Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis doszly pieniazki do skarpetki Czarusiowej od cioteczek:
AnnaA- 30 zł
malibu57- 50 zł
Bjuta- 10 zł
BArdzo bardzo dziekuje kochanym cioteczkom:*:*:*- obecnie w skarpecie Slodziaka mamy 395 zł, więc nie jest źle:D:D

Posted

gonia66 napisał(a):
Dzis doszly pieniazki do skarpetki Czarusiowej od cioteczek:
AnnaA- 30 zł
malibu57- 50 zł
Bjuta- 10 zł
BArdzo bardzo dziekuje kochanym cioteczkom:*:*:*- obecnie w skarpecie Slodziaka mamy 395 zł, więc nie jest źle:D:D

Gonia kochana, ja jestem malibo, Malibu to inna osoba. Wiem, że się mylą te nicki. Nie bierz mi za złe, co?:cool3:

Posted

Jejuuuuu..lidan wielkie dzieki za to ze napisalas na watku czatrusia..JA NIE ZPAOMNIALAM O NIM ALE KURCZE PRZEZ TO NOWE DOGO NIE MOGLAM GO ZNALEŹC OD KILKU DNI:(..juz mnie trafialo, bo mialam napisac agatce i w ogole przyszly kolejne wplatay a u mnie d..pa zimna- nie ma Czarusia i juz:/
Ale juz go wkladam do zakladek swoich komputerowych, wiec nie zginie:)
Teraz o wplatach- oczywiscie Agaciu, ze Twoja wplata dotarla..nie wiem od kiedy pisalam ostatnie wplaty(nie chce sie cofac bo dogo szleje i otwiera sie po kilka minut strona) wiec zacznę teraz wpisywanie wplat od ostatniej wpolaty za hotelik- w dniu 15.11....po oplacie 200 zł na koncie chlopaka zostalo 240 zł:)Potem byly kolejne wplaty:
17.11- malicja- 5 zł
18.11- Dorka- 20 zł
19.11- Iwona321- 20 zł (za XI, XII)
23.11- agata51- 10 zł
23.11- margoth- 10 zł
1.12- AnnaA- 30 zł
1.12- malibo57- 50 zł
1.12- Bjuta- 10 zł
3.12- lilth- 40 zł
BARDZO DZIEKUJE,Y WSZYSTKIM KOCHANYM CIOTECZKOM, DZIEKI KTORYM NASZ SLODZIAK NIE JEST BIEDNY- WRECZ PRZECIWNIE- GROMADZI POSAG DLA SWOJEGO NASTEPCY , JAK ZNAJDZIE DOMEK:):):)
NA KOCIE CZARUZIA MAMY OBECNIE POKAŹNA KWOTĘ 435 ZŁ!!!!!!!!!!:):):)RAZ JESZCZ EWIELKIE DZIEKUJEMY!!:D

Posted

No więc szanowni Wujkowie i szanowne Cioteczki
UWAGA
[SIZE=2]Zadzwoniła do mnie przedwczoraj Moria, że jest w Warszawie dom zainteresowany Czarusiem. Tyle, że pan już ma 2 psy
- pinczera i amstaffa. Amstaf podobno łagodny. Miałam zadzwonić, porozmawiać, sprawdzić dom.
Nie zdążyłam...
Zadzwoniła wczoraj Moria, że jest drugi zainteresowany Czarusiem dom, jej zdaniem lepszy. I bliżej. Skontaktowałam się z Panem i dowiedziałam się, że:
- państwo mają psy od zawsze prawie
- zawsze przygarniają psy poszkodowane, przeważnie ze schroniska
- odszedł im po latach jeden psiak i dlatego przeglądali ogłoszenia szukając kolejnej bidy do przygarnięcia
- trafili na Czarusia i się zakochali
- mają drugiego psa, pudla, ze schroniska, po wypadku, kalekę z uszkodzoną łapą
- psy są szczepione i odrobaczane, jak trzeba to są leczone
- państwo mieszkają w domu z ogrodem
- w czasie kiedy są w pracy w domu jest babcia
- mają też 12-letniego syna

Natychmiast skontaktowałam się z danka1234 (miała najbliżej) z prośbą o wizytę przedadopcyjną. Danusia również natychmiast umówiła się z panem - na dzisiaj.

Oto jej relacja:
Zatem tak,nie bede sie duzo rozpisywała bo czasu brak ale psiaczeka do tego
domku moge spokojnie polecić,na 100%,nie mam cienia watpilwosci ze moze byc cos
nie tak.Długo z Panstwem rozmawialiśmy o tych wszystkich bidach.To są ludzie z
sercem do zwierzat własnie takich,pokrzywdzonych przez los.Państwo zamierzaja
pojechać po psiaczka juz w ta sobote,zatem mozesz spokojnie dogrywać szczególy.
Maja domek szeregowy,wszystko ogrodzone,sporo miejsca dla psiaków i jak zapewne
wiesz maja tez pudla.taką kulejaca bide.

