Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

red napisał(a):
Zmartwiłam się, czy to nie nasz Czaruś?.........http://www.psitulmnie.pl/images/zguba4.jpg

Na pewno nie jest to Czaruś/Karuś.
Dlaczego?
1. Karuś ma nad oczami dwie jasne plamki sierści - psiak na zdjęciu ich nie ma
2. Karuś nie patrzy obydwoma oczkami synchronicznie do przodu, martwe oczko nie rusza się, drugie też nie funkcjonuje, a psiak na zdjęciu wygląda tak jakby normalnie widział. "Patrzenie" Karusia było przejmujące nie dlatego, że się miało wrażenie że on człowieka widzi, ale raczej dlatego że miało się wrażenie, że on widzi przez człowieka, na wylot
3. Strona psitulmnie.pl jest stroną schroniska w Zabrzu (na Śląsku) i z tego regionu są ogłoszenia o zaginionych psach, a Karuś znalazł dom niedaleko Słupska (nad morzem)
4. Zdjęcie, do którego link podałaś, zostało zrobione 31.01.2007 roku czyli na długo przed tym, zanim Karuś trafił do schroniska w Radomiu

Posted

Dziękuję Selenga, ktoś mi przysłał to zjęcie, a ja nie umiałam znaleźc szczegółów do tego zdjęcia, jest podobny, to fakt....ale masz rację, dzięki Bogu, że nasz Czaruś nie zginął. Zatraz odpiszę tej osobie.

• 6 months later...
Posted

Bjuta napisał(a):
Ciekawe, co tam u niego.

też o nim ostatnio myślałam :)
planowałam wysłać życzenia świąteczne jego opiekunom i przy okazji popytać co słychać u Karusia, ale może wcześniej do nich napiszę...

• 1 year later...
Posted

[quote name='Selenga']też o nim ostatnio myślałam :)
planowałam wysłać życzenia świąteczne jego opiekunom i przy okazji popytać co słychać u Karusia, ale może wcześniej do nich napiszę...[/QUOTE]

Wiadomo wogóle co u mojego Czarusia???? Czekam na priv niecierpliwie

• 10 months later...
  • 2 months later...