sowillo Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 i jak tam dropsiula ? zdrowy, szczęśliwy a może już na jakiejś kanapie wypoczywa? Quote
ania z poznania Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Zdrowy, szczęśliwy ale niestety w hotelu, nie na kanapie ;( Quote
sowillo Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 :placz::placz::placz: czemu nikt go nie chce, jest taki cudny. Chyba się przeprowadzę do tej całej Bogatyni:evil_lol: Quote
piechcia15 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 wysłuchałam telefonicznej relacji z Bogatyni od dziewczyn i powiem tak...będzie niemały problem aby znaleźć odpowiedni dom dla Dropsa. Myślę, że jedynym odpowiednim kandydatem na dobry dom jest ... sam Marek:D muszę mu to zaproponować, myślę że się zgodzi bez zastanowienia:D nie sądzicie???:) Quote
ania z poznania Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Piechcia, jeżeli nowy domek będzie stosować się bardzo ściśle do wskazówek Marka to będzie dobrze, ale na pewno nie jest to pies dla każdego. Quote
oska1983 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 To jest po prostu wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju :)małpiszon Quote
bebcik Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ejże Dropsik, nie za dobrze Ci tam? U pana Marka psy szczęliwe ale ty już trochę za długo? Gdzie domek? Quote
sowillo Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 aaaa no to ja już wszystko rozumiem! Pan Marek nie zgodził się na to by Dropsiula przyjechał do mnie bo byłoby mu smutno bez niego. Dlatego wymyślił, że on niby taki nadaktywny i w ogóle... tamtaramta ja też bym takiego psa nikomu nie oddała, dlatego wcale się nie dziwię że Drops zostaje w Bogatyni - wszystko jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
piechcia15 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 oj tak bez Dropsika napewno by miał smutno:) i 100 razy mniej roboty:) ehh jaki kochany, taki podły:) Quote
sowillo Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 A popatrz jakie przez ten swój charakterek budzi emocje, nie można o nim zapomnieć. Quote
piechcia15 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 zapraszam wszystkie cioteczki na nowe bazarki dzisiaj przeze mnie utworzone:) różne różności można spotkać zarówno psie jak i ludzkie. link w moim podpisie:) Quote
bebcik Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 mam takie jedno (z wielu) marzenie... cudowny domek dla mojego kochanego Dropsa... Quote
piechcia15 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 dziś zaświeciło małe światełko... zadzwoniła do mnie pani z Torunia, z ogłoszenia w jakiejś gazecie. Jest zainteresowana Dropsem, powiedziałam jej wszystko co najgorsze o Dropsiastym a ona nadal była nim zainteresowana...dziwne:evil_lol: wydawało mi się, że jest w średnim wieku, ale powiedziała, że musi z rodzicami porozmawiać i ewentualnie z kolegą, który by ją zawiózł do Bogatyni. Mówiła, że miała amstafa i inne problemowe psy. Wie, że kilkudniowa wizyta w Bogatyni jest konieczna i zaakceptowała to. W domu cały czas ktoś jest, więc pieso nie siedziałby godzinami sam w domu. Nie ma dzieci ani innych zwierząt. Więcej nic nie wiem bo dziwnie ekspresowa była ta rozmowa, dlatego jestem ciutkę zdziwiona:roll: powiedziała, że przemyśli temat i oddzwoni...oby oddzwoniła...:oops::mad: Quote
andzia69 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 trzymam kciukaski za to, by zadzwoniła...szkoda Dropsika:( Quote
bebcik Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 bebcik napisał(a):mam takie jedno (z wielu) marzenie... cudowny domek dla mojego kochanego Dropsa... jejku, moze wlasnie się spełni jedno dogomaniackie marzenia :) trzymam kciuki za domek dropsowy Quote
sowillo Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 czy Dropsiula pojechał już do nowego domku? Quote
piechcia15 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 nadal czekamy na ten jeden jedyny dom... Quote
DAGA1505 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 szkoda że to właśnie nie ten dom...no cóż czekamy dalej Quote
Recommended Posts