Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

Posted

Dostałam wiadomość zfundacji MEDOR dotyczy właśnie bulowatych i rotków że w Łodzi grasuje para która wyciaga ze schronisk tej rasy psy przez 6 m-cy kilkanaście z różnych miejscowości giną w niewyjaśnionych okolicznościach jest podejrzenie że służą do walk

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

takich gn...powinno się wieszać...:( mam nadzieję że u nas żadnego nie dostaną, tym bardziej że nie maja takich zażartych charakterów. Pracownicy niby wiedzą, że mają na nas kierować chętnych ale wiadomo...zależy na kogo się trafi.Jeden się do tego stosuje a drugi nie...

• 2 weeks later...
Posted

odpada:)zero dzieci, które można by niechcący popchnąć, przewrócić...zrobić krzywdę itp:) To może być dziecko ale juz podrośnięte, które utrzyma się na nogach gdy wulkan przeleci :evil_lol::evil_lol:

SŁUCHAJCIE ODKRYŁAM AMERYKĘ:)
Drops jest w Przyjacielu Psie!! od miesiąca gazeta leży u mnie na półce i nie miałam czasu jej przeczytać, a tu proszę...tylko że nikt nie zadzwonił:( :-( zdziwił mnie tez jego opis,bo nie taki jak podawałam i średnio pasuje do Dropsa:( nie wiem czy oni sami go wymyślali?ale to po co kazali mnie przysłać tekst? :-( no nic dobre i to, szkoda tylko,, że zero odzewu, bo większe ogłoszenie już nam się nie trafi:(

• 2 weeks later...
Posted

dziś dostałam nowe zdjęcia Dropsa i trochę się zmartwiłam bo według mnie to on schudł. Nie moge powiedzieć ze jest za chudy, ale szczupły. Co prawda mięśni ma tone i sierść lśniąca, ale żeberka...widać, przynajmniej ja widzę:(
nie wiem czy to moja paranoja czy wy też to widzicie?

CAŁA GALERIA

szczerze to trochę go nie poznałam:(

Posted

Mięśnie to on faktycznie ma, ale też go nie poznałam. NIe mówię, że źle wygląda, ale ja bym go trochę podtłuczyła... A pisałaś p. Markowi? pytałaś się, dlaczego schudł bo to jednak widać...

Posted

uważajcie na gościa, którego dodałam wczoraj na czarne kwiatki. facet miał być wczoraj lub dziś w polsce, chce zabrać psa do holandii....tyle, że chce już kilka psów z dogo!pytał o dixona, rokiego, ptysia, i jeszcze o inne(z chorzowa(?) chyba)

Posted

ten powiedział że jest ze Zgorzelca i że miał amstafa i mu uciekł na spacerze, szukał go wszędzie, po ogłoszeniach i w schronisku i nic,dlatego i tak trzebaby go przemaglowac jakby wogóle tam pojechał