Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tula napisał(a):
Podajcie mi proszę na PW nr konta, na które wpłaca się pieniądze dla Czarusia. Ja niestety teraz nie moge go wspomóc bo wpłacam na Floyda, a ze względu na to, że jestem na wychowawczym to nie mam dochodów i korzystam z męża:lol:, ale napisała do mnie z ogłoszenia bardzo miła Pani, która bardzo sie przejeła losem Czarusia. Nie może go niestety adoptować, ale chciałaby wpłacić jakąś kwotę dla niego i prosiła aby przesłać jej dane do przelewu.

Czy ktoś już odpisał?

A Czaruś jest prześliczny! :loveu:

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie dzięki za numer ,,czarusiowego'' konta podany na maila. W tym tygodniu wyśle pieniążki. Ciekawa jestem czy ta pani z krakowa go adoptuje, swoją drogą niezle czaruje na tych nowych fotkach. Jest kochanutki. Pozdrowionka

Posted

CO za lodziak z chlopaka sie zrobił..on naprawdę nazywa sie adekwatnie do wyglądu...czaruje na MAXA:loveu::loveu::loveu::loveu:Dzieki za śliczne foteczki, niech takie jak najczesciej cieszą nasze spłakane-niejednokrotnie poprzez smutne historie ogromnych bid- oczy....:lol:

Posted

Słuchajcie, czy Czaruś jest systematycznie ogłaszany? Bo przyzwyczaja się do Mori i do miejsca, musi znaleźć stały domek. Są śliczne nowe zdjęcia, można je wykorzystać do ogłoszeń.

Posted

Jeśli chodzi o allegro, to ma cały czas, z nowymi zdjęciami i maksymalnie wyróżnione. I będzie je miał do skutku

A wogóle to mnie się marzy przebadanie go przez okulistę. Cały czas mam w głowie to jak on na mnie patrzył w samochodzie. Nie wiem czy to możliwe żeby całkowicie niewidomy pies tak patrzył...
Moria dałoby się to załatwić u was albo w Gdańsku? Jeszcze trochę i będę mogła sfinansować takie badanie.

Posted

Selengo zalatwie wszystko i tez podejrzewam że Czarus troche widzi, tylko na razie mam problem samochodowy jak sie z nim uporam, idzie to jak po grudzie co prawda to zalatwie wszystko.

Posted

Ale byłoby super gdyby okazało się że jednak Czaruś choc trochę widzi:loveu:
Ja też go cały czas ogłaszam, zresztą znasz mnie na tyle Red i wiesz że tak łatwo nie odpuszczam;)

Posted

Moria napisał(a):
Selengo zalatwie wszystko i tez podejrzewam że Czarus troche widzi, tylko na razie mam problem samochodowy jak sie z nim uporam, idzie to jak po grudzie co prawda to zalatwie wszystko.

BYloby cudownie..chocby po to, zeby wiedziec...bo moze faktycznie cos mozna jeszcze dla Czarusia zrobic...moze nie wszystko stracone...a czesto czas jest w takich wypadkach bardzo cenny...
JAk to jest, ze taki piękniś musi tyle przejsc zeby byc w pelni szczesliwy????MAm tylko nadzieje, ze trud czekania nie okaże się daremny...Czarusiowi nalezy się domek..tyle przeszedł w swoim życiu....:shake:

Posted

margoth137 napisał(a):
Wielkie dzięki za numer ,,czarusiowego'' konta podany na maila. W tym tygodniu wyśle pieniążki. Ciekawa jestem czy ta pani z krakowa go adoptuje, swoją drogą niezle czaruje na tych nowych fotkach. Jest kochanutki. Pozdrowionka

Z tego wszystkiego zapomniała:oops:, Margoth witamy serdecznie na wątku Czarusia:loveu:, wielkie dzięki za zainteresowanie naszym psiaczkiem:lol:

Posted

tula napisał(a):
Z tego wszystkiego zapomniała:oops:, Margoth witamy serdecznie na wątku Czarusia:loveu:, wielkie dzięki za zainteresowanie naszym psiaczkiem:lol:

TUl...cioteczko..a Ty to proroka jaki czy co????:crazyeye::crazyeye:;)POdziękowałaś w porę- bo dzis wlasnie dotarly pieniazki do Czarusiowej skarpetki- a ja usilnie sie zastanawaialm, co to za nick..bo wczesniej nie mialam takiej wpłaty....:oops::oops:A tu po prostu..czysty objaw sklerozy postępujacej:razz::razz::oops:
DZiękujemy cioteczce Margoth za 20 zł dla Czarunia:loveu::loveu::loveu::loveu:

CIAPULINKO..TO JUZ 2 MIESIACE BEZ CIEBIE..BARDZO TESKNIĘ....

Posted

Selenga napisał(a):
Jeśli chodzi o allegro, to ma cały czas, z nowymi zdjęciami i maksymalnie wyróżnione. I będzie je miał do skutku

A wogóle to mnie się marzy przebadanie go przez okulistę. Cały czas mam w głowie to jak on na mnie patrzył w samochodzie. Nie wiem czy to możliwe żeby całkowicie niewidomy pies tak patrzył...
Moria dałoby się to załatwić u was albo w Gdańsku? Jeszcze trochę i będę mogła sfinansować takie badanie.
Może Czaruś trochę widzi....miejmy nadzieję....a może jego życie nabrało sensu, poczuł, że człowiek może być dobry i troszczyć się o niego, to też uzdrawia....

Posted

A widzisz Gonia jak się zgrałyśmy:lol:, a bo ja to też taka skleroza jestem, że wcześniej nic nie napisałam. Margoth dziękujemy:loveu:

gonia66 napisał(a):
TUl...cioteczko..a Ty to proroka jaki czy co????:crazyeye::crazyeye:;)POdziękowałaś w porę- bo dzis wlasnie dotarly pieniazki do Czarusiowej skarpetki- a ja usilnie sie zastanawaialm, co to za nick..bo wczesniej nie mialam takiej wpłaty....:oops::oops:A tu po prostu..czysty objaw sklerozy postępujacej:razz::razz::oops:
DZiękujemy cioteczce Margoth za 20 zł dla Czarunia:loveu::loveu::loveu::loveu: