Gremlin Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Można też zrobić to: [video=youtube_share;a1XAXTZi_h4]http://youtu.be/a1XAXTZi_h4[/video] Quote
Gremlin Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 oraz to: [video=youtube_share;J4Kp-EIj928]http://youtu.be/J4Kp-EIj928[/video] To tak na miły początek tygodnia ;) Quote
Ziutka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ooooooooooo - jaki on grzeczny :) Ciągle mnie ten Fred zaskakuje :loveu: Grem, super niespodzianka z samego rana :Cool!: Sam wszedł do wanny ? Quote
Gremlin Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 No oczywiście, że sam... ja mu tylko "pomogłem" doczołgać się do łazienki, a później włożyć łapy do wanny. Najpierw przednie, a później tylne. :cool1: Quote
Ziutka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Gremlin napisał(a):No oczywiście, że sam... ja mu tylko "pomogłem" doczołgać się do łazienki, a później włożyć łapy do wanny. Najpierw przednie, a później tylne. :cool1: Mhmmm, wszystko jasne :razz: Grem, nie chcecie szczeniaka na dt ? Tego z mojego podpisu ? :cool3: Zapowiada się na dużego :eviltong: Quote
3 x Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 APSA napisał(a):Widzę reakcję: na ostatnim filmie usiadł! :lol: Ech, ja cem domek z ogródkiem i Freda :loveu: I kogoś, kto w razie czego pomoże mu włożyć łapki do wanny albo do samochodu :roll: dobrze zakręcony Fred do samochodu wskakuje ;) znaczy na poczatku nie chcial ale pięćset parę kilometrów z kilkoma przystankami robi swoje na ostatnim już sam wskakiwał nie wiem moze wcześniej się bał, że go gdzieś wywieziemy czy cuś edit APSA ale Fred nei potzrebuje domu z ogródkiem jak napisano w ogłoszeniach: Obecnie mieszka w domu tymczasowym w bloku, gdzie się idealnie zaklimatyzował. chętna ? na pa przymkniemy oko ;) Quote
3 x Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Ziutka napisał(a): Grem, nie chcecie szczeniaka na dt ? Tego z mojego podpisu ? :cool3: Zapowiada się na dużego :eviltong: linka nie przenosi :( Quote
Ziutka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 3 x napisał(a):linka nie przenosi :( Już poprawiam ;) To wątek : http://www.dogomania.pl/forum/threads/232397-Wiejskie-klimaty-i-psie-historie-z-naszej-okolicy-POTRZEBNY-NA-CITO-DT-DLA-SZCZENIAKA/page4 Quote
3 x Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 APSA napisał(a):Fred nie, ale ja tak ;) Po kilku doświadczeniach z noszeniem małych i średnich (8 - 20kg) psów na pierwsze piętro, nie odważę się na nic większego. Mój kręgosłup mówi stanowcze "nie!". pokurczów chyba chciałaś napisac co ? a poza tym to ojtam ojtam ;) Quote
Gremlin Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ziutka napisał(a):Mhmmm, wszystko jasne :razz: Grem, nie chcecie szczeniaka na dt ? Tego z mojego podpisu ? :cool3: Zapowiada się na dużego :eviltong: Niestety :( Tylko jeden tymczas, a i niedługo rezydent zawita w nasze progi Quote
Ziutka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Gremlin napisał(a):Niestety :( Tylko jeden tymczas, a i niedługo rezydent zawita w nasze progi Wiem...wiem, za mała waga :diabloti: Rezydent powiadasz, poka rezydenta :cool3: A gdzie on teraz jest, że wraca ? Quote
Gremlin Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Jeszcze nie ma co pokazywać, dopiero dwa tygodnie temu się urodził :D Quote
obraczus87 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ale On jest grzeczny podczas kąpieli :) Quote
