Neris Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Sunia dostała dzisiaj pierwszą dawkę pratelu, jutro i pojutrze powtórka. Jest naprawdę bardzo chuda :shake: Mam nadzieję, że to chwilowe i po odrobaczeniu zacznie nabierać ciała. Quote
gagata Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Neris, boj się...po niedzieli odbieram karme od fobi i sie u Ciebie melduje.... Quote
Isadora7 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 gagata napisał(a):Neris, boj się...po niedzieli odbieram karme od fobi i sie u Ciebie melduje.... A ja z Tobą :):):) Quote
malagos Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ale będziesz, miała, Neris, najazd ciotek! :evil_lol: Ja za daleko, a chetnie bym sie z Wami znów spotkała :placz: Quote
Neris Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 malagos napisał(a):ale będziesz, miała, Neris, najazd ciotek! :evil_lol: Ja za daleko, a chetnie bym sie z Wami znów spotkała :placz: A to już je znasz? Ja Isadorkę ciągle wirtualnie. Tych to się nie boję, przeszły testy psychologiczne :evil_lol: Kupcie DUUUUUUUUUŻO Offa, DUUUUUŻO!!! Komary i w domu i na podwórku, wyjątkowo namolne. I dziwne jest to, że ich ugryzienia BOLĄ. Karma na wagę złota, nie mamy już absolutnie nic. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ja tez bym się do Neris wybrała...juz się 2 lata wybieram:roll: za daleko mieszka:mad:;) Czy maluchy maja allegro?? Może by ktoś zrobił takie wypasione..(.Isadorka?:oops:) na 2 tyg zapłacę za wyróznione. Quote
Isadora7 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Ja tez bym się do Neris wybrała...juz się 2 lata wybieram:roll: za daleko mieszka:mad:;) Czy maluchy maja allegro?? Może by ktoś zrobił takie wypasione..(.Isadorka?:oops:) na 2 tyg zapłacę za wyróznione. Tak mają obiecane u mnie i wreszcie sie dzisiaj wyyrobie i skoncze, miałąm sajgon ostatnio i nie dałam rady. Poprosiłam tez danka1234 to zrobi pakiecik ogłoszeń tylko skoncze literature im robić. Quote
olenka_f Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Nerisku komary to pałą pałą w łeb :diabloti: Quote
Neris Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Moja mama radzi je połapać, powyrywać nóżki i wtedy podobno stracą rezon. Jestem tak pogryziona, że w nocy ciągle się drapię , za moment nie będę mieć skóry :shake: Quote
malagos Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 to ja polecam ten breeze do kotaktu na noc z dołączonym olejkiem - 100% skutecznosci, mam go w sypialni, a komary padaja w obrębie holu i łazienki :crazyeye: , rano szczotka zamiatam zwłoki komarze. Ale i tak szczeniorki podnoszę! Quote
PATIszon Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 To ja tez zaznacze sobie wateczek. Chodzi mi po glowie jeden plan chytry, coby sucz mojego taty wyposazyc w towarzysza zycia, bo Dembele doszedl do wniosku, ze sucz z braku zajecia i z samotnosci zaczela sie wygryzac i drapac przeokrutnie.... Quote
malagos Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 PATIszon napisał(a):To ja tez zaznacze sobie wateczek. Chodzi mi po glowie jeden plan chytry, coby sucz mojego taty wyposazyc w towarzysza zycia, bo Dembele doszedl do wniosku, ze sucz z braku zajecia i z samotnosci zaczela sie wygryzac i drapac przeokrutnie.... :shiny: planik owszem, owszem.... :cool3: Quote
Neris Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Jak wygląda to breeze? Ja mam RAID, ale nigdie w okolicy nie można już dostać zapasowych wkładów. Dzisiaj przywiozłam sobie z Warszawy 2 wkłady, jeden "działa" już w kuchni, drugi w sypialni. Ale to kurka drogie jak zaraza :( Dzwoniła pani z Zielonki, chciałaby 2 suczki. Ale ta pani jakoś mi nie pasuje, chce moje Rybaczki na podwórku trzymać:( coś mówiła, że ocieplą pomieszczenie gospodarcze itp. Jutro ma znowu dzwonic, może zaproponuję jej wizytę przedadopcyją? PAtiszoknu, pomysł z tatą miodzio, trzymam kciuki. Chłopiec jest jeden. Ma na imię Siurak :evil_lol: Quote
