eski Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 gonia66 napisał(a):dziękujemy Selenga...bardzo dziękujemy za wszystko:loveu::loveu: Przyłączam się do podziękowań :loveu: Szczerze mówiąc, bałam się tej podróży Czarusia.... Niepotrzebnie. Pewnie kudłaczek wiedział, ze jedzie do lepszego świata. Quote
Monday Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 To teraz musimy go intensywnie ogłaszać... a może moria zgodziłaby się, żebu w kontaktach podać na nią namiary... teraz to ona wie o psiaku najwięcej Ale się cieszę... (niestety złośliwość przeze mnie przemawia, ale mam nadzieję, że pani Monika rzucająca oszczerstwa w stronę dogomaniaków podczytuje ten wątek i widzi, że NIE BYŁO WIĘKSZYCH PROBLEMÓW-ani jednego warknięcia u Morii:cool3:) Quote
Moria Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Zgadzam się aby byly kontakty podawane na mnie są w banerku hotelowym proszę kliknąć i wejść na stronke. Z Kubusiem trzeba coś zrobić względem jeo futra. Będę musiała się tym zająć na razie wszystko w porządku daje mu trochę spokoju aby się przyzwyczaił do wszystkiego. Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :loveu: to ja odwiedzę Czarusia ;) przynajmniej tutaj. Quote
Selenga Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jeśli chodzi o ogłaszanie malucha, to ja mu cały czas wznawiam allegro, wyróżnione na full I wiecie co? on ma znowu obserwatora :) I jeszcze coś mi przyszło do głowy jak go wiozłam - jak dla mnie to imię Czaruś zupełnie do niego nie pasuje. Może to tylko mnie się tak wydaje, bo mnie Czaruś kojarzy się z takim słodkim, rozkosznym stworzonkiem co to się wdzięczy i w oczy zagląda, byle zwrócić na siebie uwagę. A on zupełnie taki nie jest i wydaje mi się, że nigdy nie był. To spokojny, rozsądny, bardzo mądry pies, taki, który będzie za swoim panem (czy panią) chodził krok w krok, ale który nie będzie starał się nikogo oczarować. Jak dla mnie to nawet schroniskowe imię Nemek bardziej do niego pasuje niż Czaruś. To prawda że na pierwszy rzut oka on może być uznany za czarującą słodką psinę - taka kudłata kuleczka w loczki. Ale już po chwili rozmowy widać, że to nie jest czarująca maskotka, tylko mądry, ciężko doświadczony pies, który ma swoją godność. Quote
Moria Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wybierajcie imię jakie chcecie i mi powiedzcie na razie wolam na niego Czarus i rusza glową na to imie to nie wiem. Same zdecydujcie. Quote
Selenga Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja tylko tak napisałam - moje skojarzenia, nie żeby zaraz zmieniać :) on biedaczek i tak skołowany - jak był w schronisku to jedni na niego Nemek wołali, inni Czaruś, a jak pójdzie do swojego domu, to będzie jeszcze inaczej. Moria, red podała namiary do Ciebie sympatycznej pani z Lublina, która jest zainteresowana Czarusiem - to chyba ta osoba, która obserwowała go ostatnio na allegro. Quote
red Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Jaki mam podac tej pani telefon do Morii, ona ma też możliwość napisania emaila. Quote
Moria Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dobrze jak się odezwie to dam znać na razie cisza. Quote
Selenga Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='red']Jaki mam podac tej pani telefon do Morii, ona ma też możliwość napisania emaila. red wszystkie dane są na stronie hoteliku Morii - link w banerku w podpisie Morii albo może podam: tel. 668 210 839 e-mail: [email protected] strona: http://hotel.amicus.prv.pl Quote
red Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 No więc, pani spod Lublina ma 2 dorosłe córki, ma psa ponoć łagodnego, koty, świnki i w ogóle kocha zwierzaki. Chciałaby adoptować Czarusia, ale napisałam jej adres email z telefonem i adresem hotelu, żeby skontaktowała się z Mori. Pani nie dysponuje samochodem, więc w razie co trzeba kombinować transport. Wizyta przedadopcyjna też by się przydała, ale najpierw musimy dokładnie poznać zachowania Czarusia zanim trafi do adopcji. Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 red napisał(a):No więc, pani spod Lublina ma 2 dorosłe córki, ma psa ponoć łagodnego, koty, świnki i w ogóle kocha zwierzaki. Chciałaby adoptować Czarusia, ale napisałam jej adres email z telefonem i adresem hotelu, żeby skontaktowała się z Mori. Pani nie dysponuje samochodem, więc w razie co trzeba kombinować transport. Wizyta przedadopcyjna też by się przydała, ale najpierw musimy dokładnie poznać zachowania Czarusia zanim trafi do adopcji. Ale zawsze już mamy jakiś namiar :loveu: Quote
