Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='piechcia15']za ile?(cena)ma jakis bazarek?czy tak sama z siebie robi i trzeba ją na pw ścigać?[/QUOTE]

trza ją ściągnąć;) robi gratis w miarę wolnego czasu...tak mi szkoda Dropsika:( Piechcia - u nas 4 psy zapuściły korzenie w hotelu...są już ok. roku w nim - a to ani bullowate ani agresywne...psy adopcyjne (2 onki i 2 kundele) i też nikt ich nie chce:(

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

kilka dni temu dzwonił do mnie facet. wydzwaniał od rana, w końcu odebrałam, ale nie mogłam gadać bo w pracy byłam. Poprosiłam aby oddzwonił. Powiedział że nie ma sprawy...i nie oddzwonił:( a juz miałam nadzieję że to TEN. Zawsze staram sie nie przenosić rozmów tel. w jego sprawie na później, bo ludzie nie oddzwaniają, ale musiałam tym razem:(

Posted

nie dalej jak przed chwilą byłam na wątku po nr konta bo mi stała deklaracja z konta się zapodziała
miałam wpisaną do grudnia 2010
ale już naprawiłam wszystko i w poniedziałek moja deklaracja dojdzie

• 2 weeks later...
Posted

dziś dzwonił fajny pas z Torunia:) wypytał wszystko co i jak. Uśmiał sie jak opowiadałam o Dropsie i wymieniałam jaki on straszny i podły:) i nic a nic się nie wystraszył:) jedyny wymóg jakiego nie może spełnić to wcześniejsze wizyty u psa:( z racji odległości...:( a czy Bogatynia nadal jest taka zalana czy jakiś hotelik/pokój do wynajęcia by się znalazł? Ma dom z dużym ogrodem. Dwójka dzieci: 13 i 15lat. Miał rottweilerkę wcale nie łatwa bo wszystkiego sie bała.
Dałam mu tel. do Marka, aby pogadał. Ale uważam, że w przypadku Dropsa wizyta wcześniejsza jest absolutna!

Posted

piechcia15 napisał(a):
dziś dzwonił fajny pas z Torunia:) wypytał wszystko co i jak. Uśmiał sie jak opowiadałam o Dropsie i wymieniałam jaki on straszny i podły:) i nic a nic się nie wystraszył:) jedyny wymóg jakiego nie może spełnić to wcześniejsze wizyty u psa:( z racji odległości...:( a czy Bogatynia nadal jest taka zalana czy jakiś hotelik/pokój do wynajęcia by się znalazł? Ma dom z dużym ogrodem. Dwójka dzieci: 13 i 15lat. Miał rottweilerkę wcale nie łatwa bo wszystkiego sie bała.
Dałam mu tel. do Marka, aby pogadał. Ale uważam, że w przypadku Dropsa wizyta wcześniejsza jest absolutna!

Oby się udało! Trzymamy mocno kciuki :)

Posted

piechcia15 napisał(a):
chyba nic z tegos skoro ani ten facet ani pan Marek się nie odzywa:( a ja zapomniałam spisać jego numer i teraz nie wiem który to był:(

Bądźmy dobrej myśli, moze jeszcze zadzwoni:)

I moja dekl. poleciała:)

Pozdrawiam pieknie;)

Posted

I co tu taka cisza? Trzeba mieć nadzieję, przecież gdzies ta jego połówka jabłka musi być :loveu:. Dobre winko kupiłam piję za Dropsa więc musi być dobrze :loveu: . Putin pozdrawia Dropsa :loveu:

Posted

[U][COLOR=red][B]ciotki ALARM !!!! [COLOR=blue]bezdomna sunia urodziła 7 maluchów[/COLOR].POMOCY!!![/B][/COLOR][/U]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w!!PILNIE-DT-potrzbna-KASA-%28**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**?p=16229478&posted=1#post16229478[/url]