Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Gremlin']Miód jest słodki, ale... :razz:[/QUOTE] No wiesz! :watpliwy: Czy my się doczekamy Freda z różową kokarda ??? Quote
3 x Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Ziutka'] Czy my się doczekamy Freda z różową kokarda ???[/QUOTE] tak ale nie wiem kiedy Fred musi być w formie i my tez ale kokardka jest i czeka, nawet jej wczoraj do Maty nie braliśmy żeby jej killer jej nie zniszczył ;) Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='3 x']tak ale nie wiem kiedy Fred musi być w formie i my tez ale kokardka jest i czeka, nawet jej wczoraj do Maty nie braliśmy żeby jej killer jej nie zniszczył ;)[/QUOTE] No to czekam z utęsknieniem w takim razie... A jak sraczka Fredzia ? Jest ? Nie ma ? Quote
Gremlin Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Ziutka'] A jak sraczka Fredzia ? Jest ? Nie ma ?[/QUOTE] Właśnie miałem tel od weta - Fred prowadzi bogate życie wewnętrzne (widocznie dlatego na zewnątrz jest taki... powściągliwy). To życie zowie się włosogłówką. Quote
3 x Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Ziutka']No to czekam z utęsknieniem w takim razie... A jak sraczka Fredzia ? Jest ? Nie ma ?[/QUOTE] zobaczymy jak wrócimy do domu :evil_lol: liczę, że Fred nas zaskoczy pozytywnie ;) za to wiemy co jest Fredowi, nie zmiana karmy a pasożyt po pracy, jak nie padnę w niej trupem, pojadę po leki dla Fredziocha Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Włosogłówka straszne gówno...ale po tableteczkach będzie dobrze, wybije te cholery!!! Quote
3 x Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 (edited) Wydatki: 220 zł - transport 35 zł - szczepienie p/wściekliżnie (bierzemy na siebie bo nie mam paragonu, wzięło i wcieło ;)) 70 zl - 12 kg karmy 63 zł - preparaty na stawy z wysyłką (2012.11.12) 144 zł - wizyta wet 2012.11.15 12,99 zł - Opokan na stawy 17,94 zł - ryż w tesco 12,40 zł - apteka (2012.11.26) (Borasol + wata) 95 zł - karma 15 kg (2012.12.03) (skan - klik) 42,90 zł - ryż w tesco 104 zł - badanie krwi i kupy 132 zł - wizyta wet i tabletki (skan - klik) 33,90 - apteka (skan - klik) 63 zł - wet - doszczepienie 104 zł - karma (skan tutaj - klik - post #4047) 6,99 zł - apteka (skan tutaj - klik - post #4047) 7,80 zł - apteka (skan tutaj - klik - post #4047) 20 zł - wet badanie kupy (skan tutaj - klik - post #4047) 150 zł (70 zł, 40 zł, 40 zł) - wizyty wet w związku z łapą (faktura - klik ) 26,55 zł - apteka Triderm na łapę (skan - klik) Suma wydatków: 1361,47 zł Wpływy: 55 zł - Ziutka 35 zł - Gremlin 160 zł - Ziutka 50 zł - mmmonika 120 zł - bazarek na miau 250 zł - Kundelkowa Skarbonka - klik 40 zł - Bjuta 100 zł - mmmonika 100 zł - anonim 75,65 zł - bazarek ze słodkościami 40 zł - gość w postaci APSY ;) za chałwy Suma wpływów: 1025,65 zł dodatkowo Fred dostał od Ziutki :loveu: - posłanie i worek smaków Stan konta Freda: - 335,82 zł i lecim z fakturami: 63 zł - preparaty na stawy z wysyłką (2012.11.12) 12,99 zł - Opokan na stawy 17,94 zł - ryż w tesco 12,40 zł - apteka (2012.11.26) (Borasol + wata) 42,90 zł - ryż w tesco Edited February 6, 2013 by 3 x Quote
