Jump to content
Dogomania

Nie wiem co napisać, nie wiem jak zatytułować.. Coraz trudniej o pomoc. Ale on nie może czekać. Spróbuję. Zapraszam, pomóżmy psu z chorymi oczami.

Recommended Posts

Posted
Dnia 18.05.2026 o 15:58, agat21 napisał:

Dziś ostatni dzień z tym chorym oczkiem. Jutro o 9.00 zabieg. Trzymajcie kciuki! 

Biedny Samuś przez to oczko 😞  ale i tak wygląda na szczęśliwego. Oczywiście trzymam kciuki. Bez tego chorego oczka będzie jeszcze bardziej szczęśliwy.

• Like 1
Posted

To oko bardzo mu dokucza. Chwilę pocierpi, a potem będzie lepiej.

Czy z okiem czy bez, i tak jest przystojnym facetem.

Posted

Byłam dziś w podróży. Rozmawiałam tylko chwilę z Anetą. Mam zdjęcia Samisia i wieści, ale widzę, że już ktoś wcześniej poczuł  się w obowiązku zająć się sprawą.. Bardzo dziękuję.

Samiś zniósł dobrze narkozę na szczęście, a bałam się jak to będzie. Po powrocie z lecznicy nie był wcale osłabiony czy niemrawy, normalnie się zachowywał i chodził. Bardzo mnie to cieszy. 

Oczko już widzieliście, czy raczej jego brak, ale nie wygląda na szczęście źle, teraz musi się spokojnie zagoić bez szczególnych zabiegów. Zdejmowanie szwów to pewnie będzie osobna historia..

Taki spokojny pysiaczek.

IMG-20260519-WA0004.jpg

IMG-20260519-WA0006.jpg

• Like 3
Posted
Dnia 19.05.2026 o 20:36, agat21 napisał:

Byłam dziś w podróży. Rozmawiałam tylko chwilę z Anetą. Mam zdjęcia Samisia i wieści, ale widzę, że już ktoś wcześniej poczuł  się w obowiązku zająć się sprawą.. 

Nie ktoś, tylko ja.
Coś nie tak? Wydawało mi się, że wszyscy czekali na wiadomości, więc przekazałam, co wiedziałam od Anetty.

No nic.

Posted
Dnia 19.05.2026 o 20:55, rozi napisał:

Nie ktoś, tylko ja.
Coś nie tak? Wydawało mi się, że wszyscy czekali na wiadomości, więc przekazałam, co wiedziałam od Anetty.

No nic.

Uprzejmie Ci dziękuję za zainteresowanie. Jakbyś chciała jeszcze dorzucić choć grosz do jego operacji, badań, leków, specjalnej karmy czy hotelowania, to będę podwójnie wdzięczna za troskę o Samisia. 

• Like 3
  • Upvote 1