3 x Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 myślę że Grem się zakochał ale się nie przyzna bo wiecie... imidż :evil_lol: a poza tym to zasraniec terorysta dziamgolił dzisiaj o 5 rano, że chce wyjść łachudra jeden :mad: Quote
Ziutka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='3 x']myślę że Grem się zakochał ale się nie przyzna bo wiecie... imidż :evil_lol: [/QUOTE] No tak, o tym nie pomyślałam :cool3: [quote name='3 x'] a poza tym to zasraniec terorysta dziamgolił dzisiaj o 5 rano, że chce wyjść łachudra jeden :mad:[/QUOTE] Fred chciał na spacer ? :-o wow! tak rano ? A protest jakiś był ostatnio, czy dzielnie maszeruje mój ukochany ? :loveu: Quote
Gremlin Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Fredzisko ładnie chodzi na fleksi ;) A pani powiedziałem NIE z prostego powodu: mieszka w wysokiej kamienicy na trzecim czy też czwartym piętrze bez windy. Więc zadałem jedno pytanie: co będzie za kilka lat, jak pies będzie miał problemy z chodzeniem, kto będzie go wnosił i znosił? Quote
Ziutka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Gremlin'] A pani powiedziałem NIE z prostego powodu: mieszka w wysokiej kamienicy na trzecim czy też czwartym piętrze bez windy. Więc zadałem jedno pytanie: co będzie za kilka lat, jak pies będzie miał problemy z chodzeniem, kto będzie go wnosił i znosił?[/QUOTE] Aaaa, no to wszystko w tym temacie jak to się mówi ;) Quote
3 x Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 (edited) [quote name='Ziutka'] Fred chciał na spacer ? :-o wow! tak rano ? A protest jakiś był ostatnio, czy dzielnie maszeruje mój ukochany ? :loveu:[/QUOTE] tak, chciał ale tak sie wycwaniakował że nie będzie dreptał jak to robił na poczatku i podchodził do nas do lóżka tylko położy się gdzieś hen w mieszkaniu (och, ten metraż ;)) i dziamgoli pod nosem i dziamgoli i nic ale ja twarda jestem, nie wstałam Grem wstał ;) i potem było jeszcze gorzej potem Grem zaczał dziamgolić juz chyba wolę dziamgolącego Freda, przynajmniej wiem, że jak wyjdzie i się wysra to wszystko wróci do normy :diabloti: no i poszedł Fred z Gremem na spacer i już potem nie dziamgolił więc w nagrode poszlismy sobie pożniej jeszcze raz na poranny spacer do paczkowamtu :) strajku nie było i potwierdzam ładnie chodzi na fleksi znaczy człapie chcialam napisac [quote name='Ziutka']Aaaa, no to wszystko w tym temacie jak to się mówi ;)[/QUOTE] i imidż nie ucierpiał ;) Edited December 5, 2012 by 3 x Quote
Ziutka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='3 x']tak, chciał ale tak sie wycwaniakował że nie będzie dreptał jak to robił na poczatku i podchodził do nas do lóżka tylko położy się gdzieś hen w mieszkaniu (och, ten metraż ;)) i dziamgoli pod nosem i dziamgoli i nic ale ja twarda jestem, nie wstałam Grem wstał ;) i potem było jeszcze gorzej potem Grem zaczał dziamgolić[/QUOTE] Omatkokochana - dwaj dziamgolący faceci w domu - współczuje :evil_lol: [quote name='3 x']juz chyba wolę dziamgolącego Freda, przynajmniej wiem, że jak wyjdzie i się wysra to wszystko wróci do normy :diabloti: [/QUOTE] i za te teksty Cię Kocham :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='3 x']znaczy człapie chcialam napisac [/QUOTE] Właśnie - człapać :diabloti: [quote name='3 x'] i imidż nie ucierpiał ;)[/QUOTE] No o to chodziło przeca :cool3: Quote
