Ziutka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='3 x']tak :evil_lol: tylko nie chciał prowadzić w niej Freda co zreszta widziłas ;) [/QUOTE] Ja tam bym sie dała pociąć, żebym mogła tak z nim człapać :loveu: [quote name='3 x']Fred sam w sobie wzbudza sensację i zaciekawienie z dodatkowa kokardą myślę ze wczoraj zrobilismy furorę pod sklepem :evil_lol: [/QUOTE] Dokładnie, każdy na niego patrzył - co to jest :evil_lol: [quote name='3 x']Ziutka, prawda, że Fredzioch był wczoraj uroczy ? :loveu:[/QUOTE] Cóż za pytanie ??? Uroczy ? To za mało powiedziane, to taki słodki cukiereczek i i i i ...no słów nie mam :loveu: Cykajcie fotke z ta kokardą to wrzuce do ogłoszeń :diabloti: [quote name='Gremlin']Uroczy, uroczy... z poważnego i dostojnego psa zrobili lalkę - maskotkę :eviltong:[/QUOTE] No a nie maskotka ? :eviltong: [quote name='3 x']normalnie mnie wcholerwiasz :mad: zaraz napiszę do moda zeby cię wyedytował albo sama cię wyedytuję w domu o ! :angryy: [/QUOTE] W zupełności się z Tobą zgadzam, bo mnie też wcholerwia :mad: Uczepił się kokardy ale co się dziwić, chłop to się nie zna na i tyle :cool3::eviltong: Quote
3 x Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Ziutka'] W zupełności się z Tobą zgadzam, bo mnie też wcholerwia :mad: Uczepił się kokardy ale co się dziwić, chłop to się nie zna na i tyle :cool3::eviltong:[/QUOTE] juz wiem przetestuje jak działa na dogo funkcja "ignoruj" :evil_lol: edit: piekna funkcja ;) Quote
Ziutka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='3 x']juz wiem przetestuje jak działa na dogo funkcja "ignoruj" :evil_lol: edit: piekna funkcja ;)[/QUOTE] Bym Cię zapytała - "co z ta książką? " ale też zaraz będę miała ignora :evil_lol: Quote
Gremlin Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='3 x']juz wiem przetestuje jak działa na dogo funkcja "ignoruj" :evil_lol: edit: piekna funkcja ;)[/QUOTE] Aha, czyli teraz nie muszę się ograniczać, bo i tak nic nie przeczytasz :diabloti: :cool3: Quote
Ziutka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Gremlin']Aha, czyli teraz nie muszę się ograniczać, bo i tak nic nie przeczytasz :diabloti: :cool3:[/QUOTE] No to czekam na tą prawdę :diabloti: Dawaj Grem!!! :thumbs: Quote
Gremlin Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Ziutka']No to czekam na tą prawdę :diabloti: Dawaj Grem!!! :thumbs:[/QUOTE] Jasne... zacytujesz i po ptokach :lol: Quote
3 x Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Ziutka']No to czekam na tą prawdę :diabloti: Dawaj Grem!!! :thumbs:[/QUOTE] chyba ze Cię Ziutka zacytuje :evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Gremlin']Jasne... zacytujesz i po ptokach :lol:[/QUOTE] Obiecuje, że nie zacytuje :) Gosia...już wyłączyłaś ignora ? Quote
3 x Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Ziutka'] Gosia...już wyłączyłaś ignora ?[/QUOTE] jasne, że nie dopiero jak odszczeka to o Fredzie z kokardka możesz twedy zacytowac ;) Quote
Ziutka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ja się pytam, gdzie jest fotka z kokardą ? :motz: Quote
Gremlin Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Ziutka']Ja się pytam, gdzie jest fotka z kokardą ? :motz:[/QUOTE] a nie ma :D Quote
Ziutka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Gremlin']a nie ma :D[/QUOTE] Grem, ja Cie przywołuje do porządku :mad: i natentychmiast dawaj fote :mad: Quote
Gremlin Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Ziutka']Grem, ja Cie przywołuje do porządku :mad: i natentychmiast dawaj fote :mad: Proszę bardzo, fota sztuk raz: Quote
