supergoga Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Płakać ze szczęścia i śmiać sie z radości mam ochotę - i gdzie teraz jest ten "palant" który wmawiał mi, że krzywdzę psa, zamiast go uśpic na siłę go ratuję. Że nie jestem miłośnikiem zwierząt tylko katem. Gosiu - napisze krótko: DZIĘKUJĘ!!! Quote
zachary Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Uaaaaa, zdjątka superaśne!!! Kanapowiec z naszego Piracika-Farusia, hi,hi, a z tym czarnym przystojniakiem na ostatnim zdjęciu, miodzio....Cuda zdziałał domek Farusia!!! Quote
lilk_a Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Brawo Małgosia :loveu:, brawo Pirat :loveu: Quote
eski Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='zachary']Cuda zdziałał domek Farusia!!![/QUOTE] Oj tak, prawdziwe cuda... Przepiękny, szczęśliwy Faro :) Quote
bagulek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Piękna mordka :) proszę pomiziać go za uchem od dogomaniaków :P Quote
hop! Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Piękne zdjęcia i piękny pies w super domu... :loveu: Quote
Nadziejka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 :iloveyou::modla::B-fly:pozdrawiamy goraco i postokroc szczescia dla was kochany domeczku Piracikowy:multi: Quote
docha Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 lilku, dziękuję, że podałaś mi ten link. zdążyłam się już poryczeć. niesamowita historia. wspaniały pies. cudowni ludzie. Quote
gosia44z Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 z okazji swiat zyczymy wszystkim zdrowych, pogodnych, spokojnych i bialych swiat, jak najmniej psow w potrzebie, jak najwiecej nowych domkow dla potrzebujacych psiakow. u farusia wszystko w porzadku. w dalszym ciagu jest milosnikiem spacerow, moglby ciagle spacerowac, pora nie ma znaczenia. czasami nawet spacerujemy bez smyczy. przybyl nam nowy czlonek rodziny, kocurek bercik, ktorego farus jak na razie unika. pozdrawiamy wszystkich serdecznie Quote
Nadziejka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 :iloveyou::B-fly::thumbs::tree1::x-mas:Domeczkowi Piracikowemu cudownosci , spokoju i radosci z chw2ili kazdej zyczymy postokroc Quote
Ajula Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 :tree1: Wszystkiego najlepszego Domku Farusiowy Quote
supergoga Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Pozdrawiamy i życzymy spokojnych Swiąt i radości w Nowym Roku. Farusiu - pokochaj kociaka. U nas też na Święta kociak przybył, czyli wesoło, bo nasza Lagunka nie jest zachwycona. Quote
lilk_a Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Małgosiu :) i co u Faro słychać ? jak zima ? Quote
Wiedźma Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Zajrzę do naszej już-nie-biedy. Lubię historie ze szczęśliwym happy endem, jak niektórzy mawiają. Quote
scorpio133 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 zagladam i ja do psiaka, ale juz długo wiadomosci nie ma o nim. Napewno ma sie dobrze, ba bardzo dobrze- a moze Gosiu jakies foteczki bys zamiesciła? Quote
supergoga Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Dobrze, że odgrzebałaś wątek - szukałam i jakoś połapać się z szukaniem teraz nie potrafie. Cóż u Piracika naszego słychać? Quote
Nadziejka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 I ja sie przylaczam z pozdrowieniem :ylsuper::thumbs:co slychac domeczku , jak sie macie ? Quote
Molli Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Czekamy na nowe zdjęcia :) Kochani - pomóżcie p.Wandzie oddając na nią głos w ankiecie :smile: Pozycja: Schronisko w Ruścu i Przyborówku. Link: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906 Quote
scorpio133 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 sa wakacje moze wszyscy razem gdzies wyjechali Quote
gosia44z Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Przepraszam, dawno nic nie pisalam. Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu, ale u nas wszystko w porzadku. Farus ma sie dobrze. Ma nowa kolezanke Berte, ze schroniska w Lowiczu. Berta jest u nas od marca, ma podobno ponad 10 lat i od pieciu lat nie wychodziala z budy. Psiaki sie polubily i na szczescie zyja w zgodzie. Jedyny problem jaki mam z Farusiem to to, ze nie chce z nikim wyjsc na dwor. Zawsze czeka na mnie, nawet jak maz przyjdzie wczesniej z pracy to z nim nie wyjdzie, Boje sie, ze bedzie problem jak bedziemy chcieli gdzies wyjechac. Kiedys jak mnie nie bylo 2 dni to Faro w ogole nie chcial wyjsc z domu. Maz musial go ganiac po mieszkaniu a on biedny ze strachu posikiwal. Do ogrodka tez sam nie pojdzie, ze mna czasmi, ale na krotko. Najlepiej sie czuje w domu i uwielbia chodzic na spacery. Najszczesliwszy jest jak idziemy na spacer o 5 rano. Wtedy idzie bez smyczy i jest bardzo grzeczny. Wysle zdjecia do supergogi bo niestety nie umiem ich wstawic. Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie i zyczymy wszsytkim udanych wakacji. Quote
docha Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 śliczne, nowe wieści. Może przy Bercie Faro nabierze większej wiary w drugiego człowieka? Quote
supergoga Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 A to obiecane fotki, cudne - Piracika - Farusia Quote
Recommended Posts