_ogonek_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dobrze czyli mamy z głowy dwa pierwsze punkty - wątek i banery. Teraz musimy skombinować dobre foto teksty ogłoszeniowe oraz ogoszenia allegro cegiełkowe robic? Quote
_ogonek_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dobra zauważyłam że mosii gdzieś wkleiła foto dwóch psiaków dorosłych benków i krótkie info. Jak znajdę wkleję . Dwa psiaki 'znamy'. Zdjęcia też mają w miarę ok nawet bardzo ok;) Quote
kuba123 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='mosii']benki z ubojni sa u mnie kontakt na mnie lub LACRIMA ................................................................... suka ok 4 lata chora gorączka, gruczoły mlekowe powiekszone, laktacja, oczy leczona bardzo przyjazna i sympatyczna .................... Quote
Ewa i flatki Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Gdyby któryś z tych psiaków trafił do Warszawy obiecuję pomóc przy konsultacjach u dobrych wetów, mam duuuuże zniżki :lol: To niewiele, ale zawsze coś :cool3: Quote
ANETTTA Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Mosi ile ona moze ważyć ???????:placz::placz::placz::placz: Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Jest jeszcze pies [quote name='mosii']pies ok 3 lata wzglednie w dobrym stanie z wyjątkiem oczu bardzo miły Quote
zurdo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Wiadomo co z collaczkiem? Znajdą się jakieś informacje, zdjęcie? Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Na razie tylko te dwa psy mamy. Ja je już wrzuciłam na naszą klasę. Na resztę będziemy czekać. Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Gdyby któryś z tych psiaków trafił do Warszawy obiecuję pomóc przy konsultacjach u dobrych wetów, mam duuuuże zniżki :lol: To niewiele, ale zawsze coś :cool3: To dużo! będę pamiętać :cool3: do kogo uderzać w Warszawie :cool3: Quote
sonia&me Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Jest jeszcze pies On w ogóle widzi?:placz::placz::placz::placz::placz::placz: potrzeba jeszcze jakieś pomocy?Cegiełki,bazarki?Pewnie kasa sie przyda na leczenie,karme.. Quote
ANETTTA Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 zurdo;12743563[B napisał(a):]Wiadomo co z collaczkiem? Znajdą się jakieś informacje, zdjęcie? co z collaczkiem lub collaczkami piszcie ile ich było gdzie sa chyba bym miała jakis DT dla niego czekam na inf na cito !!!!! ile psów potrzebuje jeszcze pomocy !!!!!!! Quote
ANETTTA Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 jak to było powróz na kark i siekiera tak i do gara _________ ***** mac k..... jak mozna patrząc w te oczy !!!!!!!!!!!!!!!! baba 37 lat ..................ja bym mogła to zrobic bez zachamowań bez łzy w oku ale jej osobiscie !!!! Quote
mosii Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='zurdo']Wiadomo co z collaczkiem? Znajdą się jakieś informacje, zdjęcie? to jest kolaczka http://foranimals.czest.pl/www/zabijali-psy-na-smalec/ na siódmym zdjeciu Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Mam dwa białasy. Jeden z nich to golden. Baaardzo tłusty. Grzbiet ugięty jak u tej beniulki. Kupa kołtunów. Jest w banerku u Asior. Sunia to podhalanka, ma zaniki mięśni, z trudnością utrzymuje się na nogach. Oboje wylizali nam twarze, nie pokłócili się ani z sukami, ani z psami. ps. nie mogę się nadziwić ile zbędnych postów jest na tym wątku. :shake: :placz::placz::placz: co oni robili z tymi psami :placz::placz::placz: Quote
kuba123 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 dla niej to normalne- wychowała się z tym- przecież to ''rodzinny interes'':angryy: Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Taka ładna ta colli, a zastraszona się wydaje :( gdzie teraz przebywa? kuba123, dokładnie, Ci ludzie są odczłowieczeni i wynaturzeni :angryy::angryy::angryy: Quote
mosii Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 kolaczka bardzo przestraszona, jest tam jeszcze.... Quote
Ewa i flatki Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 __Lara napisał(a):To dużo! będę pamiętać :cool3: do kogo uderzać w Warszawie :cool3: Najlepiej do mnie na priva a ja pokieruję albo potowarzyszę :lol:, w miarę wolnego od pracy czasu. Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 mosii napisał(a):kolaczka bardzo przestraszona, jest tam jeszcze.... :( biedactwo :( ... ciekawe kto ją weźmie. Quote
zurdo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 mosii nawet nie śmiem Cię pytać, czy masz miejsce, bo domyślam się, że nie masz. Spróbujemy jej coś znaleźć jak najszybciej. Może Radomsko... Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ten collie jest tak przerażony na tym zdjęciu, że mimo tego iż oglądałam te zdjęcia, nie rzuciło mi się nawet w oczy, że to właśnie collie :angryy: Quote
mosii Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 zurdo napisał(a):mosii nawet nie śmiem Cię pytać, czy masz miejsce, bo domyślam się, że nie masz. Spróbujemy jej coś znaleźć jak najszybciej. Może Radomsko... zabrałam z tego horroru 13 psów, miejsc nie mam zadnych ale do Radomska dowioze jakby co Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Chyba tylko człowiek może coś takiego wymyślić...:angryy: Żadne inne stworzenie...:shake: Quote
mosii Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 nk juz działa- juz miałam kilka telefonów:D słuchajcie, kto jest od pinczerów min ? [url=http://foranimals.czest.pl/www/zabijali-psy-na-smalec/]Fundacja For Animals - Oddział w Częstochowie Quote
Recommended Posts