Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ana, do Was dałabym własne dziecko nawet. Jesteście tacy wspaniali - a wiem, bo byłam i poznałam.
Kocyk pisała, że wraca 28.12 - tzn. w poniedziałek ja po niego moge przyjechać - jeśli Paulina się wykuruje i pomoże - zawiezie psiaka do Ciebie.
To byłoby najbezpieczniej. W razie czego mam też karmę - przyjedzie z jedzeniem własnym.

Tak się cieszę. Podziękuj ciepło Rodzinie, jest rewelacyjna!!!

Hurrrra - Gigi - będziesc bezpieczny.
To ja odmawiam hotel !

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Ana, do Was dałabym własne dziecko nawet. Jesteście tacy wspaniali - a wiem, bo byłam i poznałam

a mnie tu Pani publicznie zawstydza :oops::evil_lol:
to nie jest żaden problem, bede w domu, mam czas wiec taki oto maluszek może z nami spędzić święta:)
Super ze transport jest, mi każdy dzień odpowiada zeby go odebrać.
już z góry dziękuje za karmę - a chciałam pytać jaką je zeby kupić zeby nie było zmiany i problemów żołądkowych:cool3:
to wysle Paulince na pm mój adres i numer tel.w razie co zeby już miała;)
ja już piore łózeczko i kocyki, wszystko szykuje i czekamy z mamą i siostrą za chłopakiem :loveu:

Posted

jej nawet nie wiem jak dziękować... ana dziękuję... naprawdę dziękuję...
28,12 będę w poznaniu ponownie. a Gigolec je u mnie Purine Dog Chow light. niestety po innych karmach wymiotuje. właściwie po za purina dostał ta co mi Gosiu dalas na poczatku. po puszkach nie było żadnych sensacji. mam tez dla niego wyprawkę przygotowana. będzie to legowisko. szczątki jego ukochanej piłeczki i karma. mam gdzieś polowe opakowania Puriny będzie z około 1,5 kg
jej naprawde wszystkim dziękuję za pomoc...

Posted

tu jest ze DT od 19, ja właśnie 19 zawozę psa do Szczecina, wróce popołudniu/wieczorem dlatego wolałabym piątek lub niedziele, może być też ten czwartek albo jakikolwiek dzień po niedzieli. nie wiem jak tam kocyk i jej plany, bo jak tylko sobota ja bede pewnie koło18/19 w domu a chciałbym osobiście go odebrać, no ale jak nie da rady to moja mama będzie w domu :)

Posted

Teraz wszystko w rękach Pauliny, kiedy będzie mogła.
Olu, ja kupie w takim razie Purinę. Mam w domu Hillsa weterynaryjnmego, może mu będzie służył, jest lekki i dobry. Jak będę wiedziała co i jak z wyjazdem to poprosze Darka żeby podwiózł do Pauliny, albo podwioze wieczorem jakims sama.

W poniedziałek wieczorkiem moge po niego pojechać i przywieźć do Oli z powrotem.

Posted

ja wracam do domu 20go w niedziele. a w tygodniu pracuje od godziny 16 do 21, wiec nie ma mnie już godziny 15 w domu i tu mógłby być problem. ewentualnie Gigola w tygodniu po godzinie 17 Mateusz mógłby przekazać. jejku naprawde dziękuję...

Posted

to ja czekam na decyzje Pauliny, bo w domu jak nie ja to ktoś będzie w tą sobote, pasuje mi także piątek, w domu będe po 12 wiec jak paulinie pasuje mogłaby go wziaśc zanim kocyk pójdzie do pracy i mi przywiezc.

Posted

Paulina pracuje, więc pewnie bardziej po południu będzie pasowało. W razie czego Mateusz wręczy psiaka. Ważne, że do schroniska nie wróci, bo Paweł już mówił, że jak przyjedzie to już go nie da - ot facet jeden.

Posted

mi pasuje piątek, ja mam autobus do domu o 11 wiec nieco przed 12 bede i już tak może mi Paulinka go przywiezc, moze też oczywiście pozniej :) to już od Was zalezy

Posted

Giguś już jest u mnie, z poczatku zwiedzał dom i biegał jak szalony po korytarzu, potem był spacerek, ciągnie sie na smyczy bardziej niż moje psy razem wzięte ;)
nie polubił moich psów, jak leza jest ok.ale jak sie rusza zaczyna szczekac i gryzc, zaskoczył mnie tym bo jest w obcym domu, dwa psy które razem waża 70kg a on nie ma 10 pewnie a sie zaczyna. Świnke chce gryzc, taki maly rozbójnik:evil_lol:
ale jest przekochany, zachowuje sie jakby był u mnie 3 lata a nie kilka godzin, troche za kocyk popiszczał ale jak mu powiedziałam ze niedługo do niej wróci sie ucieszył i już sie nie smuci;)
cały czas chodzi z pluszowym białym misiem, a wystarczy że usiąde to momentalnie wskakuje zadowolony na kolana,
ciężko go uchwycic ale kilka zdjęć wyszło i je wklejam
tu biega jak szalony po korytarzu:

poszedł zobaczyć co ciekawego jest w gościnnym pokoju

dałam mu zabawkę-hot doga ale już prawie cały został pogryziony:mad::evil_lol:

misiem tak podrzucał ze wpadł do miski z wodą a potem oblizywał tą wode

a potem po tylu emocjach zasnal razem z piłką i misiem

Posted

Gigolek kochany:* bałam się, że Gigol tak będzie reagować na Twoje czterołapy;( Dobrze, że one takie kochane i grzeczne. Nie wiem co temu łajzie w głowie siedzi;P On myśli, że jest panem psiego świata i z palcem w nosie pokona każdego. A co do niszczenia zabawek, on ma niesamowite zdolności niszczycielskie;P wystarczy zobaczyć co zrobił z piłką z lanej gumy, którą dostał od Supergogi. Zacięcie to ma niesamowite:D
no i pieszczoch nieziemski, jak zobaczy siedzącego człowieka to nie odpuści, od razu wskakuje na kolana:D a co do świnki to dziwne, bo na moje szczury nie reagował prakrycznie. interesował się nimi sporadycznie a również są na ziemi tak jak świnka...
Gigolec bądź grzeczny, bo będziemy się tu za Ciebie wstydzić i powiem Suzie i ona się z Tobą policzy:D:P

Posted

prezd chwilą bawil sie z moją siostrą, nawet aportował!
ma duzo energii ale po spacerze czy zabawie potrafi sie wyciszyć, teraz lezy u mnie na kolanach, niby spi ale co sie porusze to zaczyna machać ogonem :)
fajny z niego chłopak, do ludzi super psiak, tylko z psami widze ze nienajlepiej pewnie z suczkami byłoby inaczej, suia mojej baci uciekła jak go zobaczyła:evil_lol:
bliśmy na spacerze i chciał zagryzc sunie husky mojego sąsiada, tak szczekał że już myślałam ze ludzie z domów powychodzą patrzeć co sie dzieje:evil_lol:

Posted

Giguś Ty mały wariacie! :) :) :) Dawno mnie nie było na tym wątku, więc chciałam tylko napisać, że bardzo się cieszę, że udało się znaleźć taki wspaniały DT dla chłopaka na ten świąteczny czas. Ana ogromne podziękowania dla Ciebie! :Rose: