Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wysłuchałam telefonicznej relacji z Bogatyni od dziewczyn i powiem tak...będzie niemały problem aby znaleźć odpowiedni dom dla Dropsa. Myślę, że jedynym odpowiednim kandydatem na dobry dom jest ... sam Marek:D muszę mu to zaproponować, myślę że się zgodzi bez zastanowienia:D nie sądzicie???:)

Posted

aaaa no to ja już wszystko rozumiem! Pan Marek nie zgodził się na to by Dropsiula przyjechał do mnie bo byłoby mu smutno bez niego. Dlatego wymyślił, że on niby taki nadaktywny i w ogóle... tamtaramta ja też bym takiego psa nikomu nie oddała, dlatego wcale się nie dziwię że Drops zostaje w Bogatyni - wszystko jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dziś zaświeciło małe światełko...

zadzwoniła do mnie pani z Torunia, z ogłoszenia w jakiejś gazecie. Jest zainteresowana Dropsem, powiedziałam jej wszystko co najgorsze o Dropsiastym a ona nadal była nim zainteresowana...dziwne:evil_lol:
wydawało mi się, że jest w średnim wieku, ale powiedziała, że musi z rodzicami porozmawiać i ewentualnie z kolegą, który by ją zawiózł do Bogatyni. Mówiła, że miała amstafa i inne problemowe psy. Wie, że kilkudniowa wizyta w Bogatyni jest konieczna i zaakceptowała to. W domu cały czas ktoś jest, więc pieso nie siedziałby godzinami sam w domu. Nie ma dzieci ani innych zwierząt. Więcej nic nie wiem bo dziwnie ekspresowa była ta rozmowa, dlatego jestem ciutkę zdziwiona:roll: powiedziała, że przemyśli temat i oddzwoni...oby oddzwoniła...:oops::mad:

Posted

bebcik napisał(a):
mam takie jedno (z wielu) marzenie... cudowny domek dla mojego kochanego Dropsa...

jejku, moze wlasnie się spełni jedno dogomaniackie marzenia :) trzymam kciuki za domek dropsowy