Yuveza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='elinka']Hmm, muszę popatrzeć na nogi czy w Inowrocławiu je noszą? nie wiem mozliwe:P u mnie w gimnazjum jest zdecydowana plaga:evil_lol: Quote
Gazowana Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 O Boże ! Collie mój rysunek wcale nie jest podobny ! załamuje się ! Tak i tak wyśle fotkę jak skończę. Quote
vege* Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Metheora bardziej mi się podoba długowłosy chi, ale rysunek bardzo ładny :-) to moja MM, namalowana na bluzce, zaczęta dawno dawno temu (jakieś 3, może jednak 4 mies temu), i dopiero dziś mi się zachciało ją skończyć :lol: Quote
Weronika6 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Fajne te bluzki. ;) Vege*, robisz sobie wcześniej jakiś szkic czy cóś? Quote
vege* Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Weronika6 napisał(a):Fajne te bluzki. ;) Vege*, robisz sobie wcześniej jakiś szkic czy cóś? dzięki ;-) tak robię ołówkiem ;-) Quote
Yuveza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 bardzo fajnie3 to wygląda:D ja jestem na etapie cieniowania:P więc jeszcze tylko kawałek:p Quote
Avaloth Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Vege powinnaś założyć biznes albo otwierać bazarki z malowanymi koszulkami etc :) Świetne są, szczególnie te z znaczkami z kart. Quote
vege* Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Avaloth napisał(a):Vege powinnaś założyć biznes albo otwierać bazarki z malowanymi koszulkami etc :) Świetne są, szczególnie te z znaczkami z kart. Dziękuję :-) nie, bazarku to raczej nie bo jakby mi się osób zleciało i każdy by inny wzór chciał do namalowania to nie wiem ile czasy bym nad tym spędziła, a teraz szkoła się zaczyna więc nie miałabym czasu, w tamtym roku ledwo się wyrabiałam z tymi wisiorkami i kolczykami :oops: A w biznes też mi się zbytnio bawić nie chce, teraz też bym czasu nie miała, chyba, że tylko w weekendy i jakieś wolne typu ferie itp. Quote
Yuveza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 no..... i teraz musze sie uporac ze śniegiem.. :/ edit: skończyłam:D Quote
Naklejka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Jak dla mnie to ten śnieg do poprawy ;) Wygląda jakby był za tym śniegiem a nie na nim, chodzi mi o przednią łapkę, nie widać że jest w śniegu po prostu... Quote
Yuveza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Mani2000 napisał(a):SUPER!! wy to macie talenty:D :) Naklejka napisał(a):Jak dla mnie to ten śnieg do poprawy ;) Wygląda jakby był za tym śniegiem a nie na nim, chodzi mi o przednią łapkę, nie widać że jest w śniegu po prostu... no własnie mi tez coś nie gra..;) Quote
Asia&Kleo Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Westie-justa, śliczny ten wilk ;) A co do tła, zgadzam się z: [quote name='Naklejka']Jak dla mnie to ten śnieg do poprawy ;) Wygląda jakby był za tym śniegiem a nie na nim, chodzi mi o przednią łapkę, nie widać że jest w śniegu po prostu... Według mnie tło jest zbyt ubogie. Ja widzę tego wilka, biegnącego po śniegu, a za nim ciągnie się ogromny las :) Quote
Domiśka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 No to ja pokarze bokserka w trakcie ale siersci bialej dobrze nie widac;) Co poprawic? Quote
Gazowana Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ja poszłam spać o 03:42 :D Nie zdążyłam nic malnąć ;/ Quote
Yuveza Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='Asia&Luna']Westie-justa, śliczny ten wilk ;) A co do tła, zgadzam się z: Według mnie tło jest zbyt ubogie. Ja widzę tego wilka, biegnącego po śniegu, a za nim ciągnie się ogromny las :) dzięki chociaż wilk mi wyszedł:P podwyższacie mi poprzeczke:eviltong:poprawie zaraz snieg;) a co do tła to jeszcze nie wiem:P ja tam zrobiłam taki blask słońca który pada na wilka dlatego taki jasny obrazek;D a wgl mam teraz wene i może skonstruje dziś nastepnego wilka:D Quote
Asia&Kleo Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='Domiśka']No to ja pokarze bokserka w trakcie ale siersci bialej dobrze nie widac;) http://img30.imageshack.us/img30/339/bokserekwtrakcie.png Co poprawic? Oczy są zbyt skośne i za daleko od siebie (chyba trudno byłoby to poprawić). No i przez brak tła łapy boksia wyglądają jak zniekształcone ;) Dorysuj chociażby cień, że leży na podłodze, albo o coś się opiera. Quote
Domiśka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Rysowałam go z tego obrazka masz racje trudno bedzie to poprawic Quote
Yuveza Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 poprawilam troche snieg;) teraz chyba łapa widac ze jest w snieu;) Quote
Yuveza Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 betty_labrador napisał(a):Justa super Ci to wychodzi :) serio? to miło:D dzieki:) zaraz zrobie nastepny szkic tylko jeszcze nie mam pomyslu... Quote
Recommended Posts