3 x Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 APSA napisał(a):Bo się obrażę :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Saba (14 kg) oficjalnie jest w rozmiarze "Large" :eviltong: Lardż Pokurcz :evil_lol::evil_lol: obraczus87 napisał(a):Ale On jest grzeczny podczas kąpieli :) Marta on wogole jest bardzo hrzeczny i idealnie dogaduje się z małymi psami wiesz ? ;) Quote
Gremlin Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 obraczus87 napisał(a):Ale On jest grzeczny podczas kąpieli :) No... jak rasowy kaukaz :diabloti: Quote
Ziutka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Gremlin napisał(a):Jeszcze nie ma co pokazywać, dopiero dwa tygodnie temu się urodził :D Kcem zobaczyć i koniec kropka :mad: Quote
obraczus87 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 3 x napisał(a): Marta on wogole jest bardzo hrzeczny i idealnie dogaduje się z małymi psami wiesz ? ;) Pies ideał :) ja bym chciała.... ale.... no i obiecałam sobie, że następny pies będzie duży i czarny :evil_lol: ale to kiedys jak sie przeprowadzimy. Myszę wywalimy na podwórko, bo to typowy burek, który lubi biegać wzdłuż ogrodzenia :diabloti: a duży czarny pies będzie mieszkać w domu :evil_lol: swoją drogą jestem ciekawa jakby Mysza się zachowała gdyby zobaczyła Freda.. ciekawe czy by rzucała się na Niego tak jak na inne psy Quote
Gremlin Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ziutka napisał(a):Kcem zobaczyć i koniec kropka :mad: Albo ten, albo któryś z braci :cool1: :eviltong: Quote
Gremlin Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ziutka napisał(a):A jaka rasa ? ;) No przecież widać - DUŻA ;) :diabloti: Quote
Ziutka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Gremlin napisał(a):No przecież widać - DUŻA ;) :diabloti: Nooo - DUŻA :loveu: dzięki za PW !!! Quote
3 x Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 (edited) postanowialam uzupełnić rozliczenia: Wydatki: 220 zł - transport 35 zł - szczepienie p/wściekliżnie (bierzemy na siebie bo nie mam paragonu, wzięło i wcieło ;)) 70 zl - 12 kg karmy 63 zł - preparaty na stawy z wysyłką (2012.11.12) 144 zł - wizyta wet 2012.11.15 12,coś zł - Opokan na stawy 12,40 zł - apteka (2012.11.26) (Borasol + wata) 95 zł - karma 15 kg (2012.12.03) Suma wydatków: 651,4 zł Wpływy: 55 zł - Ziutka 35 zł - Gremlin 160 zł - Ziutka Suma wpływów: 250 zł Stan konta Freda: - 401,4 zł musze jeszcze poszukać faktur bo myślalam, ze wzielam dzisiaj ze sobą wszystkie ale się okazało że jednak nie wszystkie gdzieś wsadziłam jedną apteczna i za pierwsza karmę ale jak znajdę to was wszystkimi uracze nawet za ryż :evil_lol: wczoraj znów byłam tą złą ;) ale uszy czyste, czasami telepie jeszcze głową dlatego zabawiam się w uchogrzebacza Edited December 12, 2012 by 3 x Quote
Gremlin Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 3 x napisał(a): wczoraj znów byłam tą złą ;) ale uszy czyste, czasami telepie jeszczze głową dlatego zabawiam się w uchogrzebacza A ja jestem tym dobrym, trzymam psiaka, miziam i czule do uszka szepcę, że niedobra pańcia zaraz skończy :cool3: Quote
3 x Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 wczoraj był jeszcze tel o Freda ale z tego co mi Grem powtórzy cokolwiek Pani nie powiedziała jego odpowiedź brzmiała: "nie" rozumiecie coś z tego? :diabloti: edit. jak tylko przyjdzie zapytanie mailowe o Freda, wydam go bez pytania o cokolwiek ;) Quote
Ziutka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='3 x']wczoraj był jeszcze tel o Freda ale z tego co mi Grem powtórzy cokolwiek Pani nie powiedziała jego odpowiedź brzmiała: "nie" rozumiecie coś z tego? :diabloti:[/QUOTE] Ja bynajmniej nic nie rozumiem czekamy na Grema żeby napisał o co kaman :diabloti: Quote
Recommended Posts