Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czarek zaczyna powarkiwac na psy, ale nie jest to zlośliwe to raczej proba rzadzenia.
Wszystko u Czarusia dobrze oprocz braku swego domku. Ja ostatnio czasu mam malo uraczono nas natepnym małem kotem, trzytygodniowym, strasznie smierdząco srajacym i z temperaturą ciala poniżej 34%, to stan na piatek dzisiaj juz normalna kupa, wygrzany kot i wszystko ok, ale co zajecie bylo to bylo.

Posted

[quote name='agata51']Goniu, ty zbierasz kaskę dla Czarusia?
Agaciu..wchodzilam wczoraj na watek i nie zauwazylam twojego pytania..przepraszam..
TAk tak- ja zbieram na Czarusia i wlasnie chcialam zrobic zestawienie ostatnich wpłat na Słodziaka, bo za kilka dni mamy kolejna opłate:
Nie pamietam kurcze kiedy wpisywalam ostatnie wplaty, to zacznę od dnia w ktorym wplacalam na Slodziaka:
21.IX- malibo57- 350 zł- mielismy wtedy 445 zł- 160 zł wpłata(nie pamiętam dlaczego tylko 160 zl było wpłaty- gubi,e sie ostatnio bardzo w tych finansach- chyba za duzo nabralam na siebie- niech mi prosze ktos przypomni)- zostało wiec w skarpecie 285 zł
17.IX- Bjuta- 10 zł
24.IX- Iwona321- 20 zł(IX, X)
1.X- Bjuta- 10 zł
5.X- Lidan- 10 zł
5.X- Malbo57- 50 zł
7.X- Anna H (???)- 30 zł
12.X- agata51- 20 zł
12.X- Eski- 20 zł
12.X- Nikus- 20 zł

TAK WIĘC W SKARPECIE CZARUSIA MAMY TROSZKE KASKI- DOKŁADNIE-
475 ZŁ..BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM KOCHANYM CIOTECZKOM I WUJASZKOWI ZA SERDUSZKO I PAMIĘC:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):

21.IX- malibo57- 350 zł- mielismy wtedy 445 zł- 160 zł wpłata(nie pamiętam dlaczego tylko 160 zl było wpłaty- gubi,e sie ostatnio bardzo w tych finansach- chyba za duzo nabralam na siebie- niech mi prosze ktos przypomni)

Bo ja wpłaciłam bezpośrednio Morii pieniądze od pucki i od DORKI, razem 40 zł, dostałam je gotówką jak jechałam z Czarusiem :)

Posted

Selenga napisał(a):
Bo ja wpłaciłam bezpośrednio Morii pieniądze od pucki i od DORKI, razem 40 zł, dostałam je gotówką jak jechałam z Czarusiem :)

No taaaaaaaaaakkkkk...skleroza niestety nie boli:oops:...dziękuje Selenga:loveu:

Posted

U Czarusia wszystko ok ma troche czas spacerkow ukrocony poniewaz jest zimno i niestety juz nie chodzi caly dzien, jest poza tym ogolony jeszcze. Jest z niego maly agresor w stosunku do psow, ale to tak niesmialo, on chce juz w stadzie żadzic. Wczoraj mialam kontakt z ogloszenia na maila, potem z pania rozmawialam telefonicznie, domek ew. w Krakowie, ale pani ma sie jeszcze zastanowic toteż nadal nic nie wiadomo.

Posted

Podajcie mi proszę na PW nr konta, na które wpłaca się pieniądze dla Czarusia. Ja niestety teraz nie moge go wspomóc bo wpłacam na Floyda, a ze względu na to, że jestem na wychowawczym to nie mam dochodów i korzystam z męża:lol:, ale napisała do mnie z ogłoszenia bardzo miła Pani, która bardzo sie przejeła losem Czarusia. Nie może go niestety adoptować, ale chciałaby wpłacić jakąś kwotę dla niego i prosiła aby przesłać jej dane do przelewu.