Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']serio :) szczegolnie ze to z pamieci :) (jeśli sie nie mylę :) )
hmmm no tak robie je z głowy;) ale ten był troche przypadkowy:eviltong: bo chciałam narysowac tego bordera ale jakoś tak jak zrobiłam sylwetke to mi przyszedł na myśl fajny wilk:evil_lol: więc tu sylwetka jest stąd http://www.jasky.pl/bordercollie/1277376886.jpg
[quote name='Mani2000']te wilki wyglądają jak z kreskówki:evil_lol:
bo maja tak wygladac:p sa fantastyczne

Posted

Mani2000 napisał(a):
mam takie pytanko..
oczywiście z ciekawości pytam:D
Czy te psy jak np.Alice czy Rami są kupienia?

Z tego co mi wiadomo Metheora nie likwiduje hodowli, więc czemu miałaby sprzedawać swoje psy? ..

Grzyw strasznie fajny :) jedynie co to nie wiem czy nie ma za dużego tego ucha od przodu.

Właśnie, Justa, może podobną taktyką co wilki spróbujesz stworzyć jakiegoś psiaka? Na początek możesz coś podobnego, jakiegoś wilczaka, ONka etc (w razie czego możesz się posłużyć moimi zdjęciami, chętnie zobaczę mojego Chestera w wersji animowanej ;) )

Posted

Avaloth napisał(a):
Z tego co mi wiadomo Metheora nie likwiduje hodowli, więc czemu miałaby sprzedawać swoje psy? ..

Grzyw strasznie fajny :) jedynie co to nie wiem czy nie ma za dużego tego ucha od przodu.

Właśnie, Justa, może podobną taktyką co wilki spróbujesz stworzyć jakiegoś psiaka? Na początek możesz coś podobnego, jakiegoś wilczaka, ONka etc (w razie czego możesz się posłużyć moimi zdjęciami, chętnie zobaczę mojego Chestera w wersji animowanej ;) )

chodzi mi oto ze jeśli ktoś by chciał czy może sobie kupić

Posted

Mani2000 napisał(a):
czy to grzywacz powder-puff?:evil_lol:
moim zdaniem fajne tylko szyjka jakoś nioe pasuje no ale wiesz ja sie nie znam,

Justa czym zrobiłaś ego wilka takiego niebieskiego?

w PS'ie;) każdego tam robie;)
Metheora napisał(a):
tak grzywacz :D ufff skoro zgadnięta rasa chyba nie jest źle :D

ja jeszcze dodam że to Luka od Darii:p
Avaloth napisał(a):

To nie zły pomysł;) jest wtedy troche łatwiej bo mam juz kształt na którym sie wzoruje:)
Chętnie narysuje w ten sposób Twoją bestyjkę:p

Posted

mrowa23 napisał(a):
a ja znowu malowane na tkaninie. Mój chrześniak . materiał jest biały (ale światło mam do duszy )

Czy to jest poszewka na poduszkę? :-)

Posted

[quote name='Avaloth']Z tego co mi wiadomo Metheora nie likwiduje hodowli, więc czemu miałaby sprzedawać swoje psy? ..

Mam wrażenie, że Mani2000 pyta o zakup portretów w/w psów Metheory.

Posted

vege* napisał(a):
Czy to jest poszewka na poduszkę? :-)

nie to jest obrazek na kawałku materiału ;) ale nic nie stoi na przeszkodzie by poduszkę zrobić w ten sposób :) dzisiaj będę robiła poduszkę z pulikiem i torbę na prezent ;)

Posted

Metheora napisał(a):
tak, wcześniej miałam canson czy jakoś tak, a juro jade do bielska na zakupy i nie wiem jaki wezmę :D

ja się właśnie zastanawiam jaki kupić

na czym lepiej ci się rysuje na cansonie czy koh i noor?

Posted

Metheora napisał(a):
koh i noor jest sztywniejszy... mi wygodniej na grubszym

ja ostatnio kupiłam blok, ale jest tragiczny wręcz, strasznie rozmazuje się na nim ołówek, muszę czegoś konkretniejszego poszukać, ale u mnie ubogo w papierniczym jeśli chodzi o bloki rysunkowe :razz:

pamiętasz ile za blok koha płaciłaś? jestem ciekawa jaka będzie u mnie cenowo różnica bo w ogóle ma sklep ceny jak z kosmosu

Posted

Metheora napisał(a):
gramaturę wybieram zawsze 250 a grubość kartki- mam na myśli sztywność różni się czasem... (250 dla mnie jest ok i na ołowek i na kredki akwarelowe )

A widzisz, to zmienia postać rzeczy. Choć ja osobiście nie zauważyłam nigdy aż takiej różnicy w sztywności papieru różnych producentów. Może dlatego, że ja w ogóle małą wagę do papieru przykładam i zazwyczaj rysuję na zwykłym brystolu :diabloti:
Przymusowe wypady do sklepów plastycznych obdzierają mnie z pieniędzy wystarczająco skutecznie, więc jak kupuję coś dla przyjemności to raczej nie wybrzydzam :D