łamAga Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Hello ;) Jak tam u was zima wygląda ? ;) Quote
3 x Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='dOgLoV']Hello ;) Jak tam u was zima wygląda ? ;)[/QUOTE] zimnoooo dzisiaj Grem mówił, że jak wyszedł na spacer z psiurami po południu to spradzał czy portki założył bo jakoś tak mu zimno po d.. nogach było ;) ale jutro wybieramy sie do lasu na wybieganie Prodzinki Wredzinki :) Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='3 x']zimnoooo dzisiaj Grem mówił, że jak wyszedł na spacer z psiurami po południu to spradzał czy portki założył bo jakoś tak mu zimno po d.. nogach było ;) ale jutro wybieramy sie do lasu na wybieganie Prodzinki Wredzinki :)[/QUOTE] hehehehehe i co ? miał spodnie ? :eviltong: My sie pewnie wybierzemy w niedziele .... ale na samą myśl mi zimno :roll: Quote
3 x Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='dOgLoV']hehehehehe i co ? miał spodnie ? :eviltong: My sie pewnie wybierzemy w niedziele .... ale na samą myśl mi zimno :roll:[/QUOTE] mówi, że miał ;) Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='3 x']mówi, że miał ;)[/QUOTE] Ale to facet .... na pewno kłamie :roll: Quote
3 x Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale to facet .... na pewno kłamie :roll:[/QUOTE] z telewizją Ci się pomyliło ;) Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='3 x']z telewizją Ci się pomyliło ;)[/QUOTE] telewizja hmmmm a co to telewizja? haha kupiłam telewizor przed świetami .... włączyłam go 2 razy :diabloti: Quote
3 x Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='dOgLoV']telewizja hmmmm a co to telewizja? haha kupiłam telewizor przed świetami .... włączyłam go 2 razy :diabloti:[/QUOTE] i dobrze bo to coś, co kłamie ;) byliśmy na spacerze ponad półtorej godziny że też im fujarki nie poodmarzały ale czego się nie robi żeby się pieseczek wybiegał pod lasem :diabloti: ale to nie na moje nerwy zamiast biegać w kółko w strusze światła to one (te psy wszystkie znaczy) pod samiuteńkim lasem za krzaczastym drzewam na obrzeżach lasu (w lesie) :mdleje: tak mi ciśnienie podnosiły ża marznąc zaczełam dopiero jak zapieliśmy Prodziaka na smycz i udaliśmy się w droge powrotną :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Dzisiaj to się zamarza juz po otwarciu drzwi :diabloti: Quote
3 x Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Dzisiaj to się zamarza juz po otwarciu drzwi :diabloti: nieprawda byliśmy w lesie półtorej godziny gałki oczne nam nie zamarzły więc wnioskuję iż było tylko minus 59 :diabloti: Prodziak i funfle takie tance hulanki i swawole były :) [video=youtube;WG-ZF3PfGjc]http://www.youtube.com/watch?v=WG-ZF3PfGjc&feature=youtu.be[/video] a co na to Fred? ano nic Fred spoglądał egzystencjalnie w dal Quote
3 x Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 skoro nikt zimowych zdjęc nie podziwia to będzie filmik domowy ;) który wczesniej zobrazuję sytuacją z porannego spaceru: Panfan: z 80 to waży? ja, se myśle hę? i z nadzieją że nie o mnie mówi a do mnie pytam: który ? Panfan: większy ja: 70 kg Panfan nieustaje: a wiele jedzą? ja: jedna miskę ;) Panfan: a to niedużo :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba skłamałam :diabloti: [video=youtube;N-CdXAVZDds]http://www.youtube.com/watch?v=N-CdXAVZDds&feature=youtu.be[/video] Quote
łamAga Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Buahahahaha jakie zainteresowanie michą :diabloti: Ja podziwiam , piękne są :loveu: Quote
Gremlin Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='dOgLoV']Buahahahaha jakie zainteresowanie michą :diabloti: [/QUOTE] Tak się na miski rzuciły, że omal mnie nie stratowały :D Quote
łamAga Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Gremlin']Tak się na miski rzuciły, że omal mnie nie stratowały :D[/QUOTE] Właśnie zauważyłam :diabloti: u nas jak tylko micha brzdęknie tak muszę niezłe slalomy i wygibasy robić żeby donieść im miski na wyznaczony cel .... macie zdecydowanie lepiej .... Quote
3 x Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 (edited) o masz zdublowało mi się ;) dOgLoV ja wiem czy lepiej? na spacer to tylko jak mają sraczkę to się wyrywają z jedzeniem tak samo ale nie nadąztysz za nimi zwłaszcza za prodziakiem przez 3 dni stroi fochy a potem brzęczy michą 3 min po wpierdzieleniu żarcia jakby z 2 tyg nie jadł ;) Edited January 27, 2014 by 3 x Quote
