Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia dostała dzisiaj pierwszą dawkę pratelu, jutro i pojutrze powtórka.
Jest naprawdę bardzo chuda :shake:

Mam nadzieję, że to chwilowe i po odrobaczeniu zacznie nabierać ciała.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
ale będziesz, miała, Neris, najazd ciotek! :evil_lol: Ja za daleko, a chetnie bym sie z Wami znów spotkała :placz:

A to już je znasz? Ja Isadorkę ciągle wirtualnie.
Tych to się nie boję, przeszły testy psychologiczne :evil_lol:

Kupcie DUUUUUUUUUŻO Offa, DUUUUUŻO!!! Komary i w domu i na podwórku, wyjątkowo namolne. I dziwne jest to, że ich ugryzienia BOLĄ.

Karma na wagę złota, nie mamy już absolutnie nic.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Ja tez bym się do Neris wybrała...juz się 2 lata wybieram:roll: za daleko mieszka:mad:;)

Czy maluchy maja allegro??
Może by ktoś zrobił takie wypasione..(.Isadorka?:oops:) na 2 tyg zapłacę za wyróznione.

Tak mają obiecane u mnie i wreszcie sie dzisiaj wyyrobie i skoncze, miałąm sajgon ostatnio i nie dałam rady. Poprosiłam tez danka1234 to zrobi pakiecik ogłoszeń tylko skoncze literature im robić.

Posted

Moja mama radzi je połapać, powyrywać nóżki i wtedy podobno stracą rezon.
Jestem tak pogryziona, że w nocy ciągle się drapię , za moment nie będę mieć skóry :shake:

Posted

to ja polecam ten breeze do kotaktu na noc z dołączonym olejkiem - 100% skutecznosci, mam go w sypialni, a komary padaja w obrębie holu i łazienki :crazyeye: , rano szczotka zamiatam zwłoki komarze.

Ale i tak szczeniorki podnoszę!

Posted

To ja tez zaznacze sobie wateczek.

Chodzi mi po glowie jeden plan chytry, coby sucz mojego taty wyposazyc w towarzysza zycia, bo Dembele doszedl do wniosku, ze sucz z braku zajecia i z samotnosci zaczela sie wygryzac i drapac przeokrutnie....

Posted

PATIszon napisał(a):
To ja tez zaznacze sobie wateczek.

Chodzi mi po glowie jeden plan chytry, coby sucz mojego taty wyposazyc w towarzysza zycia, bo Dembele doszedl do wniosku, ze sucz z braku zajecia i z samotnosci zaczela sie wygryzac i drapac przeokrutnie....

:shiny:

planik owszem, owszem.... :cool3:

Posted

Jak wygląda to breeze? Ja mam RAID, ale nigdie w okolicy nie można już dostać zapasowych wkładów. Dzisiaj przywiozłam sobie z Warszawy 2 wkłady, jeden "działa" już w kuchni, drugi w sypialni. Ale to kurka drogie jak zaraza :(

Dzwoniła pani z Zielonki, chciałaby 2 suczki. Ale ta pani jakoś mi nie pasuje, chce moje Rybaczki na podwórku trzymać:( coś mówiła, że ocieplą pomieszczenie gospodarcze itp. Jutro ma znowu dzwonic, może zaproponuję jej wizytę przedadopcyją?

PAtiszoknu, pomysł z tatą miodzio, trzymam kciuki. Chłopiec jest jeden. Ma na imię Siurak :evil_lol:

Posted

Neris napisał(a):

PAtiszoknu, pomysł z tatą miodzio, trzymam kciuki. Chłopiec jest jeden. Ma na imię Siurak :evil_lol:

Kurcze, sama nie wiem czy chlopak to dobry pomysl, bo siuralby na wszystko, a u Taty Thuje sa i inne krzaczki piekne........poki co myslimy.....

Dajcie wiecej zdjec, siedzimy z Tata i podziwiamy, rozwazajac za i przeciwy wszelakie.

A gdzie fizycznie sa teraz psiaki?

Posted

Wczoraj Sreberko tak słodko spała pod biurkiem, że nie miałam sumienia jej na noc wynosić do kojca.

Obudziły mnie igły wbijające się w wystającą spod kołdry piętę. Strząsnęłam chrząszcza, podniosłam głowę. 5:17, mówi zegarek.

- Hurraaaaaa!!!!!!! Obudziła się! wrzasnęła Sreberko i wskoczyła mi na klatę.
Złapała zębami za ucho.

Wszyscy inni w domu wiedzą, że mój sen jest święty i obudzenie mnie może spowodować straszny odwet. Zestawiłam toto na podłogę.
NIC!
Wlazła z powrotem i dawaj mnie ciągnąć za włosy. Szczypać za palce i wszystko inne co się udało złapać.

Zestawiłam na podłogę. Wtarabaniła się. Zauważyła coś ciekawszego ode mnie- merdający ogon Karola. Złapała go w zęby, zaparła się wszystkimi łapami i dawaj ciągnąć! Noooooo, Karol ma sporo cierpliwości, ale nie aż tyle! Ryknął z oburzeniem, wyszarpał ogon i statecznie udał się na z gory upatrzoną pozycję.
A Sreberko nie zna podstawowych komend! DO SPANIA!!!!- nakazałam, a toto się cieszy, popiskuje i skacze po mnie jak nakręcone.
Ja tam nie wiem, jamniki po takiej komendzie idą pod kołdrę normalnie :shake:

Wytrzymałam do 6, wstałam, a toto o 7 poszło spać i nadal spi :mad:

Posted

Nie mają. Chyba spróbuję jednak sama wystawić, tylko mimo wielu prób nie umiem do dziś wstawiać zdjęć w treść aukcji.

Dzięki 100zł otrzymanych od Krysim szczeniaki miały na biały serek i kurczaka.

Dzisiaj Rybaczki zostały pierwszy raz zaszczepione. Koszt 120zł, wzięte "na zeszyt". Za14 dni kolejne szczepienie.

Kilka osób obiecało suchą karmę dla maluchów, ale jak na razie żadna nie dotarła. A ja wymiękam, byłam pewna że mam je tylko złowić i zostaną "przejęte".