3 x Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Ziutka napisał(a):Jakaś mała ta nagroda, wcale nie widać co wcina ;) Pamiętacie, że jutro kurier ? pamiętamy mam nadzieję, ze bedzie dzwwonił i się umawiał wcale nie mała nagroda, tylko już ją w większej części wszamał :evil_lol: a dokładnie była to kość z pierwszego rzutu smaków od Ciebie :) Quote
Ziutka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 3 x napisał(a):pamiętamy mam nadzieję, ze bedzie dzwwonił i się umawiał No ja mam nadzieje, ze on jutro dotrze :roll: skoro dzisiaj wysłali 3 x napisał(a):wcale nie mała nagroda, tylko już ją w większej części wszamał :evil_lol: a dokładnie była to kość z pierwszego rzutu smaków od Ciebie :) Niech mu na zdrowie idzie :) A jak bąki i chrapanie ? Nadal nieustająco to robi ? :diabloti: Quote
3 x Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Ziutka napisał(a): A jak bąki i chrapanie ? Nadal nieustająco to robi ? :diabloti: tak, na tyle tyle często, że nie zwracamy już na to uwagi ;) przymiarka do strajku: ale na szczęście obyło sie bez strajku generalnego ;) Quote
Ziutka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 To dzisiejsza przymiarka ? Czy ta poprzednia, co strajk był ? ;) Quote
3 x Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Ziutka napisał(a):To dzisiejsza przymiarka ? Czy ta poprzednia, co strajk był ? ;) dzisiejsza :) Quote
3 x Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 (edited) dzisiaj znów byłam tą złą ale tylko trochę ewidentnie mniej go boli i coraz lepiej znosi mje gmeranie w uchu zuch chłopak ;) zanim zdjęcie i filmik będzie anegdotka: dzisiaj na wieczornym (takim dodatkowym) spacerku Grem z Fredem spotkali setera, który kiedyś kilka razy z Zorką Potworka ganiał ;) no i właściciel setera ich poznał i rzecze do Gremlina: "ooo ale ona urosła" ;) Gremlin podobno nawet nie zaniemówił nie wierzę że mu szcęka nie opadła ;) a teraz zjęcie Fredzia z nagrodą za dzielne czyszczenie uszu: i filmik ze specjalną dedykacją dla Ziutki :loveu: która wspomogła Freda 160 zł :crazyeye: :modla: [video=youtube;Ib4zBpKmEW4]http://www.youtube.com/watch?v=Ib4zBpKmEW4&feature=youtu.be[/video] Edited November 27, 2012 by 3 x Quote
3 x Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Szarotka napisał(a):Fredzio smacznego :):) my cały czas czekamy na obiecany spacer ;) tylko ostrzegam, ze Fred może zastrajkowac w trakcie ;) Quote
Ziutka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 3 x napisał(a):dzisiaj znów byłam tą złą ale tylko trochę ewidentnie mniej go boli i coraz lepiej znosi mje gmeranie w uchu zuch chłopak ;) zanim zdjęcie i filmik będzie anegdotka: dzisiaj na wieczornym (takim dodatkowym) spacerku Grem z Fredem spotkali setera, który kiedyś kilka razy z Zorką Potworka ganiał ;) no i właściciel setera ich poznał i rzecze do Gremlina: "ooo ale ona urosła" ;) Gremlin podobno nawet nie zaniemówił nie wierzę że mu szcęka nie opadła ;) a teraz zjęcie Fredzia z nagrodą za dzielne czyszczenie uszu: i filmik ze specjalną dedykacją dla Ziutki :loveu: która wspomogła Freda 160 zł :crazyeye: :modla: [video=youtube;Ib4zBpKmEW4]http://www.youtube.com/watch?v=Ib4zBpKmEW4&feature=youtu.be[/video] Też nie wierzę, że Gremowi szcęka nie opadła :evil_lol: gdzie tam Fredzio do Potworki :evil_lol: Dzielny Fred, już chyba powoli zaczyna chłopak rozumieć, że to dla jego zdrówka ta zabawa w uszy ;) A ten uśmiechnięty pychol to emocje po czyszczeniu czy tak się zmęczył jedzeniem raciczki ? Zaraz filmik obejrzę :multi: Już przelew doszedł ??? :crazyeye: wysłałam po Twoim ostatnim PW dzisiaj i już jest ? No chyba, ze też masz mbank ;) to zrozumiałe wtedy dla mnie. Quote
3 x Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Ziutka napisał(a):Też nie wierzę, że Gremowi szcęka nie opadła :evil_lol: gdzie tam Fredzio do Potworki :evil_lol: no urosła przecież ;) a tak swoją drogą to dzwoniła do mnie wczoraj Aneta i mówiła że chyba jej (ZOrce) się trochę przytyło czekam na zdjęcia porównamy do Freda ;) Ziutka napisał(a): A ten uśmiechnięty pychol to emocje po czyszczeniu czy tak się zmęczył jedzeniem raciczki ? emocje po uszach na filmiku widać, ze jeszcze na nas obrazony ale tylko troszeczkę ;) Już przelew doszedł ??? :crazyeye: wysłałam po Twoim ostatnim PW dzisiaj i już jest ? No chyba, ze też masz mbank ;) to zrozumiałe wtedy dla mnie. znaczy, że tyle ci napisalam, ze nie ogarnęłaś całościowo i się zamotałaś i tak ci się kwota klikła :D - dziękujemy w imieniu Freda :loveu: (tez mam mbank) Quote
