Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Selenga, psy mają ten zmysł, którego nam brak : od razu poznają wspaniałą osobę a taką jesteś Ty, a taką jest Moria i takimi są dziewczyny ze schronu:loveu::loveu::loveu:

A co do kiszenia sie w domku to musimy im uszyć ubranka, najlepiej ciepłe polarki przeciwdeszczowe:loveu::loveu: Nie żartuję:diabloti: Macie jakąś krawcową?:loveu::loveu:

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ihabe napisał(a):
Moria mogę zostać Twoim psem?:loveu::loveu: Tak bardzo mi pasuje to Twoje spa:loveu::loveu: ogródek... łóżeczko....:loveu::loveu:
Ja juz wiem, ze te psiaki u Ciebie to jak śpisz podłączaja się do netu, sprawdzają gdzie je ogłaszamy a potem je kasują, żeby broń Boże nikt nie dzwonił:eviltong:

Nie śmiałam się już od dawna, ale mnie rozbawiłaś.....:lol::lol::lol:
A Czaruś udowodnił nam, że jest super psiakiem i że warto czasem dac szansę człowiekowi..... Ściskam go mocno (może nie dziabnie...)

Posted

Czy on jest w ogole chociaz troche podobny do tego kudlacza z przed miesiaca niecalego?
Bo w miniaturce watku jest fotka do porownania to wydaje mi sie ze wstawiam zdjecie do zlego watku =p
No ale innego takiego psa nie mamy w hotelu wiec to chyba on =p

Posted

Straciłam ponad dwie godziny ale udało mi się przekopac przez cały temat. Ja mam znajdę, o której zaufanie starałam się ponad pięc lat ale opłacało się - bardzo się teraz kochamy. Ale do rzeczy; deklaruję 30 zł/mnie na Czarusia. Poza tym proszę o kontakt; mieszkam pod Kozienicami, jestem zmotoryzowana, chętnie pomogę w miarę możliwości w sytuacjach awaryjnych i nie tylko. Korzystajcie z moich chęci do pomocy. Nie deklaruję, że pomogę każdemu i zawsze ale naprawdę będę się starała pomóc. Nie jestem osobą młodą ale mam dużo samozaparcia i bardzo lubię psiaki i koty też /szkoda, że mój Kaktus nie/. Mój tel 509142552.

Posted

AnnaA napisał(a):
Straciłam ponad dwie godziny ale udało mi się przekopac przez cały temat. Ja mam znajdę, o której zaufanie starałam się ponad pięc lat ale opłacało się - bardzo się teraz kochamy. Ale do rzeczy; deklaruję 30 zł/mnie na Czarusia. Poza tym proszę o kontakt; mieszkam pod Kozienicami, jestem zmotoryzowana, chętnie pomogę w miarę możliwości w sytuacjach awaryjnych i nie tylko. Korzystajcie z moich chęci do pomocy. Nie deklaruję, że pomogę każdemu i zawsze ale naprawdę będę się starała pomóc. Nie jestem osobą młodą ale mam dużo samozaparcia i bardzo lubię psiaki i koty też /szkoda, że mój Kaktus nie/. Mój tel 509142552.

Aniu- witamy Cię na dogo i bardzo dziękujemy za takie "wejście":loveu::loveu:Potrzeba nam stale takich "nowych, kochanych serc", silnych...bo czasem ciężko...tu wszystkie jesteśmy "zapsione" i "zadeklarowane po pachy":loveu::loveu:dlatego "nowy duch"jest dla nas "motorem" do działania:lol:Dopisuję deklaracje i zapisuję telefon(prosze o dopisanie deklaracji na pierwszej)- będę ja (i pewnie każda z nas tutaj) pamiętała o chęci pomocy w razie "W" w transporcie- to cudna propozycja:loveu::loveu::loveu:

Posted

Też miło mi Cię powitać na wątku Czarusia.
Nie obiecuj tak z tą pomocą, bo zostanie ona wykorzystana na pewno :evil_lol:
A psów z radomia jest duuużo :(

Posted

Ile ja się tego wątku o Czarusiu naszukałam to tylko ja wiem. Niestety, komputer nie jest moją domeną. Dzięki Bogu zaiteresował mnie wątek o dwu suczkach i trafiłam na Czarusia. PROSZĘ O NR Konta na PW. Podtrzymuję deklarację pomocy.

Posted

AnnaA napisał(a):
Ile ja się tego wątku o Czarusiu naszukałam to tylko ja wiem. Niestety, komputer nie jest moją domeną. Dzięki Bogu zaiteresował mnie wątek o dwu suczkach i trafiłam na Czarusia. PROSZĘ O NR Konta na PW. Podtrzymuję deklarację pomocy.

Aniu, na pasku na górze masz taką pozycję w menu "Panel użytkownika" - jak klikniesz na to, to wyświetli Ci się lista wszystkich wątków, na których coś pisałaś albo które subskrybujesz.
Subskrypcję robi się klikając w górnym paseczku (nad samym wątkiem, w prawej części) "Narzędzia wątku" i wybierając tam "Subskrybuj wątek"
To bardzo ułatwia odszukanie wątku :)

Posted

cZARUŚ ZE SWOJĄ ślepotą jest jedną wielką zagadką. Jak sie nad nimstanie to patrzy się do gory, pięknie trafia do budy, ktorą odkryl w ciągu nia, zna lożko, jak zobaczy czlowieka to idzie za nim, toteż coś tam musie widzieć.
jest modym wesolym sympatycznym psem.

Posted

Daj Boże, żeby choć troszkę widział.....spokój i poczucie bezpieczeństwa być może ma pozytywne działanie na jego wzrok.

Posted

Moria, czy jest gdzieś w Waszej okolicy dobry psi okulista? Może w Trójmieście? Jakby był, to może warto Czarusia pokazać?
Mogę się dowiedzieć u dr Garncarza czy nie będzie przypadkiem w Gdańsku gościnnie...