Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Metheora bardziej mi się podoba długowłosy chi, ale rysunek bardzo ładny :-)

to moja MM, namalowana na bluzce, zaczęta dawno dawno temu (jakieś 3, może jednak 4 mies temu), i dopiero dziś mi się zachciało ją skończyć :lol:

Posted

Avaloth napisał(a):
Vege powinnaś założyć biznes albo otwierać bazarki z malowanymi koszulkami etc :) Świetne są, szczególnie te z znaczkami z kart.

Dziękuję :-) nie, bazarku to raczej nie bo jakby mi się osób zleciało i każdy by inny wzór chciał do namalowania to nie wiem ile czasy bym nad tym spędziła, a teraz szkoła się zaczyna więc nie miałabym czasu, w tamtym roku ledwo się wyrabiałam z tymi wisiorkami i kolczykami :oops:
A w biznes też mi się zbytnio bawić nie chce, teraz też bym czasu nie miała, chyba, że tylko w weekendy i jakieś wolne typu ferie itp.

Posted

Mani2000 napisał(a):
SUPER!!

wy to macie talenty:D

:)
Naklejka napisał(a):
Jak dla mnie to ten śnieg do poprawy ;) Wygląda jakby był za tym śniegiem a nie na nim, chodzi mi o przednią łapkę, nie widać że jest w śniegu po prostu...

no własnie mi tez coś nie gra..;)

Posted

Westie-justa, śliczny ten wilk ;) A co do tła, zgadzam się z:
[quote name='Naklejka']Jak dla mnie to ten śnieg do poprawy ;) Wygląda jakby był za tym śniegiem a nie na nim, chodzi mi o przednią łapkę, nie widać że jest w śniegu po prostu...
Według mnie tło jest zbyt ubogie. Ja widzę tego wilka, biegnącego po śniegu, a za nim ciągnie się ogromny las :)

Posted

[quote name='Asia&Luna']Westie-justa, śliczny ten wilk ;) A co do tła, zgadzam się z:

Według mnie tło jest zbyt ubogie. Ja widzę tego wilka, biegnącego po śniegu, a za nim ciągnie się ogromny las :)
dzięki chociaż wilk mi wyszedł:P
podwyższacie mi poprzeczke:eviltong:poprawie zaraz snieg;) a co do tła to jeszcze nie wiem:P ja tam zrobiłam taki blask słońca który pada na wilka dlatego taki jasny obrazek;D
a wgl mam teraz wene i może skonstruje dziś nastepnego wilka:D