LeCoyotte Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Jeszcze jedna rzecz,,,,znalazła, przez przypadek strone na ktorej sa zebrane rysunki różnych osób np KOMY czy KOJOTA.... i pewnie jeszcze paru. Nawet jest podana Twoja strona Kojocie ....:/ https://sites.google.com/site/naukarysunkupodstawa/jak-narysowac-zwierzeta/jak-rysowac-psa/jak-narysowac-psa-2 Ludzie od zawsze kopiowali i kopiować będą. Wszystkich nie upilnuję ;) poza tym, kto zagląda na takie strony, które dzieciaki zakładają dla zabawy? Pewnie ze dwie osoby, wliczając autora ;) Gorzej, gdy ktoś przegina - nie raz znajdowałem moje prace w sklepach internetowych, na stronach firmowych, hodowli, ze zmienionym podpisem itp. Takim to nie można odpuścić.Portrety psów Quote
rodzice Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 mój nowy obraz malowany na podstawie zdjecia - policjant w trakcie ćwiczeń . Niesamowite jest to , ze wstawiłam fotki obrazu na Fb i napisała do mnie policjantka warszawska , która rozpoznała swojego konia Elfa na moim obrazie . Myślałam , ze sie myli bo wiedziałam , ze kon faceta którego malowałam nazywa sie Diamond , ale zapytałam u źródła i okazało się , że do tego ćwiczenia dostał własnie Elfa :) Quote
fattyciak Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 rodzice, świetnie! Czy widziałaś: http://reincarnationsdotcom.deviantart.com/gallery/ oni sie zajmują takimi rzeczami, swojego czasu chciałam spróbować ale nie mam miejsca i czasu :( Quote
rodzice Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Oj , super , dziękuję za linka , niektóre meble we wzorach zupełnie w moim stylu :) u mnie juz czeka kilka fajnych mebelków na przerobienie , pietrowo jeden na drugim hi hi i trudno sie poruszać miedzy nimi :) Quote
fattyciak Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Widzieliście serię H&M - gadżety dla domu? Zakochałam się w talerzachz żukami i aż wyciągnęła lata nie używane pastele olejne(które 2 dni temu chciałam wywalić) i : Dobrze, że nie wyrzuciłam, już zapomniałam jak przyjemnie sie nimi maluje! :) Quote
rodzice Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 cudo ! Widzę , że jedna łatka to serduszko :) Dzisiejsza mokra , paskudna pogoda dała mi natchnienie Quote
rodzice Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 A to kolejny stolik , który przeznaczyłam na licytację na rzecz dzieci upośledzonych umysłowo w pewnej szkole podczas balu charytatywnego Quote
rodzice Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 nikt tutaj nie zaglada a ja chciałam pokazać moje parasole :) ten jest na sprzedaż Quote
Ewanka Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Bardzo fajny pomysł z kolorowymi kwiatowymi parasolami :) Quote
rodzice Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 JA nie mam cierpliwosci do takiego dłubania kreseczek :) . Boksio wyszedł cudnie . Quote
Bolsbokser Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 O 2016-09-20 o 14:17, rodzice napisał: JA nie mam cierpliwosci do takiego dłubania kreseczek :) . Boksio wyszedł cudnie . Ha. No właśnie nie dłubałam za specjalnie. to nie jest toćka w toćkę jak na zdjęciu. Tu maznęłam, tam maznęłam i sprawia wrażenie sierści :) Nie tak, jak na początku swojej przygody z rysowaniem. Tutaj, jak pastelami, tyle że ołówkiem, naniosłam światła i cienie. Potem tylko parę szczegółów zrobiłam. I gotowe. Quote
Bolsbokser Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 O 2016-01-07 o 01:07, agrazka napisał: maluję psy akwarelą Bardzo fajna ta Twoja akwarela :) A możesz jakieś dobre, sprawdzone akwarele polecić ?! Przymierzam się od jakiegoś czasu ... Quote
fattyciak Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 rodzice, parasole sa mega! bolsbokser, super :) Ja się przerzuciłam na malowanie twarzy +znalazlam czym mi kolorować najwygodniej: promarkerami. Szybko, przyjemnie ipiekne kolory inne prace tutaj: http://fattyciak.deviantart.com/gallery/ Quote
Szarusia Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Witam, kopę lat mnie tu nie było, przybywam ożywić wątek :D Quote
Recommended Posts