Asior Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='tula']No jeszcze Izie tylko anginy brakowało:( A nie ma tam w okolicy jakiś wolontariuszy, którzy pomogliby jej dokarmiać zwierzeta? Zawsze w parę osób łatwiej.[/QUOTE] niestety Biafra mieszka kawał drogi od Krakowa, w miejscu raczej mało dostępnym dla aut z normalnym napędem ;) Nawet karma do niej nie dojeżdża tylko ona musi do nich dojeżdżać :roll: Quote
Anna_33 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Pierwszy etap osuniecia drogi Pekniecia na drodze glebokosci 80 cm Wybrzuszenia na drodze wysokosci 4 metrow Zbocze zjechalo na droge Quote
Wisełka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Przepraszam ale jak Biafra ma tędy przejeżdżać? :roll: Dla niej to chyba trzeba się składać na helikopter jakiś :shake: Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wisełka']Przepraszam ale jak Biafra ma tędy przejeżdżać? :roll: Dla niej to chyba trzeba się składać na helikopter jakiś :shake:[/QUOTE] Niestety, chyba masz rację... Quote
Anna_33 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Teraz beda zdjecia piesow...jak imageShack pozwoli... Quote
Anna_33 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Buda Freda Dakota odmawia wspolpracy Ewakuacja Freda z ZADASZONEGO kocja Ewakuacja Siwej Fred suszy sie na trawie Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 http://img23.imageshack.us/img23/3341/ewakuacjasiwejx.jpg http://img20.imageshack.us/img20/9011/ewakuacjafredazzadaszon.jpg :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Anna_33 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Fred Kojec Freda (( Siwa i Lucky wygiety kojec Siwa wyciera sie o trawe Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Asior']osz cholera... wygląda gorzej niż myślałam.....[/QUOTE] Mam podobne odczucia :-(:-(:-( Quote
Anna_33 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Mialam jeszcze dostac zdjecia domu, ale net chyba calkowicie odmowil wspolpracy. Quote
_va Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nie znam się na robieniu bazarków, ale moge komuś przekazać piankę do nurkowania na bazarek dla Biafry. Quote
Szarotka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Mam nadzieje, mimo wszystko, ze dom bedzie zdatny do uzytku. Quote
Reno2001 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ja się teraz zaczynam zastanawiac, jak w ogóle da się tam na powrót mieszkac. Straszne. Quote
Kropa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 poprosze o konto do Biafry i adres do wysyłki karmy Quote
sleepingbyday Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ja sie i tak szykowałam do kolejnych bazarków dla biafry, więc będą. część - w dalszym ciagu na dług bacy i freda, częśc na powodziowe wydatki - co myslicie? 3x, mam prośbę - mogłabys pod wieczór edytowac i uzupełniac aktualna sytuacje wpierwszym poście. wysyłam codziennie (oprócz weekendu), aktualizacje sytuacji do osób, którym wysłałam allegro, szybciej będzie, jak z 1 postu przekleję, niż jak będę kleić po kolei i zuupełniac?zmieniać to co przeczytam w ciągu dnia... Quote
3 x Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='sleepingbyday']ja sie i tak szykowałam do kolejnych bazarków dla biafry, więc będą. część - w dalszym ciagu na dług bacy i freda, częśc na powodziowe wydatki - co myslicie? 3x, mam prośbę - mogłabys pod wieczór edytowac i uzupełniac aktualna sytuacje wpierwszym poście. wysyłam codziennie (oprócz weekendu), aktualizacje sytuacji do osób, którym wysłałam allegro, szybciej będzie, jak z 1 postu przekleję, niż jak będę kleić po kolei i zuupełniac?zmieniać to co przeczytam w ciągu dnia...[/QUOTE] jasne, zaraz watek powinien byc mój tyle ze jestem w pracy najpozniej wieczorem wszystko zaktualizuję Quote
uzona Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Anna_33']Buda Freda Dakota odmawia wspolpracy Ewakuacja Freda z ZADASZONEGO kocja Ewakuacja Siwej Fred suszy sie na trawie Anna 33, czy mogę zamieścić zdjęcia na innych forach, na których pozakładałam tematy z informacją o powodzi u Biafry? Poruszą pewnie niejedno serce Quote
MagdaNS Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ja też poproszę na pw prywatny numer konta Biafry, wprawdzie wiele nie dam rady jej wysłać, ale jak widać ziarnko do ziarnka... Pamiętam, jak ofiarnie pomagała rodzinie spod Tarnowa, jak jeździła i pomagała innym. Teraz nie możemy jej zostawić samej. Quote
Recommended Posts