeżyć:-(:shake::-( Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Lo matko jedyna, jezeli bedzie mi dane ja zobaczyc to wycaluje i wymiziam ta smutna mordke. Quote
pinkmoon Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Biedna mała, wystraszona jakby spodziewała się już tylko najgorszego :-( Quote
kuba123 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ada-jeje napisał(a):Lo matko jedyna, jezeli bedzie mi dane ja zobaczyc to wycaluje i wymiziam ta smutna mordke. ja pierwsza, ja pierwsza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kuba mam nadzieje ze sie zorientowalas ze jutro nici z przewozu suni do mnie, :shake: bede z Toba w kontakcie bo wszystko wskazuje na to ze sunie przewieziemy dopiero po polowie tygodnia. Quote
Alojzyna Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 o rany, jaka bida :crazyeye: :placz: http://photos01.allegroimg.pl/photos/400x300/733/37/32/733373293_1 dajcie te zdjęcia do pierwszego postu :razz: Quote
kuba123 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ok teraz już wszystko wiem jakie w końcu mała ma imię?? co do transportu w przyszłym tygodniu to dogadamy ,żeby nie kolidował z innym i sprawami które łapię , ale będzie dobrze;) Quote
agnieszka32 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Matko :-(, to jej przerażenie :placz::placz::placz: Quote
polciuaa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jaka ona jest wystraszona! matko,cóż ona musiała przezyć!:placz::placz::placz: Quote
MartynaP Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 biedna jaka przerazona :-( zedytowałam pierwszy post Quote
lucySxy Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Całą swoja postawą mowi-"nie bij mnie wiecej!":angryy: Quote
Jaaga Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Sprawdziłam allegro. Ona prawie nie ma wejść :shake:. Od wczoraj 34 przy wyróznionym i podświetlonym ogłoszeniu. Jeszcze żaden ogłaszany przeze mnie pies nie miał takiej oglądalności. W tytule dałam, że wysterylizowana, wiec to też pewnie ma wpływ na liczbę wyświetleń ;). Dałam o niej znać mojej p. doktor, ale na psa tej rasy nie ma nikogo chętnego. Cioteczki, bardzo proszę o ogłoszenia w innych serwisach. Kontakt ze mną: (32) 3533135, 509637008, [email protected] Ona jest bardzo biedna. Fizycznie w porządku, bo nie jest już chuda. Je ładnie i chyba była odwodniona, bo wygląda dobrze. Tylko ta psychika. Przy każdym ruchu wykonywanym koło niej dostaje skurczu mięśni. Proszę również o wpłaty czy bazarki dla suni, bo w przyszłym tygodniu ma jechac do hoteliku, a nie ma za co jej tam umieścić. Jutro sterylizacja. Quote
Ada-jeje Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Poprosze zaraz IKA & SONIA o ogloszenia dla niej. Jaaga tylko jak IKA poda namiary na Ciebie to jak sunia znajdzie sie pod moja opieka bedziesz zmuszona przekierowywac osoby na mnie, lub mozna dac od razu w ogloszeniach moje namiary a ja bede przekierowywac do Ciebie gdyby sunia miala szczescie isc od Ciebie prosto na DS. Prosze zadecyduj na kogo dawac namiary. Quote
Jaaga Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 To daj na siebie, możesz rozmawiać z ludźmi, a gdyby chcieli przyjechać poznać sunię, to dajcie mi znać. Allegro ma na mnie, ale w każdej chwili moge zmienić dane. Quote
IKA & SONIA Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Melduję się na wątku. Dzisiaj już nie zdążę, ale jutro powinno mi się udać dziewczynę ogłosić. Biedulka z niej :-(:-(:-( Quote
IKA & SONIA Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Proszę o tekst do ogłoszeń, bo nie widzę linku do Allegro suni. Quote
Ada-jeje Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 IKA, tu jest tekst. AMSTAFF mix wysterylizowana młoda, suka, Katowice (733373293) - Aukcje internetowe Allegro Quote
lucySxy Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Wrzucilam juz pieniazki przez konto internetowe. Myśle ,ze beda w poniedzialek. Tak jak zadeklarowalam, bede wplacac tak dlugo jak bedzie trzeba. Quote
Jaaga Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ponawiam apel: sunia jutro jedzie na sterylkę i brakuje jeszcze 50 zł. Czy ktos sie dołoży do kosztów zabiegu? Quote
Kleo24 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Zabieram jutro w południu sunie na zabieg A imię może STELLA albo MAJA To delikatny piesek i imię powinno do niej pasować ;) Quote
Jaaga Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Mnie sie podoba Stella, bardzo do niej pasuje :lol:. Quote
kuba123 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 proponowałam wcześniej MESA ale jakoś tak bardziej pasuje mi do niej n tych zdjęciach SIMBA ( nie wiem czemu) wybierajcie jej imię bo to pierwsze co będzie jej własne w nowym życiu Quote
Recommended Posts