3 x Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 chciałam tylko napisac, ze Fred przechodzi smeego siebie z dziamgoleniem w nocy dziamgolił ze 4 razy zapewniajac nam prawie naprzemiennie dopływ świeżego powietrza o 2 czy 4 nad ranem ech i wogóle zwrot: [I]"posrało cie?"[/I] nabrał zupełnie nowego znaczenia od wczoraj tak oto uszczęsliwiliśmy Freda zmianą karmy niby taką samą ajednak trochę inną ech biorac pod uwagę że jest pora drugiego śniana nie powiem wam czym w odwecie 'uszczęsliwił' nas Fred :diabloti: ani ile razy :diabloti: ani gdzie :diabloti: edit. Ziutka, twoj drugi banerek nie jest podlinkowany Quote
Gremlin Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 A ja powiem - Fred nas uszczęśliwia spacerami co 1,5 - 2 godziny :mad: Quote
Ziutka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 To już lece brać inny banerek, tamten może nie był... Takie oto skutki zmiany karmy :diabloti: Znam to :diabloti: Grem, nie marudź, świeże powietrze dobrze służy, więc spacerki wskazane :evil_lol: Ale sie ciesze, że poznam Fredzia osobiście :loveu: :multi: Quote
3 x Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='Ziutka']To już lece brać inny banerek, tamten może nie był... Takie oto skutki zmiany karmy :diabloti: Znam to :diabloti: Grem, nie marudź, świeże powietrze dobrze służy, więc spacerki wskazane :evil_lol:[/quote] spacerki jak spacerki ale poprzedzające dziamgolenie wywołuje u mnie mysli dotąd mi nieznane wobec zwierząt co innego wobec ludzi ;) [quote] Ale sie ciesze, że poznam Fredzia osobiście :loveu: :multi:[/QUOTE] mam nadzieję, że łachudra będzie się umiał zachowac srajtek jeden Quote
Ziutka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 A Fredzio lubi brykać samochodem ? Oj tam, uczepiłaś się dziamgolenia wiesz :evil_lol: Quote
3 x Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='Ziutka']A Fredzio lubi brykać samochodem ? Oj tam, uczepiłaś się dziamgolenia wiesz :evil_lol:[/QUOTE] ostatnio nie miał nic naprzeciwko ;) chociaz za pierwszym razem dał upust swoim odczuciom i przegryzł ugryzł nam kawałek plastiku i przerwał kabelki do podgrzewnia tylnej szyby :mad: Quote
Ziutka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='3 x']ostatnio nie miał nic naprzeciwko ;) chociaz za pierwszym razem dał upust swoim odczuciom i przegryzł ugryzł nam kawałek plastiku i przerwał kabelki do podgrzewnia tylnej szyby :mad:[/QUOTE] Bo się chłopakowi nudziło pewnie, jechał...jechał i jechał, coś porobić trzeba było, nie ? ;) Quote
Gremlin Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='3 x']ostatnio nie miał nic naprzeciwko ;) chociaz za pierwszym razem dał upust swoim odczuciom i przegryzł ugryzł nam kawałek plastiku i przerwał kabelki do podgrzewnia tylnej szyby :mad:[/QUOTE] Nie przegryzł, nie ugryzł, tylko łapką sobie machnął (ale już naprawione - na Wilanowskiej jest magik, które takie rzeczy potrafi ;) ) Quote
3 x Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 wczoraj z jazdą była tragedia Fred sygnalizawał potrzeba postoju co kilkadziesiat km biedak jeden wieczorem i w nocy było nie lepiej hitem były wyjścia o 3 i o 3:15 (nie pospał sobie Grem oj nie :diabloti:) od 7 poki co spokoj (daliśmy laremid) mam nadzieję, że to faktycznie zmiana karmy jak biegunka wróci pojedziemy na sygnale do weta poza tym zachowuje się normalnie nie jest osowiały czy coś bolesnego brzuchola tez nie ma wczoraj nawet pobrykał sobie z goldenem :) Quote
obraczus87 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Jeśli laremid pomógł, to pewnie zwykła biegunka od zmiany karmy. OBY :) Te wyjścia o 3 i 3.15 to naprawdę hit :diabloti: Quote
Ziutka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='obraczus87'] Te wyjścia o 3 i 3.15 to naprawdę hit :diabloti:[/QUOTE] Grem z pewnością był wniebowzięty :shiny: Quote