Ziutka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 3 x napisał(a):emocje po uszach na filmiku widać, ze jeszcze na nas obrazony ale tylko troszeczkę ;) Teraz już widzę, że emocje po uszach :grins: Ale, że i na smaczka miał chwilowego focha, to naprawdę musi nie cierpieć tego czyszczenia bidulek :cry: 3 x napisał(a): znaczy, że tyle ci napisalam, ze nie ogarnęłaś całościowo i się zamotałaś i tak ci się kwota klikła :D - dziękujemy w imieniu Freda :loveu: (tez mam mbank) Kwota się klikła taka jak być powinna :) Kupicie mu worek karmy, obroże i co tam chcecie, albo dwa worki karmy...to już wedle waszego uznania :) :loveu: co potrzeba to "kupujta" :shiny: Quote
3 x Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Ziutka napisał(a):Teraz już widzę, że emocje po uszach :grins: Ale, że i na smaczka miał chwilowego focha, to naprawdę musi nie cierpieć tego czyszczenia bidulek :cry: ale wziął jak dowiedział się że to od Ziutki ;) Kwota się klikła taka jak być powinna :) Kupicie mu worek karmy, obroże i co tam chcecie, albo dwa worki karmy...to już wedle waszego uznania :) :loveu: co potrzeba to "kupujta" :shiny: dziękujemy :) będzie na karmę i doszczepienie w obroże póki co sie jeszcze mieści co prawda dzisiaj zapiełam juz na ostatnia dziurkę ale się mieści ;) dzisiaj bez strajku było i trasa szybkiego spaceru zajeła nam 25 min , bo po drodze były inne psy do których Fredzio przyspieszał ;) za to Grem mi sie pochwalił, ze wczoraj w nocy miał prawie strajk :diabloti: Quote
Ziutka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 3 x napisał(a):ale wziął jak dowiedział się że to od Ziutki ;) No tak, to całkowicie zmienia postać rzeczy :cool3: 3 x napisał(a): za to Grem mi sie pochwalił, ze wczoraj w nocy miał prawie strajk :diabloti: Co się dziwić ? W nocy to on spać chce a nie się tułać po dworku :cool3: Ciekawe czy mu się spodoba nowe...ten teges dzisiaj ;) Quote
Gremlin Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Nie strajk, żaden strajk. Zwyczajnie, we Fredzie obudził się instynkt stróżowania. Usiadł sobie na górce i obserwował otoczenie. I tak 10 minut siedział i obserwował co gdzie jedzie, kto gdzie idzie... :D Quote
3 x Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Gremlin napisał(a):Nie strajk, żaden strajk. Zwyczajnie, we Fredzie obudził się instynkt stróżowania. Usiadł sobie na górce i obserwował otoczenie. I tak 10 minut siedział i obserwował co gdzie jedzie, kto gdzie idzie... :D tja ;) u mnie też się połozył i obserwował kto przechodzi przez przejście :evil_lol: ale w sumie może i masz rację bo opisując strajk możemy godzić w nasz imidż a jak się napisze o stróżowaniu to zupełnie co innego :diabloti: Quote
Ziutka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Gremlin napisał(a): Zwyczajnie, we Fredzie obudził się instynkt stróżowania. :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
Gremlin Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) ciąg dalszy... PS. a komentarz niech Gosia napisze, jej to zabawniej wychodzi :diabloti: Edited November 28, 2012 by Gremlin Quote
3 x Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Gremlin napisał(a): PS. a komentarz niech Gosia napisze, jej to zabawniej wychodzi :diabloti:gosia nie napisze gosia zastrajkowała jak Fred na spacerze ;) tzn stróżuje na łóżku :diabloti: Quote
Ziutka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Kurde, jakieś małe :hmmmm: czy oby ono ma napewno 120 na 90 ? Bo Fred się nie mieści, trza większe :cooldevi: Quote
3 x Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Ziutka napisał(a):Kurde, jakieś małe :hmmmm: czy oby ono ma napewno 120 na 90 ? Bo Fred się nie mieści, trza większe :cooldevi: luzuj Ziutka :) mieści się mieśći tylko jeszcze się do niego nie przekonał znaczy pokręci sie pokręci obok, położy na chwilę i za chwile przenosi się jednak na podłoge jak sie przekona uwiecznimy to na fotce ;) Quote
Ziutka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 3 x napisał(a):luzuj Ziutka :) mieści się mieśći tylko jeszcze się do niego nie przekonał znaczy pokręci sie pokręci obok, położy na chwilę i za chwile przenosi się jednak na podłoge jak sie przekona uwiecznimy to na fotce ;) Nie chodzi o przekonanie, że w nim nie leży czy coś - tylko wydaje mi się, ze jest za małe no :mad: Mierzyłas to posłanie ? Może zły rozmiar przysłali :roll: Quote
Gremlin Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Coś na dobry początek dnia [video=youtube_share;_nR7egHaBFs]http://youtu.be/_nR7egHaBFs [/video] Quote
Recommended Posts