gonia66 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='anhata']czarus w metrze ??[/QUOTE] NO taaaaaaaaak wlasnie tak:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 I co z tej akcji w metrze? dzwonił ktoś? Quote
red Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Nie wiem do kogo Tula podała kontakt, jeśli do mnie, to cisza....Ale nie traćmy nadziei. Quote
tula Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dane w ogłoszeniu były do Morii, ale jak teraz nikt nie zadzwoni to nadal będę dawała ogłoszenie Czarusia na cafeanimal, może tak jak w przypadku Floyda czy Majki wydrukuja mi je po raz kolejny. Oczywiście wszystkie inne ogłoszenia również cały czas uaktualniam, mam wielką nadzieję że jednak ktoś odpowiedni zadzwoni. Quote
Monday Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Znajdzie się dom - na pewno, to tylko kwestia czasu. Quote
D O R K A Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Prześlę jutro 20 zł na hotelik Czarusia, zapomniałabym o złożonej deklaracji:oops: Quote
gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='D O R K A']Prześlę jutro 20 zł na hotelik Czarusia, zapomniałabym o złożonej deklaracji:oops:[/QUOTE] Ja bym przypomniala- spokojnie:p:p:p Quote
lilith27 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 gonia ja wyślę troszkę później bo mi nadzór cenzor finansowy wprowadził Quote
gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='lilith27']gonia ja wyślę troszkę później bo mi nadzór cenzor finansowy wprowadził[/QUOTE] Hihihi..ok ok.zaplata za hotelik jest ok 15-go kazdego miesiaca, wiec nie musicie sie denerwowac cioteczki kochane:loveu::loveu::loveu: Quote
Selenga Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 wznowione allegro Czarusia, jak zwykle wyróżnione na maksa Dostał szansę na życie, teraz szuka domu (807110777) - Aukcje internetowe Allegro Quote
gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Selenga']wznowione allegro Czarusia, jak zwykle wyróżnione na maksa [B][URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=807110777"]Dostał szansę na życie, teraz szuka domu (807110777) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/B][/QUOTE] OBy tym razem się udalo...mysle ze jakby byla diagnoza i leczenie podjete moze i wieksze bylyby szanse..????Ciekawe, kiedy Moria bedzie mogla pojechac ze Slodziakiem..tak bym chciala juz.....bo niedlugo świeta, to juz w ogole bedzie ciezko cokolwiek..drogi zasypie...:-(:-(:-(A Czarus moze i moglby byc zdrowy..???:roll: Quote
Moria Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Z tego co czytałam na wątku schroniska elblaskiego to aż do w-wa do dr Garncarza by trzeba bylo jechac. Selenga proszę cie dowiedz sie gdzie najbliżej jest dobry doktor i sprzęt od psich oczu. Nie bardzo wiem gdzie mam z nim jechac. Quote
Selenga Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Znalazłam: Specjalistyczna Praktyka Weterynaryjna dr Marcin Pikiel, 80-524 Gdańsk, Gałczyńskiego 18, tel: 58 522-12-54, [URL]http://pikiel.info/[/URL] , mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Poza ogólną weterynarią ma specjalizację z okulistyki: [I]"OKULISTYKA WETERYNARYJNA - diagnozowanie i leczenie chorób oczu (psy, koty, konie). Badania w kierunku dziedzicznych chorób oczu."[/I] Podobno jest OK, wyposażenie na europejskim poziomie, wiedza i serce dla zwierząt. Na wszelki wypadek zadzwonię jeszcze do dr Garncarza czy polecają. Podobno długo się czeka na wizytę, ale ja bym to sprawdziła - do kliniki dr Garncarza też podobno miało się długo czekać a moja kotka czekała na wizytę całe 5 dni. Podobno jest też drogo, no ale to już mój problem :) Quote
Moria Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Znaczy sie Selengo daje ci wolna ręke sprawdz i dowiedz sie o najblizszy czas wolny, ja sie dostosuje. przepraszam, że tak cie tym obciążam. Pozdrawiam. Quote
anhata Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 oo jaki psi przystojniak :) i daje sobei rade Quote
red Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Moria']Najpiękniejszy psiak pod słońcem..... a moze on troszkę widzi.......oby..... Quote
gonia66 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Mała pięknotka....Czaruś....mam nadzieje, ze niedlugo domek si e o Ciebie upomni.....moze akurat świety Mikołaj Cie komuś zaniesie???:loveu: Quote
D O R K A Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Możecie mi podać na PW numer konta na jaki mam wpłacić pieniążki za hotelik bo na stronie Amikusa nie znalazłam:roll: Quote
Selenga Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kasę chyba zbiera gonia66 i zbiorczo płaci za hotelik Quote
Recommended Posts