malagos Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A jak z kasą na szczepienia? uzbierało sie choć troche z bazarków? Ja wpłaciłam za kilka drobiażdżków z bazarku i napisałam "od malagos na Rybaczki", a dzis mąż mnie pyta, kiedy przyjdą te spodenki :diabloti: Quote
Neris Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Szukam swojego posta z rozliczeniem, bo nie pamiętam czy tam wpisywałam 50zł od Carpedijem. W każdym razie jutro będzie szczepienie małych i mamuśki. Quote
teapot Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Teapot wrócony - już zaczął się dzielnie uczyć. Trochę mało elastyczny czasowo się przez to zrobił ale... coś pokombinuje, bo bijou rzecz bardzo ważna! :cool3: Quote
Neris Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Malagos, ja mam kilka par rybaczkowych spodni, ale na Twój malusi tyłek nie będą pasować :shake: Z bazarku nie wiem ile się zebrało, Ania rządzi bazarkiem. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dziś wysyłam paczki- zobaczę jak wyjdzie z przesyłkami, bo ciotki po wpłacały wiecej:loveu: i wieczorkiem dam znac ile przelałam całosciowo do Neris;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 27 zł przeleje dzis do Neris:p Quote
halbina Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 wracam po krótkim urlopiku... Nerisku, guuuuuuupolami się nie przejmuj! Quote
Neris Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Sreberko ma misia: Zabawa jest strasznie męcząca... Quote
halbina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 taaaaaaaaak, baaaaaaaaaaardzoooooooooooo...za mały miś... :evil_lol: Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mnie się wydawało,że Sreberko był adoptowany-za dużo psów wszystko się kiełbasi.A swoją drogą jakie on ma łapy:crazyeye:Jak ja lubie takie konkretne psy.Pewnie przez psy sąsiadów same yorki albo yorkopodobne,sam jazgot. Takie małe psy a takie głosne,wrzaskliwe. E Quote
Neris Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Sreberko to dziewczynka, adoptowany jest Siurak. Ratlerkowate szczeniaki też mnie przyprawiają o ból głowy, piłują gęby w zabawie, nauczyły też tego mojego jamnika :angryy: Quote
gagata Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dwie dziewczynki podone do matki (onkowate) i sama mama Quote
Neris Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Sabrze stanęły uszy, wygląda teraz jak mistrz Yoda. Zdjęcia zrobię jutro,dzisiaj okropnie lało i skupiałam się na pozbywaniu się błota z domu. Sabra bezceremonialnie pakuje się na kolana, a w zasadzie prosi o to żeby ją wziąć. Potem ciągnie mnie za włosy :mad: Sreberko nie ma tyle siły przebicia, podchodzi i nastawia się do głaskania, to będzie grzeczny pies. Chyba się zamieniły charakterami ostatnio... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 I jak z domkami? jest jakies zainteresowanie? Quote
Neris Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Nic :shake: Mam kłopot z zrobieniem zdjec bo one się zrobiły okropnie ruchliwe... I klawiatura znowu padła. Quote
gagata Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A ja tajnie korzystam, bo dziecię wyszło z domu, znaczy: mam kompa na chwilę...:razz: Quote
Neris Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Może napiszemy podanie do Twojego dziecięcia? O 2 godziny czasu antenowego dziennie :cool3: Quote
gagata Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Nie do końca....:evil_lol: Dziecie sobie poszło... Quote
Isadora7 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ja na chwilę, może wieczorem będzie mnie więcej :) Quote
Neris Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Bardzo prosze o pomoc w ogłoszeniach małych. Już w tej chwili mam naprawde poważny problem nawet z ich wyżywieniem, dzisiaj byłąm zmuszona podzielic 0,5kg miesa na ich troje a to mało, zaczynam wymiekac, a z moją rozwalona klawiatura nie dam rady napisać zadnego dluższego tekstu . Nie mam zamiaru wzbudzac litosci ani nic w tym rodzaju, po prostu nigdy bym sie nie zdecydowala wziac na tak długo dużych, rosnących psów, to nie tak mało byc... Quote
Miki Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Zaznaczę, może choć trochę będę mogła pomóc Quote
jayo Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Worek karmy u mnie czeka, tylko nie mam kiedy podjechac do Ciebie :( Jak mi sie jutro nie uda - w piatek dopiero jestem w Wawie.. Moze ktos jedzie do Ciebie w odwiedziny?? Quote
Recommended Posts