3 x Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 (edited) i jeszcze paragony za weta: ten juz był na 144 zł i jeszcze wczorajszy na 104 zł fakture za karmę - 95 zł mam w domu a i za wcześniejsza 70 zł tez mam w domu tylko nie wiem gdzie ;) jak znajdę to wstawię (edit z 2013.01.27 - znalazlam fakturę za karmę to wstawiam ;) na fakturze są dwa worki ale tylko jeden był dla Freda ;) ) w rozliczeniu brakuje kurczaków co Fred zjadał zmielone z ugotowanym ryżem bo jakoś nam się nie złozyło wzięcie f-ry za kurczaki ;) tak tylko informacyjnie piszę jakby się ktoś zatsanawiał jakie sa koszty utrzymania prawie zdrowego wielkopsa ;) plus jeszcze wszystkie smaczki które dostał od Ziutki :loveu: i posłanie trzebaby było sobie do wydatków doliczyć Edited January 27, 2013 by 3 x Quote
APSA Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Ryż Wam podrożał o blisko 50% :crazyeye: Pokurcze są tańsze ;) I to nawet, jak w sumie ważą 40 kg i trzy z nich są na stałym leczeniu. Nawet łącznie z 3 kotami wychodzi taniej. I z myszą. A ta mysz to przejada o ho ho ;) Quote
Gremlin Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='APSA']Ryż Wam podrożał o blisko 50% :crazyeye: Pokurcze są tańsze ;) I to nawet, jak w sumie ważą 40 kg i trzy z nich są na stałym leczeniu. Nawet łącznie z 3 kotami wychodzi taniej. I z myszą. A ta mysz to przejada o ho ho ;)[/QUOTE] Akurat nie było innego :( Quote
3 x Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='APSA']Ryż Wam podrożał o blisko 50% :crazyeye: o kurcze faktycznie różnica w cenie ryzu robi wrazenie wczesniej nie zwróciłam na to uwagi dwa różne ryze to były i temu taka różnica btw, ze już nie napisze "tak to jest wysłac chłopa do sklepu" (w sumie jak mi odpyskuje to i tak nie przeczytam bo mam go w ignorowanych :evil_lol: ) następny bedzie kupowany w makro bo tam maja takie 5 kg worki :) jak juz teraz wiemy co jest Fredowi możemy wrócić do gotowanego mieszanego z suchym [quote name='APSA'] Pokurcze są tańsze ;) I to nawet, jak w sumie ważą 40 kg i trzy z nich są na stałym leczeniu. Nawet łącznie z 3 kotami wychodzi taniej. I z myszą. A ta mysz to przejada o ho ho ;) my tam jednak wolimy się nie rozdrabniac ;) może i sa tańsze no ale sa pokurczami ;) wczoraj Marta doceniła posiadanie dużego psa, jedną z jego niezaprzeczalnych zalet jest to, ze nie trzeba sie schylac do głaskania ;) a taki pokurcz nie dość ze trzeba sie schylac to jeszcze trzeba sie skupic zeby weń utrafić a taki Fredziu jak sti koło ciebie to bylebys w dobrym kierunku wyciagneła łape to i tak na niego trafisz na przestrzenie 50-100 cm ;)) Quote
APSA Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='3 x']wczoraj Marta doceniła posiadanie dużego psa, jedną z jego niezaprzeczalnych zalet jest to, ze nie trzeba sie schylac do głaskania ;) Zaprzeczam! :mdrmed: A Sabę to ostatnio głaszczę, jak jest na wysokości wyciągniętej ręki ;) Tzn. wyciągniętej w bok, nie w górę ;) Quote
3 x Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 (edited) Asia, już u Bronka, w temacie kąpieli, udowodniłaś że Twoje psy są równie normalne jak nasze tymczasy tyle że pokurcze ;) jakby ktoś chciał się dorzucić na leki, tym razem dla nas :splat::stupid: to chętnie podam numer konta :evil_lol: wiem, ze Fred nie ma dostępu do dogo niemniej chciałam go przeprosić Fred - wybacz chłopie :oops: Edited December 12, 2012 by 3 x Quote
obraczus87 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Ale słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
3 x Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='obraczus87']Ale słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] do wzięcia , wiesz ? :cool3: Quote
