ihabe Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Selenga, psy mają ten zmysł, którego nam brak : od razu poznają wspaniałą osobę a taką jesteś Ty, a taką jest Moria i takimi są dziewczyny ze schronu:loveu::loveu::loveu: A co do kiszenia sie w domku to musimy im uszyć ubranka, najlepiej ciepłe polarki przeciwdeszczowe:loveu::loveu: Nie żartuję:diabloti: Macie jakąś krawcową?:loveu::loveu: Quote
red Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 ihabe napisał(a):Moria mogę zostać Twoim psem?:loveu::loveu: Tak bardzo mi pasuje to Twoje spa:loveu::loveu: ogródek... łóżeczko....:loveu::loveu: Ja juz wiem, ze te psiaki u Ciebie to jak śpisz podłączaja się do netu, sprawdzają gdzie je ogłaszamy a potem je kasują, żeby broń Boże nikt nie dzwonił:eviltong: Nie śmiałam się już od dawna, ale mnie rozbawiłaś.....:lol::lol::lol: A Czaruś udowodnił nam, że jest super psiakiem i że warto czasem dac szansę człowiekowi..... Ściskam go mocno (może nie dziabnie...) Quote
Moria Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Czy on jest w ogole chociaz troche podobny do tego kudlacza z przed miesiaca niecalego? Bo w miniaturce watku jest fotka do porownania to wydaje mi sie ze wstawiam zdjecie do zlego watku =p No ale innego takiego psa nie mamy w hotelu wiec to chyba on =p Quote
feliksik Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ale zaskoczenie, faktycznie myślałam, że to inny psiak. PIękniutki Quote
__Lara Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Dlatego ja jego starych zdjęć nie dawałam do ogłoszeń, bo to zupełnie inny pies! :loveu: Quote
red Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Ale cudo, wreszcie widać mu super uszka.... Quote
gonia66 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ależ to cudeńko z naszego Czarusia- odmłodnial o kilka lat conajmniej:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 nie no sprzedali psiaka i podmienili:mad::mad::mad: :loveu::loveu::loveu: Quote
bullterrierka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 :crazyeye: Moria Ty się lepiej przyznaj gdzie jest Czaruś?:mad::lol::lol::lol: Quote
ihabe Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 przepraszam za offa;-( YouTube - Ocalmy Azyl "Cichy Kąt" w Tarnowskich Górach Quote
anhata Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Fajnie ze z Czarusiem wszystko dobrze....jednym sie udaje drugim nie :( P:S. z Kiki jest bardzo zle..... Quote
AnnaA Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Straciłam ponad dwie godziny ale udało mi się przekopac przez cały temat. Ja mam znajdę, o której zaufanie starałam się ponad pięc lat ale opłacało się - bardzo się teraz kochamy. Ale do rzeczy; deklaruję 30 zł/mnie na Czarusia. Poza tym proszę o kontakt; mieszkam pod Kozienicami, jestem zmotoryzowana, chętnie pomogę w miarę możliwości w sytuacjach awaryjnych i nie tylko. Korzystajcie z moich chęci do pomocy. Nie deklaruję, że pomogę każdemu i zawsze ale naprawdę będę się starała pomóc. Nie jestem osobą młodą ale mam dużo samozaparcia i bardzo lubię psiaki i koty też /szkoda, że mój Kaktus nie/. Mój tel 509142552. Quote
gonia66 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 AnnaA napisał(a):Straciłam ponad dwie godziny ale udało mi się przekopac przez cały temat. Ja mam znajdę, o której zaufanie starałam się ponad pięc lat ale opłacało się - bardzo się teraz kochamy. Ale do rzeczy; deklaruję 30 zł/mnie na Czarusia. Poza tym proszę o kontakt; mieszkam pod Kozienicami, jestem zmotoryzowana, chętnie pomogę w miarę możliwości w sytuacjach awaryjnych i nie tylko. Korzystajcie z moich chęci do pomocy. Nie deklaruję, że pomogę każdemu i zawsze ale naprawdę będę się starała pomóc. Nie jestem osobą młodą ale mam dużo samozaparcia i bardzo lubię psiaki i koty też /szkoda, że mój Kaktus nie/. Mój tel 509142552. Aniu- witamy Cię na dogo i bardzo dziękujemy za takie "wejście":loveu::loveu:Potrzeba nam stale takich "nowych, kochanych serc", silnych...bo czasem ciężko...tu wszystkie jesteśmy "zapsione" i "zadeklarowane po pachy":loveu::loveu:dlatego "nowy duch"jest dla nas "motorem" do działania:lol:Dopisuję deklaracje i zapisuję telefon(prosze o dopisanie deklaracji na pierwszej)- będę ja (i pewnie każda z nas tutaj) pamiętała o chęci pomocy w razie "W" w transporcie- to cudna propozycja:loveu::loveu::loveu: Quote
tula Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Aniu witaj serdecznie na forum:loveu:, super ze mamy kolejną dogomaniaczkę z naszych okolic:multi: Quote
Monday Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Też miło mi Cię powitać na wątku Czarusia. Nie obiecuj tak z tą pomocą, bo zostanie ona wykorzystana na pewno :evil_lol: A psów z radomia jest duuużo :( Quote
AnnaA Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ile ja się tego wątku o Czarusiu naszukałam to tylko ja wiem. Niestety, komputer nie jest moją domeną. Dzięki Bogu zaiteresował mnie wątek o dwu suczkach i trafiłam na Czarusia. PROSZĘ O NR Konta na PW. Podtrzymuję deklarację pomocy. Quote
Selenga Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 AnnaA napisał(a):Ile ja się tego wątku o Czarusiu naszukałam to tylko ja wiem. Niestety, komputer nie jest moją domeną. Dzięki Bogu zaiteresował mnie wątek o dwu suczkach i trafiłam na Czarusia. PROSZĘ O NR Konta na PW. Podtrzymuję deklarację pomocy. Aniu, na pasku na górze masz taką pozycję w menu "Panel użytkownika" - jak klikniesz na to, to wyświetli Ci się lista wszystkich wątków, na których coś pisałaś albo które subskrybujesz. Subskrypcję robi się klikając w górnym paseczku (nad samym wątkiem, w prawej części) "Narzędzia wątku" i wybierając tam "Subskrybuj wątek" To bardzo ułatwia odszukanie wątku :) Quote
Moria Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 cZARUŚ ZE SWOJĄ ślepotą jest jedną wielką zagadką. Jak sie nad nimstanie to patrzy się do gory, pięknie trafia do budy, ktorą odkryl w ciągu nia, zna lożko, jak zobaczy czlowieka to idzie za nim, toteż coś tam musie widzieć. jest modym wesolym sympatycznym psem. Quote
red Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Daj Boże, żeby choć troszkę widział.....spokój i poczucie bezpieczeństwa być może ma pozytywne działanie na jego wzrok. Quote
Selenga Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Moria, czy jest gdzieś w Waszej okolicy dobry psi okulista? Może w Trójmieście? Jakby był, to może warto Czarusia pokazać? Mogę się dowiedzieć u dr Garncarza czy nie będzie przypadkiem w Gdańsku gościnnie... Quote
gonia66 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Byloby cudownie....chocby po to zeby wiedziec....:lol: Quote
ihabe Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 gonia66 napisał(a):Byloby cudownie....chocby po to zeby wiedziec....:lol: miałaś na myśli żeby widzieć:loveu::loveu: Quote
Monday Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 A jak z domkami chętnymi po Czarusia? Ktoś się odzywa? Quote
Selenga Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 z allegro cisza nawet nikt nie obserwuje... Quote
Recommended Posts