Lilmo Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Oj ja też jestem za tym, żeby Ci tymczasowicze wzieli przykład z Szarika i pobiegli już do swoich domków! :) Quote
kocyk Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Gigolku idź do domu, bo sie zabardzo przywiążemy do Ciebie i będzie płacz, zły i zgrzytanie zębów;( Quote
snuszak Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 własnie, rozstanie się z tymczasowiczem to ciężkie zadanie, dla ludzi jak i również dla psa Quote
PaulinaT Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 A im dłużej trwa tymczas tym ciężej się rozstać... :shake: Quote
ana666 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 moim zdaniem im fajniejszy zwierzak tym gorzej, nie raz mialam jakiegos kilka dni a gorzej było sie rozstać niż z takim co miałam 2 mieisace bo był mega wredny a takie tymczasy sie zdazają Quote
snuszak Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ja jeszcze mega wrednego tymczasu nie miałam ;p Quote
ana666 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 oj gigus faktycznie zasiedział sie w tym DT u kocyk i pewnie juz nie ma zamiaru sie wyprowadzac ;) Quote
supergoga Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Musimy go wyrpowadzić. Może po mrozach cos się ruszy! Quote
snuszak Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Gigant wyprowadzaj się! Precz juz do domku :) Quote
supergoga Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jest osoba zainteresowana Gigusiem. Wiem, że Ola umówiła się, z uwagi na godizny swojej pracy - w poniedziałek na spotkanie. Pani bardzo miła. Jeśli nic się nie wydarzy na łączach - może... Quote
snuszak Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 to trzymam kciuki! byłoby cudownie gdyby gigant znalazł swoj domek! Quote
kocyk Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 wczoraj miała pani do mnie dzwonić i się umawiać. jednak nie było telefonu. teraz siedzę jak na szpilkach i komórkę ciągle przy tyłku noszę;P mam nadzieję, że dziś zadzwoni, bo w weekend jestem cały dzień na uczelni... Quote
kocyk Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No Gigolu skacz do góry. masz dom znalezc, bo sie przywiazemy za bardzo i bedzie klops... a co do tamtej babki niestety sie juz nie odezwala;( Quote
Lilmo Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Wielka szkoda :( Giguś nic się nie martw, wkońcu musi udać się znaleźć ten domek dla Ciebie! Quote
kocyk Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Gigol do góry marsz! Kochany pies szuka domu... Enter wciska sam Gigol siedzacy mi na kolachch :) Quote
PaulinaT Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ale to trwa... taki fajny psiak kurde no! Quote
kocyk Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Gigolku gdzie ten domek... Może napiszę jeszcze tak w skrócie o Gigolu. Zalety: -grzeczny i posłuszny -zachowuje czystość w domu -wesoły i skory do zabaw. jak mu sie nudzi to sam rzuca sobie piłeczkę -kocha człowieka okrutnie. wszędzie za nim chodzi. ciągle się przytula, kładzie sie na kolanach i zwija w kłębek niczym kot i potrafi tak grzać kolana nawet 2 godziny:) -nie niszczy niczego w domu. -w domu nie jest podnosi niepotrzebego alarmu. -nie jest żarłokiem, wiadomo maślane oczka porobi ale nie żebrze i nie jest nachalny -w domu bezkonfliktowy. z moja suczka żyją w zgodzie i harmoni. Jednym słowem Gigol to idealny towarzysz rodziny. Wady: -na spacerach ciągnie na smyczy jednak jest to do opanowania. -nie za bardzo lubi inne psy, strasznie ujada jak takiego widzi. da się to opanować. gdy jest spuszczony już tak się nie rzuca, bo czuje, że nie ma pleców w posataci swojego pana. uważać trzeba na psy jego rozmiarów- tu nie wiem co mu do głowy strzeli. na początku te 2 wady mogą być uciażliwe ale można z tym sobie poradzić. Kto pokocha Gigola? Każdy z moich znajomych jest nim oczarowany. Jednak z racji trybu zycia nie moga pozwolic sobie na psa.Kazdego ujmuje radosny charakter Gigola i to jak lubi sie przytulac:) Quote
ana666 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 kocyk napisał(a):Gigolku gdzie ten domek... Może napiszę jeszcze tak w skrócie o Gigolu. Zalety: -grzeczny i posłuszny -zachowuje czystość w domu -wesoły i skory do zabaw. jak mu sie nudzi to sam rzuca sobie piłeczkę -kocha człowieka okrutnie. wszędzie za nim chodzi. ciągle się przytula, kładzie sie na kolanach i zwija w kłębek niczym kot i potrafi tak grzać kolana nawet 2 godziny:) -nie niszczy niczego w domu. -w domu nie jest podnosi niepotrzebego alarmu. -nie jest żarłokiem, wiadomo maślane oczka porobi ale nie żebrze i nie jest nachalny -w domu bezkonfliktowy. z moja suczka żyją w zgodzie i harmoni. Jednym słowem Gigol to idealny towarzysz rodziny. Wady: -na spacerach ciągnie na smyczy jednak jest to do opanowania. -nie za bardzo lubi inne psy, strasznie ujada jak takiego widzi. da się to opanować. gdy jest spuszczony już tak się nie rzuca, bo czuje, że nie ma pleców w posataci swojego pana. uważać trzeba na psy jego rozmiarów- tu nie wiem co mu do głowy strzeli. na początku te 2 wady mogą być uciażliwe ale można z tym sobie poradzić. Kto pokocha Gigola? Każdy z moich znajomych jest nim oczarowany. Jednak z racji trybu zycia nie moga pozwolic sobie na psa.Kazdego ujmuje radosny charakter Gigola i to jak lubi sie przytulac:) ja podpisuje sie pod tym obiema rekami, u mnie był tak samo kochany, to samo :) Quote
kocyk Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 tyle osob wystawia mu referencje i nikt go nie chce... :( Osoba, która przygarnełaby Giga zaadoptuje kilka kilogramow radości i lata uciechy i miłości! zdaję sobię sprawę, że początkowo jego wady mogą zniechęcać ale to tylko początkowe trudności. jego pogodny charakter i wielkie serducho zrekompensują niedogodności spaceru. z resztą, zapraszam każdego- pokarzemy jak Gigol zachowuje się w domu a jak na spacerze. a i zapomniałam -Gigol grzecznie zachowuje się w samochodzie:D Quote
ana666 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 i jeszcze jedna rzecz(bo nie widze na liscie zalet) - kocha dzieci tez :) Quote
kocyk Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Gigolku idź do domku! Mam pytanie czy można zmienić tytuł? wg mnie Gigol nie jest podobny do ratlerka. Zawsze jak tu zaglądam to przyglądam się Gigowi i próbuję znaleźć podobieństwo ale nie umiem...;P Quote
supergoga Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Trzeba by do ani z poznania napisać. Bo tylko Ona może zmienić tytuł. Quote
Recommended Posts