Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rewelacyjne zdjęcia. W pełni oddają charakter Gigusia opisywany przez Kocyk ;) Ja już dzisiaj niestety nie jestem w stanie, ale jutro także pozmieniam zdjęcia w ogłoszeniach, a najlepiej tam gdzie można, to zrobię je nowe.

Posted

Niestety ponieważ nasz wątek został wpisany w inny nie moge zmienić tytułu a szukamy tymczasu dla Oriego na kilka świątecznych dni.
Błagam pomóżcie, żeby nie musiał iść do schroniska z powrotem, po tym co zaznał u kocyk w domu.

Nie mam juz pomysłu.
Co robić!

Posted

Dzisiaj odwiozłam do Olsztyna małego psiaka, który był na DT u koleżanki Ani z poznania. Nie wiem dokładnie na jakich to odbywało się zasadach, ale może warto byłoby zapytać czy nie przygarnełaby psiaka na tych kilka dni?:oops:
Nie wyobrażam sobie, że miałby trafić do schronu..

Posted

Już nawet zastanawiałam sie czy nie zacząć urabiać TZta ale... Mrok nasz idzie na operacje kolana, nie da rady serwować mu dodatkowo zamieszanie w domu :(
Nie mam pomysłu :(

Posted

Mam załatwiony hotelik dla Gigusia, w Golinie. W warunkach domowych by był. Ale nie mam jak go zawieźć. Kanał. Tz-a auto w warsztacie do końca tygodnia a zaraz potem wyjazd. Ja zostaje sama - z matka, która musze przywieźć.

To jest taka opcja na szybko - muszę potwierdzic do czwartku, czy rezerwujemy to miejsce czy nie.
I nie wiem.

Posted

jejku bardzo wszystkim dziękuje... normalnie niczym zdrajca się czuje:(:(:(:( ale niestety nie mogę zabrać go do domu rodzinnego;(
jeśli to hotelik w Golinie koło Konina to z dowozem nie ma problemu. zawiozłabym go tam. tylko czy w niedziela można? wzięłabym go i odwiozła od razu, bo to mój pociąg. i akurat będę bez Suzki.
w poznaniu będę ponownie 28 grudnia. tylko problem będzie z przywiezieniem Gigola, ponieważ do pociągu można zabrać tylko 1 psa a wracać już z Suzką będe;/;/;/

Posted

Z przywozem nie problem. Jakos przywieziemy. Szkoda po prostu psiaka do schronu.
Jutro sie ustali wszystko.
Ana666 pytała, jak z kotami - wiesz coś o tych relacjach.

I jeszcze jedno - wiesz gdzie jest ten hotelik?Znasz go?

Posted

a co do kotów to nie mam zielonego pojęcia... mój tz właśnie nie może go zabrać na święta właśnie z powodu kota, który jeszcze kilka tygodni temu walczył o życie... na spacerze Gigol razem z Suza pogonily kota. ale nie wiem czy to coś znaczy, ponieważ np. Suza znosi dobrze koty w domu a na spacerze je goni.
a co do Gryzoni- Gigol interesował się tylko nimi okazyjnie i to było tylko obwąchanie i przymierzenie do kłapnięcia paszczą.
ogólnie muszę się do czegoś przyznać...
puściłam Giga ze syczy pod Areną- problem szczekania znikł. przychodzi od razu na zawołanie. próbuje ciągle startować do psów ale gdy dobiega do psa większego od siebie na kilka kroków od niego zawraca. trzeba go pilnować przy samcach równych mu wzrostem ale odwołać się go da. na smyczy ciągle ujada okrutnie. ale jest to mniej uciążliwe gdy wracamy ze spaceru, ponieważ jest już zmęczony bieganiem:evil_lol:

a co do hoteliku to niestety nie;( do Goliny jeździmy tylko z psami rodziców, bo tam dobry wet jest.

Posted

Ha! Wiedziałam, że Gig nie będzie urządzał awantur z psami. Nakręcony na smyczy że inne biegaja a on nie i tyle.
To bardzo dobrze.
Gosiu - jak trzeba już teraz rezerwować to myślę, że rezerwuj - w razie czego z transportem pomogę.
No chyba że się uda coś jeszcze innego załatwić do tego czasu....

Posted

Ha! Wiedziałam, że Gig nie będzie urządzał awantur z psami. Nakręcony na smyczy że inne biegaja a on nie i tyle.
To bardzo dobrze.
Gosiu - jak trzeba już teraz rezerwować to myślę, że rezerwuj - w razie czego z transportem pomogę.

Posted

To bardzo dobrze.

Posted

To bardzo dobrze.

Posted

pytałam o koty bo mam na dt, jeden dziś poszedł a drugi został, ale na dniach tez ma jechać do ds, mysle ze bedzie ok moje psy sa duze wiec Gigant by ich nie zjadł :)ja moge go wziąśc na święta, w domu wszyscy sa ZA.
tylko jeden warunek - ze bedzie max.do 30 grudnia bo moje psy bardzo boją sie petard i dlatego wolałabym zeby Gigusia już u mnie nie było w sylwestra bo tylko bede siedzieć i pocieszać psy a nie wiem jak on reaguje na petardy...
mieszkam w Obornikach czy mógłby go ktoś przywiezc, najpierw oczywiście czekam za Waszą decyzją czy mi go dacie :)

Posted

Ups, nie dubel a tripel posta...

Ana - super wieści, od razu dziękuję, jakby co ja przywiozę - do tego czasu będę mobilna, na razie siedzę zakutana w jedna kołdrę ze zjadliwym wirusem...