gonia66 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 red napisał(a):No więc, pani spod Lublina ma 2 dorosłe córki, ma psa ponoć łagodnego, koty, świnki i w ogóle kocha zwierzaki. Chciałaby adoptować Czarusia, ale napisałam jej adres email z telefonem i adresem hotelu, żeby skontaktowała się z Mori. Pani nie dysponuje samochodem, więc w razie co trzeba kombinować transport. Wizyta przedadopcyjna też by się przydała, ale najpierw musimy dokładnie poznać zachowania Czarusia zanim trafi do adopcji. Byloby cudownie i mam nadzieje ze wiecejCzarus nie bedzie wracal z adopcji- dlatego musimy zrobic wszystko, zeby dokladnie sprawdzic domeczek i dokladnie sprawdzic czarusia i jego zachowania- aby rodzinka wiedziala wszystko od "a" do "z" o psiuniu...skąd jest te domek???CZarus juz ma oplacony pobt w hoteliku. Dzis na konto Słodziaka wpłynęla kwota 350 zł:loveu::loveu::loveu:od cioteczki malibu57- bardzo dziekujemy. Mam tez na koncie Czarusiowym wplaty od cioteczek: Bjuta- 50 zł Ewelina- Katarzyna W.- 5zł Eski- 20 zl Nikus- 20 zł Bjuta- 10 zł wszystkim kochanym cioteczkom bardzo bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu:razem na koncie Slodziaka zebrałam 455 zł, na hotelik wpłaciłam 160 zł, zostało wiec w skarpecie 295 zł:loveu::loveu: Quote
Nikus Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 gonia66 napisał(a):Byloby cudownie i mam nadzieje ze wiecejCzarus nie bedzie wracal z adopcji- dlatego musimy zrobic wszystko, zeby dokladnie sprawdzic domeczek i dokladnie sprawdzic czarusia i jego zachowania- aby rodzinka wiedziala wszystko od "a" do "z" o psiuniu...skąd jest te domek???CZarus juz ma oplacony pobt w hoteliku. Dzis na konto Słodziaka wpłynęla kwota 350 zł:loveu::loveu::loveu:od cioteczki malibu57- bardzo dziekujemy. Mam tez na koncie Czarusiowym wplaty od cioteczek: Bjuta- 50 zł Ewelina- Katarzyna W.- 5zł Eski- 20 zl Nikus- 20 zł Bjuta- 10 zł wszystkim kochanym cioteczkom bardzo bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu:razem na koncie Slodziaka zebrałam 455 zł, na hotelik wpłaciłam 160 zł, zostało wiec w skarpecie 295 zł:loveu::loveu: no tak....płeć inna niz cioteczki....dyskryminacja:mad: Quote
gonia66 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nikus napisał(a):no tak....płeć inna niz cioteczki....dyskryminacja:mad: Hihihihih...ale "plama":oops::oops::oops::oops:Przepraszam wujaszku...nie wiem jak mogłam sie pomylic...no wstyd nad wstydy...ale o jednym moge zapomniec..pomyliłam się- to fakt- ale nie zapomniałam:lol::lol::lol:O takim rodzynku nie mogłabym zapomniec:loveu: Quote
Nikus Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 gonia66 napisał(a):Hihihihih...ale "plama":oops::oops::oops::oops:Przepraszam wujaszku...nie wiem jak mogłam sie pomylic...no wstyd nad wstydy...ale o jednym moge zapomniec..pomyliłam się- to fakt- ale nie zapomniałam:lol::lol::lol:O takim rodzynku nie mogłabym zapomniec:loveu: no dobra:evil_lol: to przecież nie o tytuły chodzi,ale o psiaka hihi:multi: Quote
gonia66 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nikus napisał(a):no dobra:evil_lol: to przecież nie o tytuły chodzi,ale o psiaka hihi:multi: Obiecuję poprawe:p:p:p:p Quote
Selenga Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dla porządku dodam jeszcze, że pucka i DORKA wpłaciły na potrzeby Czarusia po 20 zł mnie bezpośrednio - ich wpłaty przekazałam Morii :) Quote
gonia66 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Selenga napisał(a):Dla porządku dodam jeszcze, że pucka i DORKA wpłaciły na potrzeby Czarusia po 20 zł mnie bezpośrednio - ich wpłaty przekazałam Morii :) Tak tak- dlatego wplacilam do Morii "tylko" 160 zł:loveu::loveu::loveu:TYm cioteczkom oczywiscie rownież bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Nikus Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Selenga napisał(a):Dla porządku dodam jeszcze, że pucka i DORKA wpłaciły na potrzeby Czarusia po 20 zł mnie bezpośrednio - ich wpłaty przekazałam Morii :) dla porządku to dziękujemy wszyscy za to co robisz:lol:.. wiem co to znaczy jechać "troche" km z psiakiem...ale wiem jak smakuje "sukces" Quote
Selenga Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nikus napisał(a):dla porządku to dziękujemy wszyscy za to co robisz:lol:.. wiem co to znaczy jechać "troche" km z psiakiem...ale wiem jak smakuje "sukces" E tam, żeby nie problemy z wyjechaniem z i wjechaniem do Warszawy, to podróż byłaby czystą przyjemnością. Zwłaszcza, że Czaruś był tak spokojny jakby go wcale nie było :) Quote
gonia66 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Selenga napisał(a):E tam, żeby nie problemy z wyjechaniem z i wjechaniem do Warszawy, to podróż byłaby czystą przyjemnością. Zwłaszcza, że Czaruś był tak spokojny jakby go wcale nie było :) No taaaaaaaaaaa..jasne....fakt, ze Czarus był spokojny w ogole nie umniejsza trudu, jaki niesie za sobą tak długa podróż...To naprawdę ogromne poświęcenie i składamy wielkie uklony w Twoja strone droga Cioteczko:loveu::loveu::loveu: Quote
eski Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Co tam u Czarusia naszego słychac ? Już się psinka zaaklimatyzowała ? Quote
gonia66 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Moria napisał(a):Tak już się prawie zaaklimatyzował. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: CIAPULINKO...NIE MAM CIEBIE JUŻ OD MIESIĄCA...I NIC...MOŻE JESTEM BLEDSZA..MOZE DRŻĄCA, MOŻE BARDZIEJ MILCZĄCA....LECZ JAK WIDAC..MOŻNA ŻYC BEZ POWIETRZA.....22.08.2009.. Quote
Recommended Posts