obraczus87 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='3 x']do wzięcia , wiesz ? :cool3:[/QUOTE] Wiem, wiem ;) Powinnaś wybrać się z Fredem na spacer, oczywiście z taka kokardą ;) na pewno ktos by się w Nim zakochał i adoptował :loveu: Quote
3 x Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='obraczus87']Wiem, wiem ;) Powinnaś wybrać się z Fredem na spacer, oczywiście z taka kokardą ;) na pewno ktos by się w Nim zakochał i adoptował :loveu:[/QUOTE] w nim sie wszyscy zakochują włacznie z wetem ale nikt go nie chce nawet dogomaniaczki :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='3 x']w nim sie wszyscy zakochują włacznie z wetem ale nikt go nie chce nawet dogomaniaczki :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam oj tam :evil_lol: w końcu Go ktoś zechce :evil_lol: Quote
APSA Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='3 x']w nim sie wszyscy zakochują włacznie z wetem ale nikt go nie chce nawet dogomaniaczki :evil_lol:[/QUOTE] Nie wytykając - Wy też go nie chcecie. Wolicie jakiegoś pokurcza wielkości psiej łapy. Albo jego brata. Pozdrawiam(y) (z bardzo normalnymi PSami ;)) Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Mówiłam, że cudowności :loveu: :loveu: :loveu: Quote
3 x Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='APSA']Nie wytykając - Wy też go nie chcecie. Wolicie jakiegoś pokurcza wielkości psiej łapy. Albo jego brata. tja a masz pewność, że te potencjane domy Freda co dzwoniły z ogłoszeń odpadły bo naprawde sie nie nadawały ? :cool3: poza tym pewnych rzeczy nie wypada nam pisać - wiecie -> imidż :evil_lol: Pozdrawiam(y) (z bardzo normalnymi PSami ;)) ja widziałam co Saba ? potrafi i uważam, że to nie jest normalne :crazyeye: Ziutka - naprawdę nie chcesz? weź przekonaj tzta ze duzy pies się w bloku męczy itp ;) Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='3 x'] Ziutka - naprawdę nie chcesz? weź przekonaj tzta ze duzy pies się w bloku męczy itp ;) Wiesz, że chce ale też wiesz, dlaczego nie moge teraz :placz: Jak się ogrodze i będziecie mieć jeszcze Freda (a może i jeszcze będziecie mieć - bo wiesz imidż :diabloti:) to kto wie ? :eviltong: Quote
APSA Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 http://imageshack.us/a/img4/5027/kompromitacja.jpg Cudo! Idealny pod choinkę :loveu: ... a może zamiast choinki? :hmmmm: w końcu on taki dynamiczny, że spokojnie można by na nim i bombki powiesić :evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='APSA']... a może zamiast choinki? :hmmmm: w końcu on taki dynamiczny, że spokojnie można by na nim i bombki powiesić :evil_lol:[/QUOTE] :D:grin::D:grin: Quote
3 x Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='APSA']http://imageshack.us/a/img4/5027/kompromitacja.jpg Cudo! Idealny pod choinkę :loveu: ... a może zamiast choinki? :hmmmm: w końcu on taki dynamiczny, że spokojnie można by na nim i bombki powiesić :evil_lol: ej nastepna :mad: wiesz ile komentarzy słyszymy na spacerach w stylu: "oo jaki wielki, prawie jak mebel" :crazyeye: chyba zaczne na wszelkiego rodzaju jorkopokurcze na spacerach rozdziawiac japę i gada: "o ***** jaki mały pokurcz, jak ...." (no i tutaj zabrakło mi porównania jak co :evil_lol: ) btw jako, że nie mamy choinki w tym roku w sumie w zeszlym tez nie mieliśmy i niewiadomo kiedy bedzie wyjątkowo Fred może zostac z nami na te swieta i robić za choinke ;) Quote
Recommended Posts