Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
JA mam jej konto:diabloti: więc kto chętny to prosze o pw;)
Jak się Neris zaloguje to nas pozabija:evil_lol:

zanim pozabija to możesz wkleic zdjecia maluchów i mamy albo napisac w którym poście sa.Twój post jest drugi.

Bedzie łatwiej osobom które chca robic ogłoszenia do znalezienia danych itp.

Posted

witam niedzielnie i od razu pytam co tu tak cicho :mad:

sama jestem na rozdrożu ,więc nie mogę neriskowi pomóc :oops: ale nie możemy zostawić jej samej ,pomóżmy jej pomagać !!!!!!!!!!!!

Posted

Niestety karmy od Yayo nie ma, w dodatku wczoraj Neris prawie cały dzień czekała na pewną panią, która obiecała się zjawić i się jej nie doczekała....Strasznie ją to zabolałó, bo mogła nie marnować dnia ,tylko jakoś inaczej poszukać karmy dla tych wielkich maleństw... W końcu Neris telefon ma.. to tylko komp nie chce z nią gadać...:shake:

Posted

Heloł i dziędobrywieczórł
Przyszła klawiatura od Miki, dziękuję :loveu:

Dziękuję za telefony i sms-y, spora część znajomych rozumie co to uzależnienie :evil_lol:

Yajo przywiozła nam dzisiaj worek karmy, ja w sobotę kupiłam mięso i ryż, więc malce zabezpieczone na razie

Malce ważą po 15 kg :diabloti:, jak mi się ładują na kolana jest ciężkooooo
Dzwoniło kilka osób, ale jakoś poznikały. Może się jeszcze objawią...

Aria już z lekka utyła

Sabra na tle kadzi :oops:

i bez...

Posted

Leżała na poczcie od piątku! Tylko jak słusznie zauważyła Ania, mamy mały problem z zasobami ludzkimi i listonosz przychodzi kiedy chce. Czyli w zasadzie nigdy, bo nigdy nie chce :evil_lol:

Posted

Neris napisał(a):
Leżała na poczcie od piątku! Tylko jak słusznie zauważyła Ania, mamy mały problem z zasobami ludzkimi i listonosz przychodzi kiedy chce. Czyli w zasadzie nigdy, bo nigdy nie chce :evil_lol:

Niezły jest, u nas na Mazurach to chociaż do sąsiedniej wsi przywozi:roll: