lula2010 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Gremlin']No... z bokserem to Prodzinek też się bawi... a to jest ewidentnie angielska bulwa :D[/QUOTE] wiem ,stwierdzilam to na 100% po kolejnym obejrzeniu filmu....:diabloti::evil_lol: Quote
gameta Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 a ja tylko chciałam powiedzieć, że dostałam!!!! Bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję - jest idealna!!!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
3 x Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='gameta']a ja tylko chciałam powiedzieć, że dostałam!!!! Bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję - jest idealna!!!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] super że poczta się spisała :) Quote
gameta Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 teraz chciał nie chciał będę brała udział w konkursach na wątku - może wygram :placz::placz::placz: Quote
3 x Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='gameta']teraz chciał nie chciał będę brała udział w konkursach na wątku - może wygram :placz::placz::placz: no mam nadzieję ;) ktoś musi :evil_lol: Quote
3 x Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 wyginam śmiało ciało tez u was tak pizga? Quote
ania0112 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Nie :) jakies -4 stopnie i świeci słońce :loveu: Quote
gameta Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 pada deszcz, który zanim dolatuje do gleby to zamarza - jest -7. Masakra. Quote
3 x Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='ania0112']Nie :) jakies -4 stopnie i świeci słońce :loveu:[/QUOTE] [quote name='Saththa']Tak wieje jak jasna cholera :shake:[/QUOTE] [quote name='gameta']pada deszcz, który zanim dolatuje do gleby to zamarza - jest -7. Masakra.[/QUOTE] wracalam wczoraj z wygniania było z minus 59 (bo jeszcze nam gałiki oczne nie zamarzły a one chyba przy minus 60 albo minus 70 zamarzają) se myslę: już do roboty nie jedziemy tylko od razu w trase do domu (normalnie ok 5 godz, teraz ok 7-8 ;) ) to se myslę rajtuzki mi już niepotrzebne pod spodnie i nie buty zimowe a martensy założyłam pożałowałam 10min. po wyjezdzie z kwatery zakopalismy sie w śniegu 100-200 m od kwatery :evil_lol: i się nie odkopalismy ale zmarzliśmy wyciągnał nas traktor taaaaki wielki ;) i jak już nas wyciagnał to taka uradowana z łopatą do auta szłam że wywinełam orła jakich mało ;) w super extra zimowych butach jakimi jak każdy wie sa martensy :evil_lol: ps. ale kolega obiecał, że nie powie w firmie, że tylko leżę kołami do góry w delegacji i nic nie robię :evil_lol: Quote
maciaszek Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='3 x']wyginam śmiało ciało http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/560/f5p0.jpgNie mów, że on tak spał :) [quote name='3 x']tez u was tak pizga?Nooo. I to zawsze mi prosto w twarz, gdy jadę na rowerze. Cholera! [quote name='3 x']ps. ale kolega obiecał, że nie powie w firmie, że tylko leżę kołami do góry w delegacji i nic nie robię :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Jak to nic nie robisz?! Wyginasz śmiało ciało :eviltong:. Quote
3 x Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='maciaszek']Nie mów, że on tak spał :)[/QUOTE] czasami tak sypia ;) ale głównie w takiej pozycji jest jak zmienia pozycję do spania tzn najpierw przekłada głowe potem chwilę nic i do głowy dokłada pozostałą część ciała polewkę z niego mamy niezłą bo wygląda to przekomicznie ;) [quote name='maciaszek']Nooo. I to zawsze mi prosto w twarz, gdy jadę na rowerze. Cholera![/QUOTE] jak to ? jezdzisz na rowerze? w taką pogodę? brrr [quote name='maciaszek']:evil_lol: :evil_lol: Jak to nic nie robisz?! Wyginasz śmiało ciało :eviltong:.[/QUOTE] ale nie z taką gracją jak prodziag ja zrobiłam piękne klasyczne: jebut ;) Quote
maciaszek Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='3 x']jak to ? jezdzisz na rowerze? w taką pogodę? brrr[/QUOTE] Tak to. Jeżdżę. Cały rok :diabloti:. Wbrew pozorom jest znacznie cieplej (że o szybciej nie wspomnę) niż gdy się chodzi ;). Quote
inka33 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Gośka, czy Ty nie szukałaś kiedyś takiej szklanki: https://lh4.googleusercontent.com/-6dedDFujMM4/UuduiKLAXYI/AAAAAAAAD4w/T2X5dXX844k/s576/DSC06268.JPG?gl=PL ...? :hmmmm: Quote
3 x Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='inka33']Gośka, czy Ty nie szukałaś kiedyś takiej szklanki: https://lh4.googleusercontent.com/-6dedDFujMM4/UuduiKLAXYI/AAAAAAAAD4w/T2X5dXX844k/s576/DSC06268.JPG?gl=PL ...? :hmmmm: nie :D szukalakm lipton teahttp://tablica.pl/oferta/szklanka-szklanki-lipton-ice-tea-CID628-ID4jaV9.html#6f8464040d Kasia podziwiam nie wyobrazam sobie jezdznia rowerem w zimie zakladam, ze jezdzisz do pracy jaka to odl? Quote
