Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jak z kasą na szczepienia? uzbierało sie choć troche z bazarków?

Ja wpłaciłam za kilka drobiażdżków z bazarku i napisałam "od malagos na Rybaczki", a dzis mąż mnie pyta, kiedy przyjdą te spodenki :diabloti:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukam swojego posta z rozliczeniem, bo nie pamiętam czy tam wpisywałam 50zł od Carpedijem.

W każdym razie jutro będzie szczepienie małych i mamuśki.

Posted

Teapot wrócony - już zaczął się dzielnie uczyć.
Trochę mało elastyczny czasowo się przez to zrobił ale... coś pokombinuje, bo bijou rzecz bardzo ważna! :cool3:

Posted

Malagos, ja mam kilka par rybaczkowych spodni, ale na Twój malusi tyłek nie będą pasować :shake:

Z bazarku nie wiem ile się zebrało, Ania rządzi bazarkiem.

Guest Elżbieta481
Posted

Mnie się wydawało,że Sreberko był adoptowany-za dużo psów wszystko się kiełbasi.A swoją drogą jakie on ma łapy:crazyeye:Jak ja lubie takie konkretne psy.Pewnie przez psy sąsiadów same yorki albo yorkopodobne,sam jazgot.
Takie małe psy a takie głosne,wrzaskliwe.
E

Posted

Sreberko to dziewczynka, adoptowany jest Siurak.

Ratlerkowate szczeniaki też mnie przyprawiają o ból głowy, piłują gęby w zabawie, nauczyły też tego mojego jamnika :angryy:

Posted

Sabrze stanęły uszy, wygląda teraz jak mistrz Yoda.
Zdjęcia zrobię jutro,dzisiaj okropnie lało i skupiałam się na pozbywaniu się błota z domu.

Sabra bezceremonialnie pakuje się na kolana, a w zasadzie prosi o to żeby ją wziąć. Potem ciągnie mnie za włosy :mad:

Sreberko nie ma tyle siły przebicia, podchodzi i nastawia się do głaskania, to będzie grzeczny pies.

Chyba się zamieniły charakterami ostatnio...

Posted

Bardzo prosze o pomoc w ogłoszeniach małych.
Już w tej chwili mam naprawde poważny problem nawet z ich wyżywieniem, dzisiaj byłąm zmuszona podzielic 0,5kg miesa na ich troje a to mało, zaczynam wymiekac, a z moją rozwalona klawiatura nie dam rady napisać zadnego dluższego tekstu .

Ni
e mam zamiaru wzbudzac litosci ani nic w tym rodzaju, po prostu nigdy bym sie nie zdecydowala wziac na tak długo dużych, rosnących psów, to nie tak mało byc...

Posted

Worek karmy u mnie czeka, tylko nie mam kiedy podjechac do Ciebie :(
Jak mi sie jutro nie uda - w piatek dopiero jestem w Wawie..
Moze ktos jedzie do Ciebie w odwiedziny??