dorcia44 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dziękuje . i kciuki za superowe domki. Quote
LadyS Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jeśli mogę coś zasugerować względem allegro - dobrze w tytule aukcji pisać np. "prawie owczarek niemiecki" - prawda jest taka (sprawdzone!), że ludzie wchodzą w te ogłoszenia, gdzie widzą nazwę rasy. Pewnie, że będą czasem odzywać się oszołomy, jednak nie zawsze - nawet jak ktoś nie zdecyduje się na szczeniaka, można podsunąć innego psa... Tym samym kończę OT i podnoszę psiaki ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ok- zastosuję to przy Mamusi:razz: Quote
kasiaprodex Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Irkowa napisał(a):a jak sprawa sterylki mamy ? zostanie wydana bez zabiegu? Dowiem się jutro czy sprawa bezpłatnej sterylki jeszcze aktualna. W każdym razie suke trzeba bedzie zawiesc do Warszawy. Neris jej nie zawiezie bo ona przecie nie mobilna a z suką która nie wiadomo jak sie zachowuje "na mieście" nie pojedzie autobusem.Zresztą jak by wróciła. Niestety na dzień dzisiejszy najpilniejszą sprawą jest karma. To przeciez jest duza suka i dwa brzuchy bez dna. Sytuacja jest naprawde niewesoła. Psy sa u Neris bezpieczne wiec pewnie dlatego mało osób zainteresowanych ale czy to ma byc nauczka na przyszłośc?Przeciez gdyby je tam zostawiła te zainteresowanie o wiele wieksze by było a może i na hotel by wystarczyło a tak to brak na jedzenie.:placz: Quote
kasiaprodex Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 jayo napisał(a):Worek karmy u mnie czeka, tylko nie mam kiedy podjechac do Ciebie :( Jak mi sie jutro nie uda - w piatek dopiero jestem w Wawie.. Moze ktos jedzie do Ciebie w odwiedziny?? To jutro psiaki beda wcinały karme od Joyo.:lol: Pewnie jej na kilka dni starczy ale co dalej? Cioteczki wszystkie psiaki pomocy szukaja karmowo-ogłoszeniowej Cioteczko Neris zmień tytuł bo aktualny to nie mówi nic o ze sprawa jest powazna. Tu więcej ciotek potrzebnych Quote
Miki Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 kasiaprodex napisał(a):To jutro psiaki beda wcinały karme od Joyo.:lol: Pewnie jej na kilka dni starczy ale co dalej? Cioteczki wszystkie psiaki pomocy szukaja karmowo-ogłoszeniowej Cioteczko Neris zmień tytuł bo aktualny to nie mówi nic o ze sprawa jest powazna. Tu więcej ciotek potrzebnych Potrzeba zdecydowanie więcej ciotek. To jest najgorsze - psy bezpieczne, można ratować inne. Nie możemy zostawić Neris samej z tymi psami. Denerwuję się, kiedy przyjdzie ta klawiatura. Ile może iść paczka priorytetowa ? Quote
dorcia44 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witam porannie i zapraszam do pomocy neriskowi !!!!!!!! Quote
ladybird Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 już od jakiegoś czasu obserwuję wątek Rybaczków i chciałabym jakoś pomóc. Mogłabym prosić na pw o nr konta i dane? Nie mam dużo, ale chociaż trochę dorzucę. pozdrowienia dla Rybaczków ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Paczka to raz dwa, ale tam listonosz łaske robi,że dowiezie:shake: Quote
dorcia44 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ladybird ogromne dzięki w imieniu neriska... zaraz dryndam po konto do niej. chyba że ktoś z obecnych takowe posiada? Quote
gagata Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Neris z utęsknieniem wyczekuje na karme od yayo i na listonosza z klawiatura... Rybaczki pewnie będą skazane na dojadanie po innych, bo u Neris porządek musi być i w pierwszej kolejności papu dostaja psy z opłaconych DT. Jasne,że Neris sama nie zje, byle psiaki dostały, ale tak długo sie nie pociągnie... Może warto pościagać jakies fajne ciotki na ten watek? Aha, wydawało mi się że mama Rybaczków ma w końcu imię Aria?:cool3: No i taka jeszcze drobna uwaga: w życu nie słyszałam, by Neris wydała jakąś sukę bez sterylki.... Quote
dorcia44 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 dokładnie tak gagata . dlatego bardzo prosimy o pomoc :razz: Quote
dorcia44 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 cisza....wychodzę do pracy ,mam nadzieje że po powrocie będą niespodzianko w formie deklaracji :loveu: Quote
gagata Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Neris, jak tylko dorwiesz się do tej klawiatury to zmieniaj tytuł !!! Nie wiem, może Rybaczki sa głodne albo Rybaczki zaraz nas wszystkich zjedzą...albo Nakarmić Rybaczki.... Sama juz nie wiem... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Na allegro maluchy mają obserwatorów... Wybaczcie za brak allegro, ale TZ mi kompa okupuje i tylko na chwile wchodzę. Jutro-najpózniej w niedzielę będzie i allegro dla mamy. Wysyłam 30 zł dla Neris na jedzenie dla maluchów-udało mi sie coś użebrać:diabloti: Quote
ladybird Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a): Wysyłam 30 zł dla Neris na jedzenie dla maluchów-udało mi sie coś użebrać:diabloti: ja też chcę coś wysłać i nie mam danych :-( Ania masz może nr konta? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 O ciotka wróciła:multi: To niech ci pani kierownik teraz na pw swoje dane podesle do przelewu;) edit...oj chyba źle zrozumiałam-klawiatury brak...to ja juz wysyłam Quote
gagata Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Właśnie podesłałam pewnemu panu szukającemu dużego szczeniaka linki do allegro Rybaczków.... Quote
dorcia44 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 coś drgnęło ,bardzo się cieszę ,. niestety ta paskuda neris nie wysłała mi nr. konta ,więc jeżeli ktoś ma proszę o dysponowanie nim na prawo i lewo :diabloti: dobrej nocki cioteczki i nie zapominajmy o nerisku ,..i jej głodnym stadku. Quote
ladybird Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 dorcia44 napisał(a):coś drgnęło ,bardzo się cieszę ,. niestety ta paskuda neris nie wysłała mi nr. konta ,więc jeżeli ktoś ma proszę o dysponowanie nim na prawo i lewo :diabloti: dobrej nocki cioteczki i nie zapominajmy o nerisku ,..i jej głodnym stadku. ja mam! :razz: to mogę rozpowszechniać :eviltong: Quote
gagata Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='dorcia44']coś drgnęło ,bardzo się cieszę ,. niestety ta paskuda neris nie wysłała mi nr. konta ,więc jeżeli ktoś ma proszę o dysponowanie nim na prawo i lewo :diabloti: dobrej nocki cioteczki i nie zapominajmy o nerisku ,..i jej głodnym stadku.Nie mogła...:shake: bez klawiaturki nigdze się nie zaloguje.. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 JA mam jej konto:diabloti: więc kto chętny to prosze o pw;) Jak się Neris zaloguje to nas pozabija:evil_lol: Quote
Recommended Posts