APSA Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='3 x']Kasia podziwiam nie wyobrazam sobie jezdznia rowerem w zimie[/QUOTE] Do minus 6 spokojnie :) o ile nie ma grubej warstwy śniegu (ja jeżdżę kawałek wzdłuż ulicy, kawałek parkingiem ale i kawałek ścieżką przez pola - i ten kawałek robi się nieprzejezdny, jak spadnie > 10 cm śniegu; w sumie mam 2,7 km). Przy minus 16 też próbowałam - da się, tylko po dojeździe do pracy miałam ochotę zakopać się pod pierzynkę ;) Prodziak świetny :) Nacia czasem się kładzie tak, że przednie łapy ma w jedną stronę, a głowę w drugą :) Quote
3 x Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='APSA']Do minus 6 spokojnie :) o ile nie ma grubej warstwy śniegu (ja jeżdżę kawałek wzdłuż ulicy, kawałek parkingiem ale i kawałek ścieżką przez pola - i ten kawałek robi się nieprzejezdny, jak spadnie > 10 cm śniegu; w sumie mam 2,7 km). Przy minus 16 też próbowałam - da się, tylko po dojeździe do pracy miałam ochotę zakopać się pod pierzynkę ;) ja mam ponad 10 km i czasami sie porywam rowerem ale przy wracaniu bo do to nie ryzykuję wystarczy ze mamy jednego kolegę który rowerkuje czasami i potem zwyczajnie śmierdzi :shake: stacje Veturilo mam pod blokiem to zawsze po drodze z pracy mogę się przesiąść na rowerek i wtedy co najwyżej śmierdze Gremlinowi i psom ;) [quote name='APSA']Prodziak świetny :) Nacia czasem się kładzie tak, że przednie łapy ma w jedną stronę, a głowę w drugą :) dziękujemy za komplemant pomna tego, że gameta koniecznie chce brać udział w knkursie i wyrac cyknełam dzisiaj fotkę konkursową mianowicie : znajdź róznice :evil_lol: a jutro znów pojdziemy do lasu :multi: Quote
gameta Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 eeee banalne - Prodziak nie jest ośnieżony :( Łatwo wygrać :placz: Quote
3 x Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='gameta']eeee banalne - Prodziak nie jest ośnieżony :( Łatwo wygrać :placz: jest troszkę ;) Quote
łamAga Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 świetne zdjęcia :loveu: więcej poproszę :lol: Quote
3 x Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='dOgLoV']świetne zdjęcia :loveu: więcej poproszę :lol: mówisz - masz ;) i jeszcze ze specjalną dedykacją dla Naci APSY i uprzedzając pytanie: tak, w takiej pozycji spał ;) dodam tylko, że środkowa część tułowia pomiędzy ogonem a głowa była uniesiona/wygięta w łuk, jednakże ptóba obejścia go i cyknięcia fotki spowodowala ze się ocknął i przyja przyzwoitsza pozycję ;) Quote
maciaszek Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='3 x']zakladam, ze jezdzisz do pracy jaka to odl?[/QUOTE]Do pracy blisko, bo 2 km w jedną stronę. Ale jeżdżę nie tylko tam. Jeżdżę wszędzie. Więc odległości są przeróżne. Bywa, że i 20-30 km w ciągu dnia. [quote name='APSA']Do minus 6 spokojnie :) [/QUOTE]Minus 6 to luzik :eviltong:. W zeszłym roku jeździłam i przy minus 23 ;). Było mi znacznie cieplej niż tym chodzącym. Najgorsze są nieodśnieżone i wydeptane chodniki (tworzą się wtedy takie góry i doliny...) oraz wiatr wiejący prosto w twarz :angryy:. [quote name='3 x']dodam tylko, że środkowa część tułowia pomiędzy ogonem a głowa była uniesiona/wygięta w łuk[/QUOTE]On jednak nie jest normalny :evil_lol:. Quote
Maupa4 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='maciaszek']Do pracy blisko, bo 2 km w jedną stronę. Ale jeżdżę nie tylko tam. Jeżdżę wszędzie. Więc odległości są przeróżne. Bywa, że i 20-30 km w ciągu dnia. Minus 6 to luzik :eviltong:. W zeszłym roku jeździłam i przy minus 23 ;). Było mi znacznie cieplej niż tym chodzącym. Najgorsze są nieodśnieżone i wydeptane chodniki (tworzą się wtedy takie góry i doliny...) oraz wiatr wiejący prosto w twarz :angryy:. . No własnie ... :shake: Bo jak sama nazwa wskazuje to chodnik to ciąg komunikacyjny służący do przemieszczania się: ludziom w samochodach, ludziom na rowerach ... ... a ludzie na nogach to spadac na drzewa ... Taaaak - nie ma to jak "środek miasta", minus piętnaście, śniegu po kolana i palant "śmigający" na rowerze środkiem chodnika :happy1: Quote
3 x Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='Maupa4']No własnie ... :shake: Bo jak sama nazwa wskazuje to chodnik to ciąg komunikacyjny służący do przemieszczania się: ludziom w samochodach, ludziom na rowerach ... ... a ludzie na nogach to spadac na drzewa ... Taaaak - nie ma to jak "środek miasta", minus piętnaście, śniegu po kolana i palant "śmigający" na rowerze środkiem chodnika :happy1: niektórzy nie lubią sie wogóle przemieszczać wola spać np tak ;) edit. maupa widzisz jako ogon ma Prodziak? prawie jak Florka :evil_lol: Quote
Recommended Posts