Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może kupię klawiaturę i wyślę? Taką zwykłą jak moja logitech z kablem. Czy to pomoże czy coś z kompem jest nie tak?

Mam nadzieję, że nikt się na mnie nie obrazi, ale ja nie mam możliwości podwiezienia np. worka karmy a bardzo chciałabym pomóc.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lepszych fotek niz są na pewno nie zrobię, bo Kasia zrobiła naprawde rewelacyjne. Włoże je na 1 strone.

Suka jest barzo karna, posłuszna, nieszczekliwa. Jak już szczeka - znaczy zieje sie cos ważnego. Na smyczy troche ciągnie ale niezbyt mocno. Przy mnie nie atakuje innych psów, ale nie ufam jej na tyle, żeby ją z nimi samą zostawic.

Posted

[quote name='Neris']

Nie mam zamiaru wzbudzac litosci ani nic w tym rodzaju, po prostu nigdy bym sie nie zdecydowala wziac na tak długo dużych, rosnących psów, to nie tak mało byc...

Może jakiś nocny marek zechce pomóc w ogłaszaniu małych?

Pomocy - najwyższy czas, żeby maluchy znalazły swoje domki.:modla::modla:

Posted

nerisek nie ma klawiatury więc nie może odpisać ani napisać....ale bardzo ,bardzo dziękujemy za każdą pomoc .

i prosimy o jeszcze.

po prostu trzeba dziewczynie pomóc ,nie może zostać z tym sama ,proszę .

Posted

ja tylko pytam ...

czyli rozumiem ze w ogloszeniu ma byc informacja "suczka zostanie wydana po zabiegu sterylizacji ?"

plis o szybkie info bo niebawem psy wskocza na strone!

Posted

psy zostana umieszczone wlasciwie bez opisow , (oprocz info ktore przy zdjeciach zamiescila Ania :) )
dzisiaj wyjatkowo jestem na dogo-a teraz znikam na zapewne dluuuuuuuuugi czas
jesli ktos zechcialby wybrac najwazniejsze info o psach to prosze je przeslac na maila [email protected] a jesli nie to nie :)
to paaaaaaaa.... ;)
i powodzenia