3 x Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='obraczus87']Jeśli laremid pomógł, to pewnie zwykła biegunka od zmiany karmy. OBY :) Te wyjścia o 3 i 3.15 to naprawdę hit :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Ziutka']Grem z pewnością był wniebowzięty :shiny:[/QUOTE] o 3:15 poszedł sobie popierdziec kulturka co ? :diabloti: ale wiącha jąka puścił mu grem napawała mnie obawą, że ze spaceru wróci sam ;) ale wrócili razem później wstawię zdjęcie jakies żeby nie było to tamto ;) Quote
obraczus87 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='3 x']o 3:15 poszedł sobie popierdziec kulturka co ? :diabloti: [B]ale wiącha jąka puścił mu grem napawała mnie obawą, że ze spaceru wróci sam ;)[/B] ale wrócili razem później wstawię zdjęcie jakies żeby nie było to tamto ;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wasz Fred to chociaż miał powód aby zmusić Grema do spaceru :evil_lol: Pamiętam jak mój Tobi potrafił w nocy sie kręcić, piszczeć... pędziłam ja albo mama na łeb na szyję, żeby się nie zesrał w domu... a On wychodził na dwór, szczeknął sobie dwa razy i biegiem do domu :diabloti: Quote
3 x Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 (edited) [quote name='obraczus87']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wasz Fred to chociaż miał powód aby zmusić Grema do spaceru :evil_lol: Pamiętam jak mój Tobi potrafił w nocy sie kręcić, piszczeć... pędziłam ja albo mama na łeb na szyję, żeby się nie zesrał w domu... a On wychodził na dwór, szczeknął sobie dwa razy i biegiem do domu :diabloti:[/QUOTE] taaaa, mial powód czyli Fred przylapany na........ [IMG]http://imageshack.us/a/img152/7071/fr1f.jpg[/IMG] [I]niczym[/I] ale nieźle udaje co ? :evil_lol: no i jeszcze kilka zdjęc zimowego Freda świezutkie, jeszcze zimem od nich wieje ;) [IMG]http://imageshack.us/a/img600/9826/fr3sk.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img692/9063/fr2o.jpg[/IMG] w nastepnym poście niespodzianka :) Edited December 10, 2012 by 3 x Quote
3 x Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 przez przypadek udalo mi się nagrac jak Fred... udaje źrebaka ;) [video=youtube;lM5NQ2N7iL0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lM5NQ2N7iL0[/video] przepraszam za jakość filmiku i zdjęc ale moj tel tak ma że zniebieszcza i wogole uwidacznia ciemności ;) nie wyglada na oblożie chorego i sponiewiaranego przez biegunke, co? Quote
3 x Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 w sumie mam fotkę freda ale nie wiem czy wstawiac nikogo nie ma wiec sama dla siebie to mogę sobie na kompie obejrzeć bez wstawiania na forum :diabloti: Quote
Ziutka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='3 x']w sumie mam fotkę freda ale nie wiem czy wstawiac nikogo nie ma wiec sama dla siebie to mogę sobie na kompie obejrzeć bez wstawiania na forum :diabloti:[/QUOTE] Ejjj...ja jestem !!! Dawać ino mig ta fotkę! Zapatrzyłam sie na filmik :loveu: i nic nie pisałam :evil_lol: Quote
3 x Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Ziutka']Ejjj...ja jestem !!! Dawać ino mig ta fotkę! Zapatrzyłam sie na filmik :loveu: i nic nie pisałam :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: szykuj się Ziutka ;) Fred zbiera się do wyjazdu ;) już prawie się poderwał :diabloti: [IMG]http://imageshack.us/a/img341/4276/fr1n.jpg[/IMG] Quote
Ziutka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 ooooooooooomaterdej :crazyeye: cóż za fota !!! :loveu: Kocham Cię Fredziu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts