margoth137 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 jak narazie dwie dyszki, w listopadzie też coś odpale:) szlag mnie trafia, szukam pracy ,a coś ostatnio nie bardzo studentów chcą zatrudniać. A Czaruś jest taki kochaniutki, wszystkie te biedaczyska są słodkie, ale Czarunia ma w sobie to coś... Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 U Murki jest Łatek, który prawie nic nie widział. Jest leczony i widzi coraz lepiej. http://www.dogomania.pl/forum/f28/latek-u-murki-kazdy-grosik-mile-widziany-konsultacja-okulistyczna-szukamy-domu-136754/ Niestety, nie mogę wejść na jego wątek. Zresztą na większość nie mogę. :angryy: Quote
gonia66 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 agata51 napisał(a):U Murki jest Łatek, który prawie nic nie widział. Jest leczony i widzi coraz lepiej. http://www.dogomania.pl/forum/f28/latek-u-murki-kazdy-grosik-mile-widziany-konsultacja-okulistyczna-szukamy-domu-136754/ Niestety, nie mogę wejść na jego wątek. Zresztą na większość nie mogę. :angryy: Ja tez i juz ciraz bardziej mnie trafia....ulepszaja nam tak, ze niedlugo to dogo padnie...jakby sobie nie zdawali sprawy z tego, ze tu sie naprawde pomaga- to nie jest kurna portal towarzyski....wkurza mnie to strasznie...rozumiem awari- dzien...no dwa..ale tyle zeby sie ciagnelo i nikt nie rzcy nawet nam nic napisac i powiedziec do kiedy...:mad::mad::mad: Quote
tula Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 gonia66 napisał(a):Ja tez i juz ciraz bardziej mnie trafia....ulepszaja nam tak, ze niedlugo to dogo padnie...jakby sobie nie zdawali sprawy z tego, ze tu sie naprawde pomaga- to nie jest kurna portal towarzyski....wkurza mnie to strasznie...rozumiem awari- dzien...no dwa..ale tyle zeby sie ciagnelo i nikt nie rzcy nawet nam nic napisac i powiedziec do kiedy...:mad::mad::mad: Gonia popieram Cię w 100%, ile można ulepszać?:angryy: Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 DZis to samo....to jest straszne, tym bardziej ze idzie zima i teraz jest zwiekszona potzreba..a tu nic nie mozna zrobic...nigdzie wejsc...banerki nie maja sensu- bo wiekszosc zdecydowana nie dziala w ogole...co robic??Citeczki??Gdzies mozna pisac????SKladać reklamacje????:mad::mad: Quote
Selenga Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 banerki nie działają i stare linki też bo "służby techniczne" z niewiadomego powodu zmieniły sposób linkowania - przedtem była nazwa wątku w linku a teraz jest tylko identyfikator inaczej mówiąc trzeba jeszcze raz powstawiać od nowa banerki i jeszcze raz powpisywać linki - zamienić stare na nowe macie rację, że to jest wkurzające, zupełnie jakbyśmy mieli nadmiar wolnego czasu... Wstawiam banerki Czarusia podlinkowane wg nowej mody: Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Selenga napisał(a):banerki nie działają i stare linki też bo "służby techniczne" z niewiadomego powodu zmieniły sposób linkowania - przedtem była nazwa wątku w linku a teraz jest tylko identyfikator inaczej mówiąc trzeba jeszcze raz powstawiać od nowa banerki i jeszcze raz powpisywać linki - zamienić stare na nowe macie rację, że to jest wkurzające, zupełnie jakbyśmy mieli nadmiar wolnego czasu... Wstawiam banerki Czarusia podlinkowane wg nowej mody: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:NO to pięknie...i żadnej informacji nawet o tym??????No to co teraz bedzie z tymi wszystkimi banerkami???SElengo..a w takim razie dlaczego nie dziala tez wyszuliwarka i nie otwierzja się "nowe posty"??Wiesz moze cos o tym???Ta wyszukiwarka jest bardzo potrzebna w "pracy" na dogo...:razz: Quote
Selenga Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 gonia66 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:NO to pięknie...i żadnej informacji nawet o tym??????No to co teraz bedzie z tymi wszystkimi banerkami???SElengo..a w takim razie dlaczego nie dziala tez wyszuliwarka i nie otwierzja się "nowe posty"??Wiesz moze cos o tym???Ta wyszukiwarka jest bardzo potrzebna w "pracy" na dogo...:razz: Dlaczego nie działa wyszukiwarka to nie wiem. Natomiast jeśli chodzi o "Nowe posty" czyli i rozpoczynanie wątków czy bazarków, to mnie się otwierają Quote
agata51 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Czarusiu, wreszcie udało mi się dotrzeć do ciebie! Chyba udało mi się odtworzyć całą listę "moich" psiaków! Całe szczęście, bo pewnie gdzieniegdzie zalegam z wpłatami, a tu czarnymi kwiatkami takich jak ja straszą. http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarne-kwiatki-deklarowiczow-czyli-falszywe-deklaracje-niespelnione-obietnice-172142/ Quote