APSA Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Gremlin']Proszę bardzo, fota sztuk raz: A to się nazwie fota z kokardą? :diabloti: Quote
3 x Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 (edited) Fredzio zostawił kupę do badania i dał sobie pobrać krew ubytek krwi sprawił, ze pies oszalał po wizycie u weta normalnie *) zaczął łapy podawać na psim spotkaniu nie to żeby na życzenie, co to to nie ot taki miał kaprys widac ciśnienie mu trochę zeszło i nie wiedział jak się zachować :evil_lol: normalnie *) tzn normalnie jak na Freda ;) poza tym Fredzio po wecie poznał uroczą Myszkę, co wydarła na niego japę jak rasowy pokurcz ;) ale potem dała się obwąchać ale brykać z Fredem nie chciała więc po jakimś czasie znudzony Fred zażadał odwiezienia do domu ;) jutro się wywiemy co we krwi Freda i w gównie także Freda piszczy generalnie wetowi nie wygląda to na coś groźnego tyle że ciut przydługawo go męczy wogóle przy upuszczaniu krwi Fred się ożywił tzn 1. spojrzał na weta 2. wyraził swoje niezadowolenie poprzez mruknięcie (jak przy czyszczeniu uszu) 3. żwawo poruszył głową oczywiście wszystko to na leżąco bo co się będzie fatygował zapłaciliśmy 104 zł mam paragon, f-ra będzie jak go doszczepimy kiedyś w końcu, zbiorcza przepraszam, ze tak chaotycznie ale chyba mi trchę komórki mózgowe pozamarzały ;) jak grem wstawi zdjęcia to go sobie odignoruję bo chce też je zobaczyć ;) Edited December 11, 2012 by 3 x Quote
3 x Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 jednak nie odignoruję Gremlina ;) i zdjęcia wstawię ja ;) 1:10 i teraz hit spotkania i pytanie za 100 pkt: gdzie jest Myszka i jak to wszystko ma sie do biegunki Freda? :diabloti: Quote
obraczus87 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ziutka, miałaś rację zakochałam się :loveu: Gosia - czy Ty chcesz żebym ja wcześniej urodziła?? :evil_lol::evil_lol: Dostałam takiego ataku śmiechu, a przy okazji TZ się wkurzył że Go obudziłam :evil_lol: Ta fota wymiata :diabloti: Quote
Gremlin Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='3 x']jednak nie odignoruję Gremlina ;) i zdjęcia wstawię ja ;) 1:10 i teraz hit spotkania i pytanie za 100 pkt: gdzie jest Myszka i jak to wszystko ma sie do biegunki Freda? :diabloti: Przepraszam, czy ten piesek gryzie? Nie... no skąd... połyka w całości... Quote
Ziutka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='obraczus87']Ziutka, miałaś rację zakochałam się :loveu: [/QUOTE] A widzisz! Mówiłam! W nim nie da się nie zakochać :loveu: Jest boski i te jego łapeczki malusie :evil_lol: Zajebisty pies, generalnie ma wszystko w dupie ale co tam :diabloti: [quote name='obraczus87'] Gosia - czy Ty chcesz żebym ja wcześniej urodziła?? :evil_lol::evil_lol: Dostałam takiego ataku śmiechu, a przy okazji TZ się wkurzył że Go obudziłam :evil_lol: [/QUOTE] Ja też zawsze dostaje ataków śmiechu jak czytam Gosie dzisiaj padłam przy stwierdzeniu " i w gównie także Freda piszczy " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Prosiłam żeby książke napisała, to jej coś nie pasi, nie wiem :eviltong: a jako pierwsza bym ją kupiła :cool3: Quote
Gremlin Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Ziutka'] Prosiłam żeby książke napisała, to jej coś nie pasi, nie wiem :eviltong: a jako pierwsza bym ją kupiła :cool3:[/QUOTE] Ta... a ja mam to na co dzień... Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Gremlin']Ta... a ja mam to na co dzień...[/QUOTE] To źle ??? :mdrmed::grins: Quote
Gremlin Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Ziutka']To źle ??? :mdrmed::grins:[/QUOTE] Miód jest słodki, ale... :razz: Quote
Recommended Posts