3 x Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 mysza 1 napisał(a):Cudny jest, naprawdę :loveu:. Fredzio oczywiście :) Uwielbiam wielkopsy a teraz w malotach robię ;) Z wyjąkami ale jednak. a nie sadzisz ze w kobaltowej kokardzie byłby mu bardziej do pyska? :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 3 x napisał(a):a nie sadzisz ze w kobaltowej kokardzie byłby mu bardziej do pyska? :evil_lol: Hm... na pewno by był chociaż trochę bardziej męski ;) Quote
3 x Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 mysza 1 napisał(a):Hm... na pewno by był chociaż trochę bardziej męski ;) w sumie jakos musi sobie rekompensować brak jajek ;) Quote
Gremlin Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Fredioch wczoraj pokazał zęby :mad: powiem więcej, zjeżył się nawet warczał i gulgoał i parę razy podskoczył tak jak przy petardach... No, jednym słowem pokazał, że jest kaukazem... Tylko mnie zastanawia, kto miał większego stracha, Fred czy ja? PS. powód? Dwa dziki, jeden podszedł do nas na prawie dwa metry, szkoda, że telefonu ze sobą nie miałem ;) Quote
ostatniaszansa Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Karma i smaczki dla Fredziocha są :) Ewa Quote
3 x Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 ostatniaszansa napisał(a):Karma i smaczki dla Fredziocha są :) Ewa zapraszamy :cool3: przejdziemy się pod las może dziki zapewnia nam dodatkowe atrakcje ;) Quote
3 x Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 dziewczyny z OS :mad: czemu nic nie mówicieu Freda, ze startujecie na kandydataka dogo-miau w ankiecie do krakvetu? hę? jakby ktoś nie wiedzial że coś takiego istnieje i na kogo głosowac może poczyta c tutaj i kliknąc w kogo mu się podoba - np w Ostatnią Szansę - ankieta - klik to od nich jest Fredzioch :loveu: Quote
Ziutka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Gosiu, napiszesz nowy tekst dla Ferdzia ? To się go ogłosi Quote
3 x Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Ziutka napisał(a):Gosiu, napiszesz nowy tekst dla Ferdzia ? To się go ogłosi napisze juz mi sie prawie w głowie wyklarował tylko ze w mieszkaniu mamy rozpylony jakis srodek nasenny i co wrócę i się ogarnę to chwilę po przyłożeniu głowy do poduchy - zasypiam ;) Quote
3 x Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 (edited) Fred - przyjazny psiak szuka domu Fred jest psem w średnim wieku w typie owczarka kaukaskiego. Jest duży (50 kg), ma długą gęstą, sierść. Jest łagodny z charakteru. Bez problemu dogaduje się z innymi psami, koty ignoruje. Bardzo lubi małe dzieci. Obecnie mieszka w domu tymczasowym w bloku, gdzie się idealnie zaklimatyzował. Zachowuje czystość w mieszkaniu, nie niszczy. Jest zdrowy, zaszczepiony i wykastrowany. Fred nie jest psem absorbującym i narzucającym się, on po prostu JEST ;), niemniej jednak potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt[email protected] i zdjęcia zaraz jakies wybiore i wyślę Ci na maila :) edit. mail poszedł dziękujemy :) Edited June 14, 2015 by 3 x Quote
Ziutka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Melduje, że Fredzio ogłoszony :) Gosiu sprawdź też folder spam na poczcie, bo czasami tam przychodzą linki aktywacyjne ;) Portale na których się lansuje Fred : tablica.pl tablica.com gumtree.pl morusek.pl doadopcji.pl adopcjapsa.pl oglaszamy24.pl cafeanimal.pl alegratka.pl naszemiasto.pl zoomia.pl do-adopcji.pl ogloszenia.wp.pl bezdomne.pl szarik.pl olx.pl przygarnijzwierzaka.pl lento.pl arena.pl kokosy.pl oglosili.pl [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
3 x Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Ziutka - dziękuję :) postaram się jutro wszystko aktywować jak się do lepszego komputera dosiąde bo ten tutaj teraz to chodzi wolniej niz Fred ;) bo Fred jest wyjechany weekendowo jak jutro ładnie wstaniemy i będzie pogoda będa zdjęcia z cyklu "gdzie jest Fred, czyli jak uważnie śledzisz wątki tymczasów 3 x i gremlina? " :evil_lol: na maila z pw tez jutro napisze Quote
3 x Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 najpierw wam pokaże jak fredzio grzecznie podróżuje bo na poczatku wysidanie Freda z auta wyglądało jak wystrzeliwanie procy ;) wiem, ze trudno w to uwierzyc ale Fred naprawde nabierał mega przyspieszenia byleby tylko wysiąść ;) i kończyło sie to tak, ze najczesciej ja trzymałam freda od strony siedzień w Grem. otwierał bagażnik i wtedy ja modliłam sie żarliwie zebym dała rade utrzymac Fredziocha ;) widać moje modły poskutkowały i teraz Fred podróżuje jak na zdjęciu poniżej nie wiem jakim cudem to się stalo bo przysięgam, ze modłów wcale nie wznosiłam do Freda tak czy siak, grunt że poskutkowały ;) a teraz konkurs: gdzie jest Fred czyli jak uważnie śledzisz wątki tymczasów 3 x i gremlina Marta - ty nie bierzesz udziału w konkursie bo nie wiem czy Ci się wczoraj nie wygadaliśmy ;) reszta po odgadnieciu ;) edit. zapomniałam o nagrodzie nagroda jest Fred ;) nagrodę można zamienić na: * odwiedziny u Freda lub odwiedziny Fredem u zwycięzcy jesli będzie nam po drodze * zasponsorowanie Fredowi smaczków ;) Quote
