Ra_dunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Super, że na Brawurkę te sygnały zaczynają działać :) Na bazarkach można wyszukać bardzo ciekawe tytuły :cool3: Quote
yoko100 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Nowy bazarek na Mielczaki i szydłowieckie piesy. Nie tylko takie malutkie ciuchy jak zawsze:diabloti: wiec zaglądamy, kupujemy, podrzucamy:evil_lol: EXTRA CIUCHOLAD (+torebka, ramki,ksiązki,słoń:)itp na Szydłowiec i Mielec do 20.11.09 - Dogomania Forum Quote
Murka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Wpłynęło 50 zł od wachury :loveu: Quote
Ulka18 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 I zadnego maila w sprawie Brawurki nie ma :shake: Moze ktos dzwonil? Nie ma juz w PL 'Silaczek', ktorym sie chce pracowac i pokonywac przeszkody? Wszystko ma byc lekko i bezproblemowo; Gucio, Marcel, to jednak obraz wspolczesnego, przecietnego obywatela na tych watkach widac. Quote
halcia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 niestety,u nas poza wyjatkami,chca psa niewidocznego,który bez wychowania:shake: juz wszystko umie:shake: Quote
Ra_dunia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ależ są siłaczki... tylko już zapsione... :shake: a nowych jakoś nie przybywa. Quote
anciaahk Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Siłaczki minęły wraz z poprzednią epoką. Quote
Murka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Brawurka na pewno nie może trafić do zwykłego domu, gdzie ktoś chce zwykłego psa. Rudzia szukała domu prawie rok... ale go znalazła: odpowiedni ludzie z odpowiednim podejściem. Brawurka też na pewno taki dom znajdzie, ale trzeba będzie na to poczekać. Jest piękna i młoda, a to zdecydowane atuty. Quote
Reno2001 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 I właśnie takiego domku szukamy. Niezwykłego i pewnie trudnego do znalezienia, ale idealnego dla naszej Brawurki. Quote
Ra_dunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Na pewno taki dom gdzieś tam na Brawurkę czeka... Quote
Filipki Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Brawurka na pewno znajdzie domek , ale po tych wszystkich zwrotach to już lepiej niech dłużej poczeka, byle dom był odpowiedni. Quote
Ulka18 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Tak jak Fryzia, ile czekala, tyle miesiecy, a teraz jaki ma dom u Luny123. Warto czekac. Quote
Filipki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wyznam szczerze, że po tych wszystkich wydarzeniach to zamiast się cieszyć jak pies znajduje dom to się boję. Za dużo tego ostatnio, Remek, Marcel , Gucio, Teraz Rudka, wcześniej Brawurka co za fatum. Aż strach wchodzić na wątki. Quote
Murka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Dokładnie... Ja to już nie wiem jaką strategię obierać przy szukaniu domu dla psów, zwłaszcza tych trudnych... Dom z ogrodem jak pokazała nam adopcja Mai nie jest żadną gwarancją sukcesu. Podobnie jak duże miasto czy wieś... Wszystko zależy od ludzi... Quote
lilk_a Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 zapraszam na bazarek dla Herkulesa, psa który dwa dni stał uwięziony w mule :shake::shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/f99/obrazkowy-dla-herkulesa-dwa-dni-stojacego-w-mule-23-xi-godz-23-oo-173710/ Quote
Ulka18 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Murka napisał(a):Podobnie jak duże miasto czy wieś... Wszystko zależy od ludzi...Dokladnie, wszystko zalezy od ludzi. Np. Emi z Mielca, taka ruchliwa, zywa suczka, a doskonale nauczyla sie zyc w wielkim miejscie i jeszcze tramwajami jezdzic. Jak ogladam na TVN Style program "ja i moj pies" to mi wlosy dęba na glowie staja, jak sie ludzie tak kompletnie na psach nie znaja. Nawet taka rzecz jak nauka czystosci wymagajaca czestego wychodzenia na spacer nie jest dla nich oczywista. Albo, ze pies musi sie codziennie wybiegac. Quote
halcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ostatno była wypowiedz Doroty Suminskiej,ze mozna spac z psem,nawet trzeba,tylko trzeba częsciej zmieniac posciel.....no ale to dla psiarzy wypowiedz,bo inni to sie chyba przezegnali:evil_lol::eviltong:Brawuko czy taki dom ci sie kiedys trafi? Quote
anciaahk Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A to można nie spać z psem?:crazyeye: Quote
izzie1983 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ancia można. Moja Inka śpi na u siebie w łóżeczku. 15 lat temu takie były wymagania moich rodziców a teraz nie da się jej już do łóżka przyzwyczaić :evil_lol: Quote
anciaahk Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Izzie to było tak z przymrużeniem oka ;). Moja Mama też zapierała się przed wpuszczeniem psa do łóżka, potem spała razem z psem pod kołdrą, przykrywała i cudowała ;). U nas wszystkie psy śpią z nami, czasem jestem zepchnięta na skrawek lub mam zabraną poduszkę albo nie mam jak się przykryć.... Poprzedniej suni nie można było wcale zgonić, bo warczała ;). I tak już jestem wychowana, przez psiaki. Quote
izzie1983 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Oj ja też bym tak wolała, ale niestety w nowym domu TZ stanie mi na drodze :-( Quote
anciaahk Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Mój TŻ wprowadził się, jak mieszkałam sama, więc musiał zaakceptować stan, jaki zastał... Na szczęście u niego w domu były 2 psy, więc był oswojony ;) Quote
Ra_dunia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Brawurka niech czeka ile trzeba - najważniejsze, żeby ten dom do którego trafi był jak najlepszy... Teraz to rzeczywiście strach psiaka gdziekolwiek wydawać. Quote
Recommended Posts