3 x Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Ziutka']ooooooooooomaterdej :crazyeye: cóż za fota !!! :loveu: Kocham Cię Fredziu :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] kocham nie kocham ale wziąć to go nie chciałaś :obrazic: a ładny był a kokardką :evil_lol: Fredziochowi przeszło z biegunka nawet nie wiecie jaką radość może sprawić widok psiek kupy co się kupy trzyma :grins: :grins: :grins: karmę beee oddaliśmy do dokarmiania suni z działek co kiedyś u Bronka o niej pisałam Fred dostał nową karmę i teraz przez kilka najbliższych dni, albo i tydzień będzie tylko na suchym, żeby rewolucje się nie powtórzyły w rozliczeniach zaraz podmienię wartość karmy bo teraz dostał purinę co była kilknaście zł tańsza od tej nieszczęsnej co mu rewolucję wywołała Quote
Ziutka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='3 x']kocham nie kocham ale wziąć to go nie chciałaś :obrazic: a ładny był a kokardką :evil_lol: [/QUOTE] Nie mogiem go wziąć :placz: bardzo bym chciała, on jest takiiii : kochany wielki piekne łapeczki cudowny nosek ojesuuuu - no kocham go :loveu: Cały czas mam go przed oczami :loveu: Ten kto nie poznał Freda osobiście, niech żałuje - to cudo nie pies a jaki ogromnyy :-o fotki nie oddają jego wielkości, wygląda skromnie :diabloti: A żebyście widzieli z jaką wielką różową kokardą przyjechał - prezent dla mnie we własnej osobie :loveu: A ja to chamka ze wsi normalnie, bo zamiast się z wami przywitać to od razu do Freda :oops: :eviltong: Ale jemu nie można się oprzeć :eviltong: mogę godzinami o nim pisać, jaki cudwony i jak go kocham :cool3: Quote
obraczus87 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Fred z różową kokardą?? :cool1: macie zdjęcie?? :) Quote
Ziutka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='obraczus87']Fred z różową kokardą?? :cool1: macie zdjęcie?? :)[/QUOTE] Noooo i to taką dużą :cool3: wyglądał zajebiście :loveu: Ja fotki nie mam, zajełam się głaskami, które w sumie Fred miał w dupie, ale co tam :evil_lol: Quote
3 x Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Ziutka']Nie mogiem go wziąć :placz: bardzo bym chciała, [B]on jest takiiii [/B]: (...) [/quote] zapomniałaś dodać: autystyczny ;) [quote] Cały czas mam go przed oczami :loveu:[/quote] a mogłaś mieć w domu :eviltong: [quote] A ja to chamka ze wsi normalnie, bo zamiast się z wami przywitać to od razu do Freda :oops: :eviltong: Ale jemu nie można się oprzeć :eviltong: mogę godzinami o nim pisać, jaki cudwony i jak go kocham :cool3:[/QUOTE] ee tam, chamka od razu na hormony zwalimy i tyle ;) [quote]Ten kto nie poznał Freda osobiście, niech żałuje - to cudo nie pies a jaki ogromnyy :-o fotki nie oddają jego wielkości, wygląda skromnie :diabloti: A żebyście widzieli z jaką wielką różową kokardą przyjechał - prezent dla mnie we własnej osobie :loveu:[/quote] [quote name='obraczus87']Fred z różową kokardą?? :cool1: macie zdjęcie?? :)[/QUOTE] nie mamy ale zrobimy, kokardka przetrwała skoro Ziutka nie wziela Freda stwierdziliśmy, że kokardka może się jeszcze przydać ;) może kogoś innego wyhaczy Fred "na kokardkę" (w sumie to trochę jak .. jak suczka wyglądał z tą kokardką ;) ) [quote name='Ziutka']Noooo i to taką dużą :cool3: wyglądał zajebiście :loveu: Ja fotki nie mam, zajełam się głaskami, które w sumie[B] Fred miał w dupie[/B], ale co tam :evil_lol:[/QUOTE] ee tam w dupie przecież ze dwa razy spojrzał na ciebie :diabloti: doceń to ;) nie każdy ma tyle szczęścia ;) Quote
Ziutka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 To zróbcie tą fotkę z kokardą, ale taka ładną fotencje, zrobie sobie fotkę i w ramki wsadzę :):):) Sam pysio i kokarda - ale bedzie zajebisty obrazek na mej ścianie :cool3: Quote