Neris Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Siurak :loveu: Wujek Karol ma bardzo fajny ogon, do gryzienia fajny taki... Quote
PATIszon Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Neris napisał(a): PAtiszoknu, pomysł z tatą miodzio, trzymam kciuki. Chłopiec jest jeden. Ma na imię Siurak :evil_lol: Kurcze, sama nie wiem czy chlopak to dobry pomysl, bo siuralby na wszystko, a u Taty Thuje sa i inne krzaczki piekne........poki co myslimy..... Dajcie wiecej zdjec, siedzimy z Tata i podziwiamy, rozwazajac za i przeciwy wszelakie. A gdzie fizycznie sa teraz psiaki? Quote
Neris Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Są pod Pomiechówkiem. Jeszcze więcej zdjęć? :evil_lol: Quote
PATIszon Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Neris napisał(a):Są pod Pomiechówkiem. Jeszcze więcej zdjęć? :evil_lol: Jasne!!!!!!!;) Quote
Neris Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Wczoraj Sreberko tak słodko spała pod biurkiem, że nie miałam sumienia jej na noc wynosić do kojca. Obudziły mnie igły wbijające się w wystającą spod kołdry piętę. Strząsnęłam chrząszcza, podniosłam głowę. 5:17, mówi zegarek. - Hurraaaaaa!!!!!!! Obudziła się! wrzasnęła Sreberko i wskoczyła mi na klatę. Złapała zębami za ucho. Wszyscy inni w domu wiedzą, że mój sen jest święty i obudzenie mnie może spowodować straszny odwet. Zestawiłam toto na podłogę. NIC! Wlazła z powrotem i dawaj mnie ciągnąć za włosy. Szczypać za palce i wszystko inne co się udało złapać. Zestawiłam na podłogę. Wtarabaniła się. Zauważyła coś ciekawszego ode mnie- merdający ogon Karola. Złapała go w zęby, zaparła się wszystkimi łapami i dawaj ciągnąć! Noooooo, Karol ma sporo cierpliwości, ale nie aż tyle! Ryknął z oburzeniem, wyszarpał ogon i statecznie udał się na z gory upatrzoną pozycję. A Sreberko nie zna podstawowych komend! DO SPANIA!!!!- nakazałam, a toto się cieszy, popiskuje i skacze po mnie jak nakręcone. Ja tam nie wiem, jamniki po takiej komendzie idą pod kołdrę normalnie :shake: Wytrzymałam do 6, wstałam, a toto o 7 poszło spać i nadal spi :mad: Quote
halbina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 no to musisz wytresować szczylka... :evil_lol: Quote
Neris Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Sunia: Siurak śpiiiii.... z prawej nochal mojej Melody,która na Siuraku trenuje nowe sposoby zapasów. Quote
dorobella Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Sorry za OT, ale poszukuję osoby, która mogłaby w Warszawie Centrum (Al. Jerozolimskie) przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Więcej informacji na pm. Quote
Krysiam Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Szczylki rosną i za chwilę zjedzą Neris jak myszy Popiela. Trzeba je koniecznie ogłaszać - czy mają juz allegro? Quote
Neris Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Nie mają. Chyba spróbuję jednak sama wystawić, tylko mimo wielu prób nie umiem do dziś wstawiać zdjęć w treść aukcji. Dzięki 100zł otrzymanych od Krysim szczeniaki miały na biały serek i kurczaka. Dzisiaj Rybaczki zostały pierwszy raz zaszczepione. Koszt 120zł, wzięte "na zeszyt". Za14 dni kolejne szczepienie. Kilka osób obiecało suchą karmę dla maluchów, ale jak na razie żadna nie dotarła. A ja wymiękam, byłam pewna że mam je tylko złowić i zostaną "przejęte". Quote
malagos Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Przeciez Neigh oferuje właśnie karmę szczeniaczkową na watku psów p. Joli, ma do oddania :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/szkielet-suki-z-5-dzieci-karma-potrzebna-na-cito-140663/index36.html Przeciez sie znacie ;) Quote
Recommended Posts