Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja z niepokojem patrze na telefon i czekam. Gigus mam nadzieję, że to Twój dzień.
A ja mam wiadomość o 2 psiakach młodziutkich, którym, jeśli nie zabierzemy ich - grozi uśpienie.
Normalnioe szok.

Posted

Gigol już w nowym domku. Będzie mieć tam dobrze. Nie mogli się go tam doczekać. Piesek, którego Gigolowa Pańcia miała wcześniej był bardziej nieznośny do Gigola na spacerach, wiec mają wprawę:) W środę spotkam się jeszcze raz z Panią Benią, więc będę mieć relacje z pierwszych dni pobytu Giga w nowym domu.

Posted

Gratylację Giguś, kocyk dzięki Tobie serdecznie za tymczas dla niego za tyle cierpliwości i wytrwałości, uratowałaś psiaka jak nic, dzięki Tobie ma teraz dobrze, ma domek!

Posted

snuszkak napisał(a):
Gratylację Giguś, kocyk dzięki Tobie serdecznie za tymczas dla niego za tyle cierpliwości i wytrwałości, uratowałaś psiaka jak nic, dzięki Tobie ma teraz dobrze, ma domek!

Ja również się pod tym podpisuję, uratowałaś mu życie, przygarnęłaś go na tymczas wtedy, kiedy najbardziej tego potrzebował. A teraz po tych wszystkich zawirowaniach chłopak ma w końcu swój jedyny domek. :loveu: Wspaniała wiadomosć

Posted

Wieści z nowego domku:
Pani jest nim zachwycona. Chodzi za nią krok w krok, oczywiście łasi się i ciągle gramoli się na kolana. Przegrał zaciętą walkę o spanie w łóżku. Ale coś czuję, że to jednak wywalczy swoje tak jak u mnie;P Na spacerach standardowo wszystkie psy obszczekał. Jutro będzie dla niego szok, bo zostanie na długo sam- martwi mnie to, że kobietka nie odpowiedziała mi na pytanie na jak długo:( uspokoiłam się jednak gdyż ma po szkole wlecieć siostrzeniec i pobyć z Gigiem.
strasznie mi go brakuje:( tak pusto tu teraz- normalnie po ścianach łażę szczególnie, że M. zabrał Suzkę i jestem sama;( cieszę się, że Gig w końcu znalazł dom. Wydaje mi się, że był to już ostatni dzwonek, bo za bardzo się do siebie przywiązywaliśmy.

Posted

OLu, buziaki wielkie, za Twoje serce, za ocalenie Gigusia, za wszystko co robisz dla naszych psiaków. Głowa do góry - choc wiem co czujesz i jak to ciężko.

Gigus ma dzięki Towbie do - to najważniejsze.
A wiesz, ile innych psiaków czeka na tymczasy, na szansę, na dom.

Posted

u Gigola wszystko dobrze:) Jest jeszcze taki troszkę smutny:( Ale znając jego to szybko się przyzwyczai;) Grzecznie zostaje sam w domu- nie brudzi, nie szczeka. Spodobał mu się balkon:) Ciągle walczy o miejsce w nogach za nic nie chce sam spać:P Wydaje mi się, że Pańcia Gigolca też musi się do niego przyzwyczaić. jeszcze 2 tygodnie temu miała psiaka o zupełnie innym charakterze. Cieszy mnie to, że jesteśmy w kontakcie i to, że do nowego domku giga mam 15 min:)

Tylko od czasu gdy nie ma Giga mam problemy z Suzą;( wydaje mi się, że strasznie się z nim zżyła, ponieważ teraz gdy zostaje sama to szczeka- wcześniej tego nie było;( A gdy wróciłam bez Giga wąchała szeleczki i taka nieswoja się zrobiła i od tego czasu przestaje mi jeść, nawet ucho leży od wczoraj;(

• 4 weeks later...