[FONT=Verdana]Proszę więc teraz Was o decyzje:
- czy Czaruś może jechać do tego domu?
- jeśli tak, to na kogo wypisać umowę adopcyjną?
[/FONT]

Posted

Cudownie!!!! Wreszcie domek! I to jaki! Marzyłam dla niego o domku z kawałkiem ogródka, bo on przyzwyczajony u Morii dreptać po ogródku. Na pewno nie dałabym go do tego domu z pinczerem i amstaffem, zawsze może dojść do jakiś zgrzytów i Czaru by nie dał rady. Natomiast drugi domek z pudelkiem - to żadne zagrożenie dla Czarusia. czaruś spędzi święta w domku swoim! Gdzie to jest w jakiej miejscowości? Fakt, że ludzie sami po niego przyjadą to też przemawia za.
Oby tylko Czaruś się dobrze spisał i nie wystraszył ich zębami. Ogromnie się cieszę! Selenga, Moria...i wszyscy...buziaki!
Umowę adopcyjną spiszcie na Mori, chyba tak będzie najlepiej, w końcu ze schroniska w Radomiu został już adoptowany przez Selengę. czekamy w takim razie, aż ludziska przyjadą......już niedługo. Mam nadzieję, że się nie rozmyślą...

Posted

Dziewczyny..no to w takim razie od razu mam pytanie i PRZEOGROMNA PROSBĘ...wyglada na to, ze juz za czarusia placic nie bedziemy musialy, bo do 20-go ma oplacone....na jego koncie mamy obecnie 435 zł..a ja mam slepaczka kolejnego, dla ktorego niem mamy zlotowki jeszce(tzn mamy 45zł deklaracji) a ktory mieszka w schronie gdzie 180 psow biega na wybiegu- nie maja boksow, swoich bud- wiec jak sie zalapie- to ma gdzie spac..a jak nie..to..:(..jest ŚLepiutki i maleńki....i RENATA5 ZDECYDOWALA SIE WZIIĄĆ GO NA TYMCZAS DO SIEBIE!!!!!wiecie jak slepy pies funkcjonuje w stadzie 180 psow..:(..Renata go weźmie ale nie mamy deklaracji..zbierzemy je na pewno, chcby spod ziemi...NO I MAM DRUGIEGO SLEPACZKA..WE WROCLAWIU..jelsi nie znajdziemy mu domku tymczasowego, zostanie uspiony bo tam usypia sie stare i chore psy..on jest w kolejce "na juz"....tu nie mamy domku jeszce(myslalam o MOrii), ale tam nie mamy nawet GROSZA JESZCZE:(:(..chcialabym bardzo zadzwonic do Morii zapytac o miejsce(tym bardziej ze myslalam o Sledziku a teraz jest jeszcze miejsce po czarusiu)..ale to tez ogromna odleglosc wiec i duze koszty....CZY ZECHCIALYBYSCIE TE PIENIAZKI KTORE MA CZARUS NA KONCIE ODDAC DLA EDUSIA SWIATA NAPOLOWE??????????dzieki temu dwa slepaczki bbylyby uratowane....A MOZE KTORAS Z WAS ZECHCIALABY SWOJA DEKLARACJE PRZEZYCIC NA KTOREGOS Z TYCH PSIAKOW???BYLABYM WDZIECZNA DO KONCA ZYCIA.....BLAGAM..NAPISZCIE SWOJE OPINIE I ZDANIE NA TEN TEMAT....wiem, ze to szybko, ale Swiat musi opuscic schron JUZ bio jutro nawet moze go nie być..:( nie jest chory,,ale ślepy i gluchy:( tam takie psy nie maja racji bytu..a Edi..tez moze zostac zagryzziony w kazdej chwili......PLIIISSSSSSSSSSSSS..NAPISZCIE CO MYSLICIE O MOIM POMYSLE I PROSBIE.....
a to watki:
http://www.dogomania.pl/threads/173689-Niewidomy-stary-maleA-ki-Edi-tak-bardzo-chce-byc-kochany?p=13661194#post13661194
Narazie Edi..zaraz poszukam Swiata i wkleje....

Posted

Czarus ma domek :crazyeye:
Bardzo sie ciesze :multi::multi::multi:

Goniu, przerzucam swoja deklaracje na 1 z psiakow o ktorych wspomnialas, sama zadecyduj na ktorego.