lilith27 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 no właśnie czarne kwiatki ha a tak poważnie.......miałąm dorzucić się na podróż czarkową nie wyszło goniu daj nr konta w listopadzie coś za to podeślę (dostałam troszkę bonusika i mimo, że spożytkuję go na auto któe odmawia posłuszeństwa ostatnio......to myślę, że coś wyskrobie na czarka) Quote
Moria Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Czaruś to jest mały histeryk, tylko go ktoś lekko trąci, pies czy czlowiek od razu pisk i tragedia i łapka do gory. taki maluch sie zrobil delikatny. Quote
gonia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='lilith27']no właśnie czarne kwiatki ha a tak poważnie.......miałąm dorzucić się na podróż czarkową nie wyszło goniu daj nr konta w listopadzie coś za to podeślę (dostałam troszkę bonusika i mimo, że spożytkuję go na auto któe odmawia posłuszeństwa ostatnio......to myślę, że coś wyskrobie na czarka)[/QUOTE] ALeż TY masz cioteczko pamięć...no no....bardzo dziękujemy w imieniu chłópaka:loveu: NUmer konta juz wyslalam oczywiscie:lol: Quote
red Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Moria']Czaruś to jest mały histeryk, tylko go ktoś lekko trąci, pies czy czlowiek od razu pisk i tragedia i łapka do gory. taki maluch sie zrobil delikatny.[/QUOTE] On się boi bólu, tyle wycierpiał, dlatego krzyczy już na zapas. Kochany psiaczek...... Quote
agata51 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cioteczki, brakuje mi rozliczeń w 1. poście. To bardzo ułatwia życie. I chroni przed gniewem modów. Buziaczki, Czarusiu :loveu: Quote
gonia66 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='agata51']Cioteczki, brakuje mi rozliczeń w 1. poście. To bardzo ułatwia życie. I chroni przed gniewem modów. Buziaczki, Czarusiu :loveu: To chyba cioteczka red tylko moze zrobić??? Ostatnie wplaty dla Czarusia: 12.10- agata51- 20 zł 12.10- Nikus- 20 zł 12.10.- eski- 20 zł 19,10- malicja- 5 zł 22.10- margot137- 20 zł 27.10- malibo57- 50 zł 30.10- Bjuta- 10 zł 31.10- AnnaA- 30 zł 2.11- Lidan 10 zł Tak więc stan konta Czarusiowego na dziś wynosi 400zł:loveu::loveu::loveu:Nie jest źle jak na małego Slodziaczka- bardzo bardzo dziękujemy wszystkim wplacajacym i pamietajacym:loveu::loveu::loveu: Quote
lilith27 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 zapraszam bardzo gorąco do odrostków za kratami szczeniaki starszaki z radomskiego schronu - Dogomania Forum Quote
Selenga Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='gonia66'] Tak więc stan konta Czarusiowego na dziś wynosi 400zł:loveu::loveu::loveu:Nie jest źle jak na małego Slodziaczka- bardzo bardzo dziękujemy wszystkim wplacajacym i pamietajacym:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ja deklarowałam, ze w razie czego od listopada pokryję ewentualne braki, ale skoro tak, to sfinansuję badania Czarusia u okulisty, z transportem do specjalisty i spowrotem włącznie :) Quote
agata51 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Goniu, przypomnij - ile ja deklarowałam? Wychodzi mi, że 10zł/mies (scheda po Kajetanku). Czyli te 20zł to zaległy wrzesień i październik, tak? Same widzicie, jak ważny jest 1. post. Quote
tula Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wydrukowali mi dzisiaj Czarusia w Metrze.. Quote
agata51 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='tula']Wydrukowali mi dzisiaj Czarusia w Metrze..[/QUOTE] :multi::multi::multi: Quote
Moria Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Trzeba znalezc w Gdańsku dobrego specjaliste od oczu w takim razie. Quote
gonia66 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='agata51']Goniu, przypomnij - ile ja deklarowałam? Wychodzi mi, że 10zł/mies (scheda po Kajetanku). Czyli te 20zł to zaległy wrzesień i październik, tak? Same widzicie, jak ważny jest 1. post.[/QUOTE] Nie nie agaciu..po kajetanku to zbiera Spakjuś....:cool3:Najpierw mail byc to Czarus ale potem Czarus trafil do domku i pojechal Spakjus ii na niego przeszly deklaracje..a na zcaarusia zbieralismy potem, bo okazalo sie ze zcarus zostal oddany w trybie natychmiastowym:-(:-(:-(a dla Sapjkusia placisz kochana cioteczko systematycznie 10 zł, za co bardzo bardzo Ci dziękujemy:loveu::loveu::loveu:DlaCzarusia to byla Twoja pierwsza wplata, ktora zadeklarowalas po powrocie z urlopu:lol::lol::lol:Ale oczywiscie kochana cioteczko, jesli nie dajez rady wplacac po 20 zł miesiecznie(bo wiem, ze jestes wszedzie zwwarta i gotowa do placenia), to 10 zł tez bedzie nas bardzo bardzo cieszylo:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Moria']Trzeba znalezc w Gdańsku dobrego specjaliste od oczu w takim razie.[/QUOTE] BYloby cudownie...Selenga obiecala sfinansowac..ale gdyby wyszlo duzo- to Selengo pisz- Czarus ma maly zapasik, weic w razie czego mozemy cos dorzucic..tylko zeby juz mogl byc leczony... Quote
Recommended Posts