APSA Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Zamość? (Nie śledzę uważnie wątków, a z nieuważnego śledzenia to mi wynika jakaś zupełnie inna strona Polski, ale okolica jakby znajoma.) Quote
3 x Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 (edited) APSA napisał(a):Zamość? brawo :) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: to sie całkiem dobrze składa, że i tak masz nas odwiedzić to przy okazji odbierzesz sobie nagrodę :diabloti: APSA napisał(a):(Nie śledzę uważnie wątków, a z nieuważnego śledzenia to mi wynika jakaś zupełnie inna strona Polski, ale okolica jakby znajoma.) bo nas jest wszedzie pełno :evil_lol: Edited January 12, 2013 by 3 x Quote
3 x Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Romus tez tam był :) - klik Kilka porównań zatem :) ten sam murek z dwoma psami, mur z Fredem :evil_lol: i mur z Romusiem Quote
obraczus87 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Oo widze, że APSA wygrała konkurs :diabloti: Quote
3 x Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 obraczus87 napisał(a):Oo widze, że APSA wygrała konkurs :diabloti: widać APSA marzyła o Fredzie i jako jedyna nie bała udzielić się prawidłowej odpowiedzi ;) btw ale Fred niefotogeniczny jest w porównaniu z Romanem co ? Quote
trzy_razy Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 hej przyszłam się pożalić, nie mogę zalogowac się na stare konto :placz: a chciałam wam wstawić zdjęcie Fredzia ;) Fred kontra kocica musiałam ją podtrzymywać bo zjeżdzała z grzbietu ;) Quote
obraczus87 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Gosia, mnie sie udalo zalogować - podczas logowania zaznaczyłam to okienko ZAPAMIETAJ MNIE. :) Quote
3 x Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='obraczus87']Gosia, mnie sie udalo zalogować - podczas logowania zaznaczyłam to okienko ZAPAMIETAJ MNIE. :) mi też już się udaje :) dziękuję :) dzisiaj poszliśmy z Fredem do weta z tą łapą co ją liże ma tam bolesność został wygolony w tym miejscu i wszystko wskazuje na zapalenie żyły faktycznie miał tam pobierana krew jak miał sraczkę dostał leki w dawce "jak dla konia" (tylko dlatego ze jest drugim co do wielkości pacjentem, reszta to jakies pokurcze ale największy psiak co do nich przychodzi wazy 80kg - ech, marzenie moje ;)) zapłaciliśmy 70 zł - kontrola w środę teraz sobie grubas chrapie waży ciut ponad 60 kg znaczy ze jednak Biafra nas nie oszukała ;) i już nie mamy jej za złe brakujących 10 kg ;) Fredzioch nadrobił ale zakazałam Gremlinowi dokarmiania Freda po każdym spacerze 'garstką' karmy koniec nie będziemy hodowac spaślaka ;) Fredzoioch dostał 100 zł od anonimowego wielbiciela - dziękujemy :) wpływy i wydatki uzupełnię w środę - po wizycuie u weta a poza tym Fred zawojował moich rodziców ale tradycyjnie nie chcieli go sobie zostawić - skąd ja to znam :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Czyli jednak ta łapa to nie objaw stresu... Gosia, Wy to się macie z tym Fredem :) Quote
3 x Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 (edited) obraczus87 napisał(a):Czyli jednak ta łapa to nie objaw stresu... Gosia, Wy to się macie z tym Fredem :) japodejrzewam, ze my u każdego coś bysmy wynależli Zorka - sterylka aborcyjna, uszy i tez miała coś na kształt zapalenia żyły, że nie wspomne o mega rzyganiu podczas jazdy Bronek - permanentna luźna kupa, kastracja i stłuczony nochal - farciarz jeden, no siuśki z krwią - krwiomocz Fred - pasożyt i teraz zapalenie żyły że też nasz Michaś przez tyle lat jezdził do weta tylko na szczepienia ale jak juz mu wynaleźlismy to z grubej rury - nienowotworowy guz na śledzionie aż się boję na co my możemy się pochorować :evil_lol: oprócz jednego zapytania na maila - z ogłoszeń cisza albo Grem. mi o czyms nie mówi ;) Edited January 15, 2013 by 3 x Quote
Gremlin Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 3 x napisał(a):japodejrzewam, ze my u każdego coś bysmy wynależli Zorka - sterylka aborcyjna, uszy i tez miała coś na kształt zapalenia żyły, że nie wspomne o mega rzyganiu podczas jazdy Bronek - permanentna luźna kupa, kastracja i stłuczony nochal - farciarz jeden, no siuśki z krwią - krwiomocz Fred - pasożyt i teraz zapalenie żyły że też nasz Michaś przez tyle lat jezdził do weta tylko na szczepienia ale jak juz mu wynaleźlismy to z grubej rury - nienowotworowy guz na śledzionie aż się boję na co my możemy się pochorować :evil_lol: hm... ja mam inną teorię :diabloti: Quote
Recommended Posts