Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze jedna rzecz,,,,znalazła, przez przypadek strone na ktorej sa zebrane rysunki różnych osób np KOMY czy KOJOTA.... i pewnie jeszcze paru. Nawet jest podana Twoja strona Kojocie ....:/  https://sites.google.com/site/naukarysunkupodstawa/jak-narysowac-zwierzeta/jak-rysowac-psa/jak-narysowac-psa-2

Ludzie od zawsze kopiowali i kopiować będą. Wszystkich nie upilnuję ;) poza tym, kto zagląda na takie strony, które dzieciaki zakładają dla zabawy? Pewnie ze dwie osoby, wliczając autora ;) Gorzej, gdy ktoś przegina - nie raz znajdowałem moje prace w sklepach internetowych, na stronach firmowych, hodowli, ze zmienionym podpisem itp. Takim to nie można odpuścić.

Portrety psów

• 2 weeks later...
Posted

mój nowy obraz malowany na podstawie zdjecia - policjant w trakcie ćwiczeń . Niesamowite jest to , ze wstawiłam fotki obrazu na Fb i napisała do mnie policjantka warszawska , która rozpoznała swojego konia  Elfa na moim obrazie . Myślałam , ze sie myli bo wiedziałam , ze kon faceta którego malowałam nazywa sie Diamond , ale zapytałam u źródła i okazało się , że do tego ćwiczenia dostał własnie Elfa :)

p1250556.jpg

12243856_10205241077122223_1256017041_n.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Oj , super , dziękuję za linka , niektóre meble we wzorach zupełnie w moim stylu :)

u mnie juz czeka kilka fajnych mebelków na przerobienie , pietrowo jeden na drugim hi hi i trudno sie poruszać miedzy nimi :)

Posted

Widzieliście serię H&M - gadżety dla domu? Zakochałam się w talerzachz  żukami i aż wyciągnęła lata nie używane pastele olejne(które 2 dni temu chciałam wywalić) i :

r6xwci.jpg

Dobrze, że nie wyrzuciłam, już zapomniałam jak przyjemnie sie nimi maluje! :)

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 2 months later...
Posted
O ‎2016‎-‎09‎-‎20 o 14:17, rodzice napisał:

JA  nie mam cierpliwosci do takiego dłubania kreseczek :) . Boksio wyszedł cudnie .

Ha. No właśnie nie dłubałam za specjalnie. to nie jest toćka w toćkę jak na zdjęciu. Tu maznęłam, tam maznęłam i sprawia wrażenie sierści :)

Nie tak, jak na początku swojej przygody z rysowaniem.
Tutaj, jak pastelami, tyle że ołówkiem, naniosłam światła i cienie. Potem tylko parę szczegółów zrobiłam. I gotowe.

Posted
O ‎2016‎-‎01‎-‎07 o 01:07, agrazka napisał:

maluję psy akwarelą

1-P7080036.JPG

Bardzo fajna ta Twoja akwarela :)
A możesz jakieś dobre, sprawdzone akwarele polecić ?!
Przymierzam się od jakiegoś czasu ...

• 8 months later...
  • 2 years later...