Saththa Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='3 x']skoro nikt zimowych zdjęc nie podziwia to będzie filmik domowy ;) który wczesniej zobrazuję sytuacją z porannego spaceru: Panfan: z 80 to waży? ja, se myśle hę? i z nadzieją że nie o mnie mówi a do mnie pytam: który ? Panfan: większy ja: 70 kg Panfan nieustaje: a wiele jedzą? ja: jedna miskę ;) Panfan: a to niedużo :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba skłamałam :diabloti: Na godzinę?:) Filmik zobaczę w domku ;) Quote
ania0112 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 o matko! hahah to ja mam pokurcze a robią straszne zamieszanie przy jedzeniu.. Brokat 10 lat staje na 2 łapach by mieć miskę szybciej. a to wiadro pośrodku to zgrabna miseczka na wodę jak sądzę? a prodziak to chyba wam często leży tak oparty o coś z łapami do góry? wietrzy brzuchol i jajca? ;) Quote
3 x Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='ania0112']o matko! hahah to ja mam pokurcze a robią straszne zamieszanie przy jedzeniu.. Brokat 10 lat staje na 2 łapach by mieć miskę szybciej. a to wiadro pośrodku to zgrabna miseczka na wodę jak sądzę? a prodziak to chyba wam często leży tak oparty o coś z łapami do góry? wietrzy brzuchol i jajca? ;)[/QUOTE] tak, wiadro to miseczka na wodę ale wolałam tego panfanowi na spacerze nie mówic, ze wypijają wiadro wody dziennie a że zalane mniej niz do połowy to juz inna inszośc ;) co do prodziaka i jego pozy to faktycznie przyjmuje ja bardzo czesto ja mam teorie, ze poprawia sobie krązenie w kończynach tylnych dlatego na spacerach jest taki PędziProdziak ;) Quote
Saththa Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 hahahah filmik piekny ;) Z narażeniem życia żarcie podawane do stołu ;) Quote
maciaszek Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 To, co zobaczyłam na filmidle to obrazek zupełnie mi obcy ;). Już sama nie wiem co lepsze - czy awantury o miskę czy brak nią zainteresowania, który powodować może obawę czy aby pies chory nie jest, skoro żarcie konsekwentnie olewa ;). Quote
Gremlin Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='maciaszek']To, co zobaczyłam na filmidle to obrazek zupełnie mi obcy ;). Już sama nie wiem co lepsze - czy awantury o miskę czy brak nią zainteresowania, który powodować może obawę czy aby pies chory nie jest, skoro żarcie konsekwentnie olewa ;).[/QUOTE] To nie tak, że konsekwentnie olewa żarcie :D Im się zwyczajnie nie chce tyłków ruszyć Quote
lula2010 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 cuda foty na dworze :lol:,ale zeby anglik ,zima takie harce na sniegu :crazyeye:.....moje bulwy( w ubrankach )tylko na sioo i kooo i zwrot do domu ,astunia tak samo :diabloti:;filmik -super psiaki ,nie placza sie pod nogami w czasie przygotowywania zarcia jak moje ..:cool3:;co do pozycji przy spaniu -moje spia bardzo podobnie :eviltong: Quote
inka33 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Film z michowymi bestiami the best! :klacz: [quote name='lula2010']cuda foty na dworze :lol:,ale zeby anglik ,zima takie harce na sniegu :crazyeye:.....moje bulwy( w ubrankach )tylko na sioo i kooo i zwrot do domu ,astunia tak samo :diabloti:;filmik -super psiaki ,nie placza sie pod nogami w czasie przygotowywania zarcia jak moje ..:cool3:;co do pozycji przy spaniu -moje spia bardzo podobnie :eviltong: Może jakbyś ich nie ubierała, to by biegały dla rozgrzewki...? :evil_lol::evil_lol: Quote
lula2010 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 pokazywalam mezowi filmik z psiurami jak na dworkach,w sniegu biegaja ,a on na to ,ze to boksiolek a nie anglik.....i juz sama nie wiem....:diabloti: :evil_lol: Quote
Gremlin Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='lula2010']pokazywalam mezowi filmik z psiurami jak na dworkach,w sniegu biegaja ,a on na to ,ze to boksiolek a nie anglik.....i juz sama nie wiem....:diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] No... z bokserem to Prodzinek też się bawi... a to jest ewidentnie angielska bulwa :D Quote
Recommended Posts