Asia&Kleo Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Domiśka napisał(a):To mój ostatni pies. Miał być to border colie ale nie wiem czy jest podobny? Co mam poprawić? Nie wiem czy jak na trzynastolatkę to dobrze rysuje? Ja od razu poznałam, że narysowałaś BC ;) Wg mnie jest za jasny, możesz bardziej podkreślić czarną sierść i oczy, które są niewyraźne. Nieźle jak na 13latkę ;) vege* napisał(a):Świetnie Ci wyszedł ten Snape :-) a masz może w planach Helenę (jako Bellatrix, albo jakąś inną?) :loveu: Dzięx :) To dopiero moja druga postać, jeszcze nie rysowałam kobiet :) Ale jak znajdę jakąś ciekawą fotkę Lestrange, to postaram się narysować ;) Quote
Domiśka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Asia&Luna dzięki;) Teraz mój wcześniejszy dalmatyńczyk Quote
vege* Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Asia&Luna napisał(a): Dzięx :) To dopiero moja druga postać, jeszcze nie rysowałam kobiet :) Ale jak znajdę jakąś ciekawą fotkę Lestrange, to postaram się narysować ;) To ja Ci chętnie jakąś ładną fotkę znajdę :eviltong: Quote
Culineo Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Bellatrix :loveu: niby najgorsza postać , ale fascynująca :) Quote
Asia&Kleo Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Domiśka, bardzo ładny dalmaniec :) Rysowałaś go pastelami? Dodałabym jakieś tło ;) klaudusia0219 napisał(a):Bellatrix :loveu: niby najgorsza postać , ale fascynująca :) Ja na pierwszym miejscu stawiam Snape'a ;) Bella też świetna :) Dobra, koniec Off'a Quote
vege* Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 klaudusia0219 napisał(a):Bellatrix :loveu: niby najgorsza postać , ale fascynująca :) Bo gra ją najlepsza aktorka jaka chodzi po kuli ziemskiej :loveu: Quote
Domiśka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Dalmatyńczyka rysowałam suchymi pastelami a tło było takie byle jakie niebieskie. Quote
Falkaa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 paulinagd, genialny lamparcik :loveu: czym rysujesz? :) Quote
paulinnagd Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Falkaa napisał(a):paulinagd, genialny lamparcik :loveu: czym rysujesz? :) Dziękuję :) Rysuję ołóweczkami czasami z dodatkiem węgla lub czarnej pasteli :) Quote
Asia&Kleo Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Metheora, czy to moja Kleopatra? śliczny rysunek:loveu::loveu:! Quote
Yuveza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Metheorko:loveu: a Dotika byś mogła mi narysiować:loveu: Kleo cudnie narysowana:D! Quote
Morelkaa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ojj ludzie, ludziska... Kompleksów przy was nabieram i to ogromnych:shake: Niesamowicie podoba mi sie technika malowania na ciuchach-rodzice i mrówa, jak malujecie to idziecie ,,na zywca" czy delikatnie malujecie olowkiem kontury albo coś? paulinagd czy ty wiesz, ze jestem fanką twoich malowanych oczu? Cudownie:lol: domiśka lewe oko ciut w prawo i mordka przy nosku ciut przekrecic o 20 stopni w prawo. I jest git :) Mam nadzieje, ze wiesz, o co mi chodzi...;) A dla reszty-:mdleje: musze coś maźnąć, bo wstyd ;P Quote
vege* Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Metheora może kiedyś jak Ci się będzie nudziło to narysujesz moją Nukę? :oops: Quote
Asia&Kleo Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Metheora, miło mi :) Bardzo mi się briard podoba. To kredki akwarelowe? Quote
Yuveza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Metheora napisał(a):oczywiście- jakieś propozycje co do zdjęcia? :p Dziękuję dziękuję!:loveu::loveu: ymmm.. no nie wiem... mi obojętnie;) to jest jakiś w miare portret;) http://img135.imageshack.us/img135/349/dscf2208c.jpg alejak chcesz to możesz wybrać coś sama;) Quote
Gazowana Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 westie_justa napisał(a):Dziękuję dziękuję!:loveu::loveu: ymmm.. no nie wiem... mi obojętnie;) to jest jakiś w miare portret;) http://img135.imageshack.us/img135/349/dscf2208c.jpg alejak chcesz to możesz wybrać coś sama;) Mogła bym narysować twojego pieska? Jeżeli ma być starannie to po jutrze będzie gotowy ;3 Quote
Yuveza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jesli Ci sie chce:P Ale ja czekam na rysunek o Metheory:loveu: Quote
Gazowana Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 jak się staram wychodzi barrrrrddzooooo dobrze... nawet nie poznasz że to ja xD bo ja w moich rysunkach za dobrze się nie starałam.. Quote
vege* Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Metheora napisał(a):jutro zerknę do waszej galerii :) Jak fajnie :loveu: to jak nie będziesz miała co robić to możesz narysować Niuńsława :loveu: Quote
Weronika6 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Paulinnagd, jak już Ci na digarcie pisałam, kocham oczy Twoich kotów:loveu: Metheora, jak patrzę na Twoje rysunki kredkami akwarelowymi, to mi wstyd :oops: Kleo też piękna. Quote
zuza:D Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/545/lamaor.jpg/ \ PaulinnagdSwietne! Asia&Luna uwielbiam Twojego Severusa:) Czekam na Syriusza:) Quote
Yuveza Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 ja chyba wezme w końcu ołówki do rąk:lol: i narysuje jakiegoś psiura:D macie jakieś zdjęce:D chodzi mi o portret;) może Afgan?;) Quote
Recommended Posts