Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

Posted

zgadza się sory:) wpłata 150zł 27.06 to nawet zostaje na wrzesień:) tak samo gafa z agnieszką32 sory już wszystko się zgadza, bez to rozliczenie bazarku i mnóstwo wpłat od ludzi nie zauważyłam waszych

ale namieszałam:( żeby nie było nieporozumień: kasa oczywiście jest na koncie i nigdzie nie zginie tylko niepotrzebnie ludzi wywołuję do odpowiedzi:)

już zrobiłam porządek na koncie i wszystko gra:) przy okazji znalazłam wpłatę od bebcikowej i agusizet:) ehh:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorry za wtręt.
Andzia69 dostałam wiadomość, ze macie Oneczkę chyba 8 miesięczna do adopcji, wróciła z adopcji bo niszczy, my nasza 5tkę 4 miesięcznych już wyadoptowałyśmy a chętnych nadal dużo i co rusz ktyoś telefonuje, jest dom do sprawdzenia pod Łomżą , facet brzmi bardzo sensownie a telefonował kilka razy. Dziadkowie, dzieci i wnuki. Przystaje na wszystkie warunki adopcji ze sterylką włącznie. Ewa

Posted

piechcia15 napisał(a):
kochani przypominam o wpłacie deklaracji

brakuje wpłat od wojtuś, agaga21,

już wpłacam za 2 miesiące

edit: piechciu, sprawdź dobrze, bo z moich zapisków wynika, że za lipiec jeszcze miałam zapłacone. w każdym razie przelałam 20zł. proszę cię jednak o informację.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kochani, zapraszam Was na VI, wakacyjną edycję bazarku fotograficznego:

http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjna-EDYCJA-zg%C5%82oszenia-zdj%C4%99%C4%87-do-11.09-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29?p=17533958#post17533958

Zwycięzca decyduje na jakiego psiaka w potrzebie przeznaczy nagrodę! Proszę też o reklamowanie bazarku, im więcej osób weźmie w nim udział tym większa nagroda :)

Posted

Moja deklaracja na wrzesień też już poszła. W rozliczeniu dopatrzyłam się, że zapomniałam zrobić przelewu za lipiec, wieczorem dopłacę.

Posted

piechcia15 napisał(a):
za październik płacimy we wrześniu więc masz jeszcze trochę czasu:) zawsze płacę w okolicach 20. miesiąca

acha - to w razie jakbym zapomniała daj mi po głowie;):)

• 3 weeks later...
Posted

słuchajcie chyba musimy sie postarać o jeszcze jakieś deklaracje bo fundacja powoli zaczyna narzekać że to tak długo trwa:( nie maja takich psów u siebie więc nie rozumieją w czym polega problem:( a co my zrobimy jak oni nas zostawią??? pies do uśpienia....

Posted

piechcia15 napisał(a):
słuchajcie chyba musimy sie postarać o jeszcze jakieś deklaracje bo fundacja powoli zaczyna narzekać że to tak długo trwa:( nie maja takich psów u siebie więc nie rozumieją w czym polega problem:( a co my zrobimy jak oni nas zostawią??? pies do uśpienia....

niedobrze:( wszędzie krucho z kasą, bo psów potrzebujących tysiące:(:(