Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 883
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I zadnego maila w sprawie Brawurki nie ma :shake: Moze ktos dzwonil?
Nie ma juz w PL 'Silaczek', ktorym sie chce pracowac i pokonywac przeszkody? Wszystko ma byc lekko i bezproblemowo; Gucio, Marcel, to jednak obraz wspolczesnego, przecietnego obywatela na tych watkach widac.

Posted

Brawurka na pewno nie może trafić do zwykłego domu, gdzie ktoś chce zwykłego psa.
Rudzia szukała domu prawie rok... ale go znalazła: odpowiedni ludzie z odpowiednim podejściem.
Brawurka też na pewno taki dom znajdzie, ale trzeba będzie na to poczekać. Jest piękna i młoda, a to zdecydowane atuty.

Posted

Wyznam szczerze, że po tych wszystkich wydarzeniach to zamiast się cieszyć jak pies znajduje dom to się boję. Za dużo tego ostatnio, Remek, Marcel , Gucio, Teraz Rudka, wcześniej Brawurka co za fatum. Aż strach wchodzić na wątki.

Posted

Dokładnie...
Ja to już nie wiem jaką strategię obierać przy szukaniu domu dla psów, zwłaszcza tych trudnych... Dom z ogrodem jak pokazała nam adopcja Mai nie jest żadną gwarancją sukcesu. Podobnie jak duże miasto czy wieś...
Wszystko zależy od ludzi...

Posted

Murka napisał(a):
Podobnie jak duże miasto czy wieś... Wszystko zależy od ludzi...
Dokladnie, wszystko zalezy od ludzi. Np. Emi z Mielca, taka ruchliwa, zywa suczka, a doskonale nauczyla sie zyc w wielkim miejscie i jeszcze tramwajami jezdzic.
Jak ogladam na TVN Style program "ja i moj pies" to mi wlosy dęba na glowie staja, jak sie ludzie tak kompletnie na psach nie znaja. Nawet taka rzecz jak nauka czystosci wymagajaca czestego wychodzenia na spacer nie jest dla nich oczywista. Albo, ze pies musi sie codziennie wybiegac.

Posted

Ostatno była wypowiedz Doroty Suminskiej,ze mozna spac z psem,nawet trzeba,tylko trzeba częsciej zmieniac posciel.....no ale to dla psiarzy wypowiedz,bo inni to sie chyba przezegnali:evil_lol::eviltong:Brawuko czy taki dom ci sie kiedys trafi?

Posted

Izzie to było tak z przymrużeniem oka ;). Moja Mama też zapierała się przed wpuszczeniem psa do łóżka, potem spała razem z psem pod kołdrą, przykrywała i cudowała ;).
U nas wszystkie psy śpią z nami, czasem jestem zepchnięta na skrawek lub mam zabraną poduszkę albo nie mam jak się przykryć.... Poprzedniej suni nie można było wcale zgonić, bo warczała ;). I tak już jestem wychowana, przez psiaki.