Jump to content
Dogomania

Ubojnia psów na smalec.....okolice częstochowy, potrzebna pomoc!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

11. biało-rudy kocur, prawdopodobnie ok 2 lat, w bardzo złym stanie. Po wyleczeniu będzie pięknym, duzym kotem.

KONIEC ZDJĘĆ....
troche pofloodowałam, ale dostałam ostrzezenie za zamieszczanie zbyt dużej ilości zdjęc w 1 poscie

Posted

olga7 napisał(a):
zapytam tylko - jakies psy na obecną chwilę szukają jeszcze dt ? ale nie na terenie woj.slaskiego -tylko Mazowsze - jest szansa na dt .. ....czy np.collie
ma juz dt , bo calego watku dzis nie przejrze już ..

mam na mysli miejsce w dt dla większego lub duzego psa -do duzego boksu ....

chyba collie właśnie szuka domu tymczasowego :cool1:

Guest Elżbieta481
Posted

Nazwać psa,,Stalinek,,-może odrazu,,HITLEREK,,MUSOLINIK,,albo,,MAOCETUNIK,,:shake:
E

Posted

waldi, bez przesady...
Ponowię pytanie Natii interesują was dt okoliczne czy też może ogólnopolskie? Te drugie znacznie łatwiej znaleźć. I czy w razie aodpcji itp. dysponujecie transportem? Na jak dużą odległość? Jakieś koszta?

Posted

ludwa napisał(a):
Tak z innej trochę beczki. Pomylałam sobie, że skoro to wiocha, ludzkiego myślenia zmienić się nie da i ich stosunek do tych ludzi też się nie zmieni, bo przecież nie ma w tym nic zlego... Moze puścic plotkę, że w badaniach wyszlo, że smalec był nie tylko z psów i kotów ale też szczurów, ptactwa plus jakieś szczątki trudne do zidentyfikowania. Może jak sobie pomyślą co też mogli jeść i że tamci jakieś świństwa w to pakowali, to chociaż ich łukiem będą omijać i może choć części odechce się takiego smalcu w przyszłości...

Moim zdaniem trzeba to zrobić jak najszybciej , ponieważ obawiam się że zainteresowanie medycyną ludową dopiero teraz wzrośnie.Takiej reklamy psiego smalcu, jak ostatnio, ze świecą szukać .

Posted

Mieszkam w pobliżu Kędzierzyna-Koźla. Postaram się znaleźć jakieś DT tutaj, ale będzie ciężko. Jeśli już to małe psiaki, najchętniej te dwa ratlerki. Stalinek i młoda suka.

Posted

Stalinek jest erotoman - dziewczyny mówiły, że wczesniej interesował się też kotem :roll:... obsikuje wszystko co się da, do tego stając tylko na przednich łapkach dwie tylne podnosi w górę :crazyeye: widziałam już coś takiego, ale on jest wyjątkowy - staje na przednich łapkach jak na rękach a grzbiet utrzymuje w pionie.....

sunie - te malutkie wszystkie są bardzo fajne - boją się i obszczekują, ale po chwili podchodzą ostrożnie.

Guest Elżbieta481
Posted

Tego nie idzie zrozumieć...Prywatnie możemy się pozabijać,ale tu chodzi o psy..Podobno je kochamy wszyscy..A może tak otwarcie wprost napisać-dlaczego nie można przyjąć pomocy od Emira?Jak psy będą bezpieczne to znowu możemy się obrazić jedni na drugich..
Boże daj opamiętanie!
A teraz możecie mnie zbanować-jest mi już naprawdę wszystko jedno.
Elżbieta

Posted

malagos napisał(a):
a koty, kto sie nimi zajmie?
Czyli wszystkie zwierzeta od tych ludzi będą zabrane?

W tej chwili mogłoby nie być już tam żadnych zwierząt, gdyby nie odrzucono pomocy Emira.:shake:

- Co się dzieje z Collie?
- Ile psów czeka na pomoc?
- Co z kotami?