3 x Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Ziutka']To zróbcie tą fotkę z kokardą, ale taka ładną fotencje, zrobie sobie fotkę i w ramki wsadzę :):):) Sam pysio i kokarda - ale bedzie zajebisty obrazek na mej ścianie :cool3:[/QUOTE] jutro dzisiaj damy mu spokoj w koncu moze pospac bo sraczka go (i nas przyokazji) nie gania co chwilę i właśnie teraz Fred z tego przywileju korzysta znaczy śpi :) Quote
Ziutka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 To niech śpi królewicz :) i odpoczywajcie od tej sraki (dobrze, że juz po) A jutro foteczke poproszę, tylko napewno :) !!! Quote
obraczus87 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Nie mogę, po prostu nie mogę z tych opisów Gosi :evil_lol: Sama przyjemność czytania wiadomości o Fredzie.. nawet tych dotyczących Jego sraki :evil_lol: Quote
3 x Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='obraczus87'] Sama przyjemność czytania wiadomości o Fredzie.. nawet tych dotyczących Jego sraki :evil_lol:[/QUOTE] tja a pewnie najfajniej to się czytało jak zapierdzielaliśmy z Gremlinem na zmianę co ? ;) nie ma sraki i nie będzie :mad: a jak będzie to znów sobie pobiegamy z gremlinem, nie zaszkodzi nam :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='3 x']tja a pewnie najfajniej to się czytało jak zapierdzielaliśmy z Gremlinem na zmianę co ? ;) nie ma sraki i nie będzie :mad: a jak będzie to znów sobie pobiegamy z gremlinem, nie zaszkodzi nam :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam oj tam przecież było mi Was szkoda, tylko zapomniałam o tym napisać :diabloti: A takie bieganie to tylko na zdrowie wyjdzie :cool3: Quote
Ziutka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='obraczus87']Nie mogę, po prostu nie mogę z tych opisów Gosi :evil_lol: Sama przyjemność czytania wiadomości o Fredzie.. nawet tych dotyczących Jego sraki :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie !!! Już jej gdzieś pisałam, że uwielbiam ją czytać :evil_lol: Gosia - a może Ty jakąś książke napisz? Ja już kupuje! Quote
3 x Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 napisałabym: "posrało Was?" ale się boję bo dzisiajsze kupy z rana jednak nie były zadowalające niestety więc wam napisze tylko, że podejrzewam, że ciąża wpływa na odbiór i interpretację słowa pisanego ;) Fred wytrzymał całą noc dopiero rano jak się obudziliśmy to ..... zaszczekał uwierzysz w to Ziutka, że on szczeka ? ;) no i poszlismy i było, ech no nieciekawie więc dostał laremid mam nadzieję że juz więcej nie będzie potrzeby na szczęście w razie wpadki wracam poźniej niż gremlin ;) Quote
Ziutka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Yyy...naprawde zaszczekał ?:-o Ja tam tylko słyszałam wczoraj jak sobie warknął, to też było coś :evil_lol: Quote
Gremlin Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 On się ostatnio w ogóle zaczyna robić bardziej "kaukazowaty" :diabloti: Chciał się nawet pożreć z ON'kiem (ale to ON'ek prowokował - w sumie to potwierdził, dlaczego nie lubię [tak samo jak i inne psy] ON'ków :eviltong: ) PS. po powrocie do "wielkiego miasta" Fredowi włączył się tryb wąchania - spacer wygląda tak: - wąchanie (10 - 80 sekund) - kilka kroków - wąchanie (10 - 120 sekund) - kilka kroków - wąchanie (10 - 80 sekund) - sik - kilka kroków itd Quote
3 x Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Ziutka']Yyy...naprawde zaszczekał ?:-o Ja tam tylko słyszałam wczoraj jak sobie warknął, to też było coś :evil_lol:[/QUOTE] no i spojrzał na ciebie dwa razy ;) dokładnie to Fred zrobił: HAU po kilku min jak nie reagowalismy znów zrobił: HAU no i to by było na tyle szczekania :evil_lol: (widzisz Marta same plusy posiadania Freda: duzy, nie szczeka po prożnicy a i z różową kokardką Cię odwiedzi, może tz się przekona do dużych ? ;)) [quote name='Gremlin']On się ostatnio w ogóle zaczyna robić bardziej "kaukazowaty" :diabloti: Chciał się nawet pożreć z ON'kiem (ale to ON'ek prowokował - w sumie to potwierdził, dlaczego nie lubię [tak samo jak i inne psy] ON'ków :eviltong: ) PS. po powrocie do "wielkiego miasta" Fredowi włączył się tryb wąchania - spacer wygląda tak: - wąchanie (10 - 80 sekund) - kilka kroków - wąchanie (10 - 120 sekund) - kilka kroków - wąchanie (10 - 80 sekund) - sik - kilka kroków itd[/QUOTE] ojtam ojtam nie było go 3 dni tutaj więc musiał sobie obwąchac teren :) Quote
