piechcia15 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 dziś rozmawiałam z Panem Markiem i powiedział, że Dropsik jeszcze bardziej przybrał na masie i jest ogromny:) mały cielaczek:) wiadomo...każdy na zimę zbiera tłuszczyk :loveu: karmienie juz jest w miarę opanowane. Grzecznie czeka na miskę, ale później juz jednak nie wolno podchodzić.Chyba że jest pusto.To jednak bariera nieosiągalna dla Dropsa. Jest grzeczny i wybiegany, kochany i pieszczoch. Takie epitety dziś padały:) :loveu: a wiecie co jest najgorsze...że ten zainteresowany Dropsem facet dzwonił i był wg Marka IDEALNY:( ale facet zapytał czy Drops weźmie jedzenie od obcych?A Drops pożre wszystko co nadaje sie do jedzenia przecież!! razem z ręką... A facet ma nieciekawych sąsiadów i boi sie że mogłoby im przyjść do głowy otrucie psa. Poprzedniego psa nauczył nie brania od obcych i znalezionych rzeczy. Matek tez podobno tego uczy psy, ale Drops w tej kategorii wysiada...:placz: No i widzicie...jak tu się nie załamywać... [B]W dodatku musimy poszukać finansów dla Dropsa[/B] bo niektórzy nie płacą regularnie albo juz przestali i nie mamy na miesięczne utrzymanie go. Ja dopłacam z naszej skarpety ale ona jest chyba dziurawa...bo ostatnio liczyłam i zostało marnych kilka zł :placz::placz::placz: [CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]POTRZEBUJEMY DEKLARACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] [/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
piechcia15 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 dziękuję bardzo z wpłaty i andzi za regulację dość pokaźną, która podbudowała dług w skarpecie:) Quote
agnieszka32 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wpłaciłam wczoraj 150 zł za 3 miesiące, dzisiaj albo jutro powinny być na koncie ;) Quote
piechcia15 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 ok wielkie dzięki!! ale za poprzednie miesiące czy na przyszłe? Quote
piechcia15 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 dzięki fioneczko, od dziś będę mówiła na ciebie komornik:evil_lol::evil_lol::loveu::lol::eviltong: Quote
fioneczka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='piechcia15']dzięki fioneczko, od dziś będę mówiła na ciebie komornik:evil_lol::evil_lol::loveu::lol::eviltong:[/QUOTE] ołć :scared: nie komornik tylko przypominacz ;) a następnym razem jak nie będziecie pytać dziewczyn dlaczego sianka nie wpłacają to do doopy nakopię ;) ... rozumiemy się :mad: moje marne grosze też o mały włos by wpływać przestały bo miałam deklarowaną kwotę na stały przelew tylko do grudnia ustawioną :roll: Quote
agnieszka32 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='piechcia15']ok wielkie dzięki!! ale za poprzednie miesiące czy na przyszłe?[/QUOTE] Nie wiem, zobacz jak wpłacałam i napisz mi PW do którego miesiąca to wyjdzie ;) Quote
piechcia15 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 tak jest szefie:) spoko Aga będzie dobrze:) jeden miesiąc podreperuje naszą skarpetę a reszta pójdzie na zaś. Quote
fioneczka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ale się cieszę że Drops finansowo "stabilny" się zrobił :multi::multi: Quote
baster i lusi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 piechcia15 napisał(a):dzięki fioneczko, od dziś będę mówiła na ciebie komornik:evil_lol::evil_lol::loveu::lol::eviltong: teraz się to tak ładnie nazywa windykator:evil_lol: Quote
piechcia15 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 ooo brakowało mi tego słowa:) Quote
piechcia15 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 zapraszam cioteczki na bazarki które w końcu utworzyłam i są w moim podpisie:) Quote
piechcia15 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 mam nową porcję fotek:) widać, że ten pies jest tam szczęśliwy i czuje się jak w domu:) zaproponowałam panu Markowi podpisanie umowy adopcyjnej :evil_lol::evil_lol: Quote
piechcia15 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 fotek c.d. po ostatniej rozmowie z p. Marekiem stwierdziłam i On to potwierdził, że trzeba złagodzić allegro Dropsa. Nie można go juz traktować jako psa przestępcy. Trzeba ując go w bardziej "ludzkie" cechy:) Napisać że ma psie ADHD potrzebuje dużo ruchu, dom oczywiście bez małych dzieci, którym niechcący mógłby zrobić krzywdę, dom bez innych zwierząt, pięknie chodzi na smyczy, posłuszny, karny, ale bez żadnych innych ceregieli, może w końcu ktoś zadzwoni... przede wszystkim w jego wieku trzeba dodać już rok:( i usunęłam bym zdanie że nie łapie za ręce i za smycz. Quote
piechcia15 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Aga dodaj te fotki do allegro bo są nawet ładne i pięknie na nich wyszedł. Może z któregoś dałoby się zrobić miniaturke,aby odświeżyć trochę wygląd:) może to...dałoby sie wyciąć odpowiednio i upiększyć:) ...uśmiechnięty i szczęśliwy pies:) Quote
oska1983 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ale on jest wielki, normalnie jak cielak :D Quote
ania z poznania Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Zapraszam na bazarek dla malutkiej Koki, rachunek za lecznicę wyniósł 609zł :placz: http://www.dogomania.pl/threads/202152-Micele-dla-Koki-quot-kup-teraz-quot-12-sztuk-do-20-02-11-do-godziny-20.00?p=16296451#post16296451 Quote
piechcia15 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 oj tak wielki jest:) bo ma wielkie...serce:D tylko kto je dopatrzy??:( Quote
piechcia15 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 doszły twoje pieniążki fioneczko a ja już zapłaciłam za marzec Dropsika:) fajnie że mamy chwilowo nadwyżkę Quote
fioneczka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 teraz tak będą wpływały bo zlecenie stałe ustawione na 16 fajnie że chłopaczek ma zapas ... jednak dokładałaś do hoteliku ze skarpety ... nic tam wyrównać nie trzeba ? Quote
piechcia15 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 ee tam damy radę:) przeżyjemy:) bazarek zrobiłam to trochę podreperowałam budżet...na chwilę:( Quote
modliszka84 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 nowy image Dropsowego allegro http://allegro.pl/drops-piekny-dostojny-amstaff-czeka-na-dom-i1471630850.html Quote
piechcia15 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 no nieźle nieźle:) postarałaś się, grzeczna dziewczynka:D :diabloti: od dziś ty zajmujesz się allegro :evil_lol: i tak najlepsza jest fota jak Drops przewraca fotoreportera :evil_lol: alez on się błyszczy, jakby go kto masłem wysmarował :) Quote
Recommended Posts