Ulka18 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Brawurka wita sie ze wszystkimi w poniedzialkowy ranek :hand: Quote
Ra_dunia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Brawurka zrobiła niesamowite postępy :) Śliczna sunia :loveu: Quote
Murka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 P.Basia przekazała na Brawurkę 40 zł. Zapomniałam też napisać, że p.Basia odkryła, że jedynym smakołykiem, który Brawurcia bierze z ręki i zjada jest... chlebek z masełkiem :lol: Te smakołyki ze sklepu to tylko powącha... Podobnie z parówkami, kiełbasą itp. Lubi też mleko :roll: Quote
yoko100 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Zapraszamy na szkolny (i nie tylko) bazarek. :loveu: Kolejny dla mieleckiego schroniska i jego podopiecznych:Dog_run: Przybory szkolne dla dzieciaków i nie tylko na mieleckie schronisko!!!!! do 25.10 Quote
Ulka18 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Murka']P.Basia przekazała na Brawurkę 40 zł. Zapomniałam też napisać, że p.Basia odkryła, że jedynym smakołykiem, który Brawurcia bierze z ręki i zjada jest..chlebek z masełkiem :lol: Moje dziewczyny tez lubia chleb z maslem, im wiecej masla, tym lepiej :cool3: Super, ze wiadomo na co mozna brac Brawurke :p Quote
eloise Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 moje chłopaki też, ale poza chlebem z masłem zjedzą wszystko inne też :evil_lol: Quote
halcia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 To tak jak mój Filip :evil_lol:Uwielbia mleko i chlebek,choc tego podobno psom sie nie daje.Ale trawi dobrze,pytałam weta,mozna. Quote
Ra_dunia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Mój to istny odkurzacz, więc nie będę wymieniała co uwielbia :evil_lol: Najważniejsze, że wiadomo czym przekupić Brawurkę :cool3: Quote
Ulka18 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Raduniu, moglabym Cie prosic o nowy banerek Brawurkowy ze szczesliwych, nowych zdjec? moze przyniesie suni szczescie i dom :p Mam miejsce po Karmelku :wink: Dziekuje :calus: Quote
kaskadaffik Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A mój nowy Ambo:loveu: narazie nie je nic:roll: Tylko troszkę skubnął wczoraj z ręki suchej karmy, ja dopiero musze odkryć co psiak bardzo lubi, chociaz szyneczke rano też wciągnął, czyli zdrowy jest!!! A Brawurci banerek tojasobie tez na miejsce Karmelka pożyczę:loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No to proszę się częstować: Czy wam dzisiaj na dogo też linki nie działają? Wszędzie odsyła mnie do pustej strony... :mad: Quote
Reno2001 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ra_dunia, piękne banerki :loveu:. DZIĘKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Quote
halcia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Cudne te banerki,ale u mnie sie juz nie zmieszcza...:shake: Quote
Ra_dunia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Chyba Erze też muszę nowe wykombinować ;) A jak tam Brawurkowy obserwator? nadal się nie chce ujawnić? Quote
Ulka18 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Obserwator caly czas jest na aukcji przypiety, ale nie pisze. I chyba nie dzwoni, bo Murka by zaraz pisala. Quote
yoko100 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Wow jakie ladne nowe banerki ma Era i Brawurka.:loveu: te musza im przyniesc szczescie innej opcji to ja tu wogole nie widze:) Quote
Reno2001 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Z tymi obserwatorami :roll:... U mnie na aukcjach tez wiszą i u Wiki i u Bacy i u Glorii a u Dropa to nawet jest dwóch :roll:. To chyba tacy wielbiciele z ukrycia. No, ale obserwowac im nie zabronię. Może jednak cokolwiek wypali??? Quote
Ra_dunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Pewnie czasami taki obserwator się ujawnia ;) Decyzja o adopcji Brawurki na pewno musi być bardzo przemyślana. Quote
Murka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Nie wiem czy to obserwator czy nie, ale wczoraj (akurat jak byłam z Brawurką na spacerku) zadzwonił Pan, który... chciał udzielić mi kilku rad jak postępować z takim psem, bo ma od 1,5 roku sunię o podobnym charakterze :lol: Wytłumaczyłam delikatnie Panu, że głównym problemem Brawurki jest agresja lękowa (sunia Pana jest łagodna jak baranek, tylko płochliwa), na co Pan, że wg niego psy po takich przejściach i jeszcze wykazujące agresję powinno się usypiać :angryy: trochę sobie pogadaliśmy, opowiedzialam Panu historię Remka, który jak trafił do nas nie pozwalał się dotknąć, kłapał, gryzł, a teraz po paru miesiącach pokazuje brzunio do głasiania :cool1: Quote
halcia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 :shake::shake::shake:Brawurko,rób postepy,bo widzisz jakie jest podejscie....:angryy: Quote
Ulka18 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No to rzeczywiscie znawca Ci sie trafil Murko :mad: Moze to ten filizof, ktory napisal do mnie w sprawie aukcji Zajaczki, ze to wcale nie jest zaden mix russel teriera. Niektorzy tak maja, ze musza pouczac caly swiat. Nic to, nie poddajemy sie zlym doradcom i idziemy do przodu :p Quote
eloise Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 tak mi przyszło do głowy,ze może usypiać to należy takich doradców :mad: Quote
Ra_dunia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 eloise napisał(a):tak mi przyszło do głowy,ze może usypiać to należy takich doradców :mad: Hahahaha... taaaa... ale to by trzeba było połowe naszego społeczeństwa uśpić :evil_lol: Brawurce potrzebny jest bardzo odpowiedzialny dom... Quote
Recommended Posts