Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piechcia15 napisał(a):
dostałam wpłatę 30zł od jakiejś Basi czy to któraś z was?

hmm, może to mój znajomy który w moim imieniu miał wpłacić i możliwe że pomylił się i zamiast bebcik napisał basia :) musze się go podpytać.. Nie był to przelew z konta tylko przekaz?

Posted

zapraszam serdecznie na bazarki na niebieskim forum, które zrobiła
dona dla naszego marsa :smile:
na bazarkach można kupić unikalne taśmy, z których los-ferros zrobi obróżkę specjalnie dla waszego psiaka!
przykładowe obróżki:

bazarki:

http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=5793
http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=5792
http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=5585

jeśli ktoś nie jest zarejestrowany na tamtym forum a chciałby obróżkę, mogę pomóc jako pośrednik ;-)

ZAPRASZAM, NAPRAWDĘ WARTO!

Posted

piechcia15 napisał(a):
przepraszam to Beata M, a nie Basia:)

no to zapomniał o moim nicku :)
dzięki temu ze on na Dropsa za mnie zapłacił mogę swoja kwotę na Bako wpłacić.. kurcze, ciągle biedaków przybywa i ciągle za mało kasy :(
a swoją droga czy wpłaciłam wszystkie raty czyli czy suma dzielona na ilość miesięcy daje deklarowaną kwotę..
muszę policzyć :) bo może zalegam z powodu notorycznego gapiostwa :(

Posted

:) o takim Bako co ma uwodzicielskie spojrzenie. zadeklarowałam się że od czasu do czasu coś wysupłam i jeżeli uda mi się znajomego utrzymać w postanowieniu wtedy miałabym kasę na Bako :) Ja też na rózne sposoby wykorzystuję swój urok :) w dobrym celu to nie grzech :)Znacie dobrze spojrzenia ludzi kiedy widzą nas psiarzy rozmawiających o zwierzakach.. ale czasami te pogadanki skutkują bo znajomy postarał się aby jego zaklad pracy przeznaczył pieniadze na karme dla zakladowych kotów i psa mieszkajacych na terenie (dokarmiane były tylko od przypadku do przypadku przez ludzi z sercem)
warto wiec na różne sposoby edukacje przeprowadzać :)

Posted

Dropsiku, pozwolisz?

Dziewczyny, Rafik, 9 miesięczny pies w typie ast bardzo potrzebuje $$$ na hotel ze szkoleniowcem! W tej chwili jest nieadopcyjny, nie mogę powiedzieć, że ma braki w wychowaniu, on totalnie go nie ma! Nie zna żadnych komend, jego żywiołowość jest nie do opanowania. Jego wielkim plusem jest brak jakiejkolwiek agresji, zarówno do ludzi jak do zwierząt, to będzie świetny przyjaciel, ale potrzebuje nauki.
Bardzo proszę o szansę dla Rafika!

http://www.dogomania.pl/threads/202054-Oko%C5%82o-9-miesi%C4%99czny-PROBLEM.-Bity-zag%C5%82odzony-w-typie-AST!!!-POMOCY!!-Ostrowiec-%C5%9Aw.?p=16365107#post16365107

Posted

zmiana jest ... teraz już w dupę nie szczypie obcych ;)
ale jedzonka jako jedynemu z ręki nie podałam, nawet Baronka przez kratę karmiłam a Dropsika się nie odważyłam
Marek mówi ze jemu to nigdy nie minie ... łyka wszystko

• 3 weeks later...
Posted

Dropsiasty się przypomina!!
chyba trzeba znowu zrobić mu jakąś akcję promocyjną, bo ogłoszenia pewnie powygasały. Myślę że trzeba się skupić na tym woj. w którym jest.
Kto pomoże w ogłoszeniach?

• 4 weeks later...
Posted

piechcia15 napisał(a):
nie wiem ja juz nie mam pomysłu jak go wypromować. Myślę, że powinnyśmy zdjąć allegro na jakiś czas, bo myślę że się juz ludziom opatrzyło.:(

nie... nie zdejmujcie moim zdaniem. Ktoś kto już widział to za jakiś czas i tak jak zajrzy to go nie weźmie a w tym czasie może pojawić się ktoś nowy, wejdzie pierwszy raz i stwierdzi, że to właśnie TEN.