Ziutka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='3 x']no i spojrzał na ciebie dwa razy ;) [/QUOTE] Oj tak, to naprawdę nie lada wyczyn w wypadku Fredzia :evil_lol: No i spojrzał i podszedł jak powiedziałam do niego " masz " :diabloti: sianko wigilijne :eviltong: Oszukała go ciotka ale co tam [quote name='3 x']dokładnie to Fred zrobił: HAU po kilku min jak nie reagowalismy znów zrobił: HAU no i to by było na tyle szczekania :evil_lol: [/QUOTE] Ja myślę, że trzeba zapisać tą pamiętną date gdzieś w kalendarzu, że było wydarzenie pt. HAU :evil_lol: Quote
Gremlin Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Ziutka'] Ja myślę, że trzeba zapisać tą pamiętną date gdzieś w kalendarzu, że było wydarzenie pt. HAU :evil_lol:[/QUOTE] Jako sygnalizację potrzeby wyjścia za potrzebą? Tak. Jako samo szczekanie? Nie - ponieważ już parę razy szczekał, jak zaniepokoiły go jakieś odgłosy z dworu (przy otwartym balkonie). Quote
Ziutka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Gremlin']Jako sygnalizację potrzeby wyjścia za potrzebą? Tak. [/QUOTE] No jasne, przecież to mega postęp w wykonaniu Freda, jeszcze rok i będzie psem " normalnym " :eviltong: a nie autystycznym jak to Gosia mówi! Quote
3 x Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Gremlin']Jako sygnalizację potrzeby wyjścia za potrzebą? Tak. Jako samo szczekanie? Nie - ponieważ już parę razy szczekał, jak zaniepokoiły go jakieś odgłosy z dworu (przy otwartym balkonie).[/QUOTE] ojtam ojtam nie sądzisz że pisząc o tym mogłeś nadszarpnąć imidż Freda? jeszzce ktos sobie pomyśli ze te "pare razy" o których wspomniałeś Fred jazgotał jak jakis pokurcz :evil_lol: btw. konsultowaliśmy się telefonicznie z wetem łapiemy kupę i sie badamy jutro [quote name='Ziutka']No jasne, przecież to mega postęp w wykonaniu Freda, jeszcze rok i będzie psem " normalnym " :eviltong: a nie autystycznym jak to Gosia mówi![/QUOTE] ale on jest normalny a przy okazji autystyczny :evil_lol: to inne sa nienormalne i pokurczowate o ! :mad: Quote
Gremlin Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='3 x'] ale on jest normalny [/QUOTE] Ta... normalny... jaki normalny pies da sobie różową (?) kokardę przyczepić... :angryy: Quote
Ziutka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Gremlin']Ta... normalny... jaki normalny pies da sobie różową (?) kokardę przyczepić... :angryy:[/QUOTE] :roflt: :evil_lol: Grem...a tak na marginesie - Ty się zgodziłeś na tą kokardę ? :diabloti: Quote
3 x Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Ziutka']:roflt: :evil_lol: Grem...a tak na marginesie - Ty się zgodziłeś na tą kokardę ? :diabloti:[/QUOTE] tak :evil_lol: tylko nie chciał prowadzić w niej Freda co zreszta widziłas ;) Fred sam w sobie wzbudza sensację i zaciekawienie z dodatkowa kokardą myślę ze wczoraj zrobilismy furorę pod sklepem :evil_lol: btw Grem, normalny czyli taki co ma wszystko w dupie ;) i którego wartości nie jest w stanie zbrukac taka kokarda :evil_lol: btw 2. zaraz przyleca inni i Ci wytknął : " a jaki normalny pies da się spokojnie wykąpac" (z pominięciem psów APSY ;) ) Ziutka, prawda, że Fredzioch był wczoraj uroczy ? :loveu: Quote
Gremlin Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Uroczy, uroczy... z poważnego i dostojnego psa zrobili lalkę - maskotkę :eviltong: Quote
3 x Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Gremlin']Uroczy, uroczy... z poważnego i dostojnego psa zrobili lalkę - maskotkę :eviltong:[/QUOTE] normalnie mnie wcholerwiasz :mad: zaraz napiszę do moda zeby cię wyedytował albo sama cię wyedytuję w domu o ! :angryy: wyglądał uroczo i tyle o ! :p Quote
Recommended Posts