Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Płakać ze szczęścia i śmiać sie z radości mam ochotę - i gdzie teraz jest ten "palant" który wmawiał mi, że krzywdzę psa, zamiast go uśpic na siłę go ratuję. Że nie jestem miłośnikiem zwierząt tylko katem.

Gosiu - napisze krótko: DZIĘKUJĘ!!!

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uaaaaa, zdjątka superaśne!!! Kanapowiec z naszego Piracika-Farusia, hi,hi, a z tym czarnym przystojniakiem na ostatnim zdjęciu, miodzio....Cuda zdziałał domek Farusia!!!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

z okazji swiat zyczymy wszystkim zdrowych, pogodnych, spokojnych i bialych swiat, jak najmniej psow w potrzebie, jak najwiecej nowych domkow dla potrzebujacych psiakow.
u farusia wszystko w porzadku. w dalszym ciagu jest milosnikiem spacerow, moglby ciagle spacerowac, pora nie ma znaczenia. czasami nawet spacerujemy bez smyczy. przybyl nam nowy czlonek rodziny, kocurek bercik, ktorego farus jak na razie unika. pozdrawiamy wszystkich serdecznie

Posted

Pozdrawiamy i życzymy spokojnych Swiąt i radości w Nowym Roku.
Farusiu - pokochaj kociaka.
U nas też na Święta kociak przybył, czyli wesoło, bo nasza Lagunka nie jest zachwycona.

• 5 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Przepraszam, dawno nic nie pisalam. Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu, ale u nas wszystko w porzadku. Farus ma sie dobrze. Ma nowa kolezanke Berte, ze schroniska w Lowiczu. Berta jest u nas od marca, ma podobno ponad 10 lat i od pieciu lat nie wychodziala z budy. Psiaki sie polubily i na szczescie zyja w zgodzie. Jedyny problem jaki mam z Farusiem to to, ze nie chce z nikim wyjsc na dwor. Zawsze czeka na mnie, nawet jak maz przyjdzie wczesniej z pracy to z nim nie wyjdzie, Boje sie, ze bedzie problem jak bedziemy chcieli gdzies wyjechac. Kiedys jak mnie nie bylo 2 dni to Faro w ogole nie chcial wyjsc z domu. Maz musial go ganiac po mieszkaniu a on biedny ze strachu posikiwal. Do ogrodka tez sam nie pojdzie, ze mna czasmi, ale na krotko. Najlepiej sie czuje w domu i uwielbia chodzic na spacery. Najszczesliwszy jest jak idziemy na spacer o 5 rano. Wtedy idzie bez smyczy i jest bardzo grzeczny. Wysle zdjecia do supergogi bo niestety nie umiem ich wstawic. Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie i zyczymy wszsytkim udanych wakacji.