Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moim zdaniem im fajniejszy zwierzak tym gorzej, nie raz mialam jakiegos kilka dni a gorzej było sie rozstać niż z takim co miałam 2 mieisace bo był mega wredny a takie tymczasy sie zdazają

• 2 weeks later...
Posted

Jest osoba zainteresowana Gigusiem. Wiem, że Ola umówiła się, z uwagi na godizny swojej pracy - w poniedziałek na spotkanie. Pani bardzo miła. Jeśli nic się nie wydarzy na łączach - może...

Posted

wczoraj miała pani do mnie dzwonić i się umawiać. jednak nie było telefonu. teraz siedzę jak na szpilkach i komórkę ciągle przy tyłku noszę;P mam nadzieję, że dziś zadzwoni, bo w weekend jestem cały dzień na uczelni...

Posted

Gigolku gdzie ten domek...
Może napiszę jeszcze tak w skrócie o Gigolu.

Zalety:
-grzeczny i posłuszny
-zachowuje czystość w domu
-wesoły i skory do zabaw. jak mu sie nudzi to sam rzuca sobie piłeczkę
-kocha człowieka okrutnie. wszędzie za nim chodzi. ciągle się przytula, kładzie sie na kolanach i zwija w kłębek niczym kot i potrafi tak grzać kolana nawet 2 godziny:)
-nie niszczy niczego w domu.
-w domu nie jest podnosi niepotrzebego alarmu.
-nie jest żarłokiem, wiadomo maślane oczka porobi ale nie żebrze i nie jest nachalny
-w domu bezkonfliktowy. z moja suczka żyją w zgodzie i harmoni.

Jednym słowem Gigol to idealny towarzysz rodziny.

Wady:
-na spacerach ciągnie na smyczy jednak jest to do opanowania.
-nie za bardzo lubi inne psy, strasznie ujada jak takiego widzi. da się to opanować. gdy jest spuszczony już tak się nie rzuca, bo czuje, że nie ma pleców w posataci swojego pana. uważać trzeba na psy jego rozmiarów- tu nie wiem co mu do głowy strzeli.
na początku te 2 wady mogą być uciażliwe ale można z tym sobie poradzić.

Kto pokocha Gigola?
Każdy z moich znajomych jest nim oczarowany. Jednak z racji trybu zycia nie moga pozwolic sobie na psa.Kazdego ujmuje radosny charakter Gigola i to jak lubi sie przytulac:)

Posted

kocyk napisał(a):
Gigolku gdzie ten domek...
Może napiszę jeszcze tak w skrócie o Gigolu.

Zalety:
-grzeczny i posłuszny
-zachowuje czystość w domu
-wesoły i skory do zabaw. jak mu sie nudzi to sam rzuca sobie piłeczkę
-kocha człowieka okrutnie. wszędzie za nim chodzi. ciągle się przytula, kładzie sie na kolanach i zwija w kłębek niczym kot i potrafi tak grzać kolana nawet 2 godziny:)
-nie niszczy niczego w domu.
-w domu nie jest podnosi niepotrzebego alarmu.
-nie jest żarłokiem, wiadomo maślane oczka porobi ale nie żebrze i nie jest nachalny
-w domu bezkonfliktowy. z moja suczka żyją w zgodzie i harmoni.

Jednym słowem Gigol to idealny towarzysz rodziny.

Wady:
-na spacerach ciągnie na smyczy jednak jest to do opanowania.
-nie za bardzo lubi inne psy, strasznie ujada jak takiego widzi. da się to opanować. gdy jest spuszczony już tak się nie rzuca, bo czuje, że nie ma pleców w posataci swojego pana. uważać trzeba na psy jego rozmiarów- tu nie wiem co mu do głowy strzeli.
na początku te 2 wady mogą być uciażliwe ale można z tym sobie poradzić.

Kto pokocha Gigola?
Każdy z moich znajomych jest nim oczarowany. Jednak z racji trybu zycia nie moga pozwolic sobie na psa.Kazdego ujmuje radosny charakter Gigola i to jak lubi sie przytulac:)

ja podpisuje sie pod tym obiema rekami, u mnie był tak samo kochany, to samo :)

Posted

tyle osob wystawia mu referencje i nikt go nie chce... :(
Osoba, która przygarnełaby Giga zaadoptuje kilka kilogramow radości i lata uciechy i miłości!

zdaję sobię sprawę, że początkowo jego wady mogą zniechęcać ale to tylko początkowe trudności. jego pogodny charakter i wielkie serducho zrekompensują niedogodności spaceru. z resztą, zapraszam każdego- pokarzemy jak Gigol zachowuje się w domu a jak na spacerze.

a i zapomniałam
-Gigol grzecznie zachowuje się w samochodzie:D

Posted

Gigolku idź do domku!
Mam pytanie czy można zmienić tytuł? wg mnie Gigol nie jest podobny do ratlerka. Zawsze jak tu zaglądam to przyglądam się Gigowi i próbuję znaleźć podobieństwo ale nie umiem...;P