Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='piechcia15']w każdym razie któryś pies pewnie skorzysta:) aga a te wasze psy są oba u Marka? skąd o nich wie?
dzis rozmawiałam z markiem, mówił, że pani przyjeżdża z dzieckiem poznać dropsa. bruno nie jest nasz, to pies z tego watku:
http://www.dogomania.pl/threads/186501-Amstaff-uratowany-przed-ig%C5%82%C4%85-brakuje-pieni%C4%99dzy-na-utrzymanie-Bruna-w-hotelu.-Pomocy/page59
ale ta sama pani też jest nim zainteresowana. bruno tez jest u marka. szantusia jest nasza ale w hoteliku w szczecinku. podejrzewam, że pani wybierze jednego z bogatyńskich psiaków, bo ma blisko. dziewczyny od bruna organizują u niej wizytę więc juz wy chyba nie musicie...ani my ;)
jesli będzie ok, to może któryś z psiaków znajdzie dom.

Posted

u Marka jest Bruno
Szanta jest w Szczecinku u Danusi

mam dane pani i podaję namiary na wizytę dziewczynom z Bolesławca ... zobaczymy co to za ludzie i moze któremuś psiaczkowi się poszczęści

EDIT : Agata napisała co trzeba a u mnie dogo ledwo zipie i się powtórzyłam ;)

Posted
  • 2 weeks later...
Posted

a kogo on tak zawzięcie obszczekiwał na tym drugim zdjęciu?:)
dziewczyny no i jak mu tam jest? zmienił się choć trochę na lepsze?będą z niego ludzie?:)

fioneczko wstawisz fotki Semira na jego wątek?

Posted

postaram się zaraz znaleźć watek i wstawić foty

Dropsiak nie szczekał ... wcinał smaczki ufundowane przez ciotkę Grażynkę :loveu:
a ma się świetnie, jest wesoły, piękny i widać ze jest szczęśliwy

• 2 weeks later...
Posted

macie jeszcze jakiś pomysł jak wypromować Dropsa?? bo ja chwilowo straciłam nadzieję...:(
płacimy słoną kasę...za jego życie, ale jak długo jeszcze??rok, dwa czy do końca życia?

allegro wyróżniane ma cały czas (chyba), ogłoszenia w gazetach były. Nie pamiętam czy w Zgorzelcu był Drops w Metrze albo Echu lub cos w tym stylu, w jakiejś gazecie? plakaty, cokolwiek?