Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem czy ze starości już sobie tam nie sięga czy to duma mu nie pozwala ;)
ale zabiegów jakie mu teraz przez to musze robić bardzo nie lubi, uszka ma klapnięte wtrakcie, oczy wybałuszone i minę bardzo urażonego :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malibo57 - dzięki za chusteczki, Tytus będzie zachwycony ;)

O której jedziesz w piątek ? Mam karmę dla Tytusa, poza tym już od dłuższego czasu planuję odwiedziny.

Posted

Byłam dziś u Natalii, staruchy zostały sfotografowane :)

Kochani, pilnie potrzebna pomoc dla Niuni, która spędziła 8 lat na Paluchu - sunia do 2 miesięcy jest u Natalii, ale brakuje pieniędzy na diagnostykę i leki, a Niunia bardzo pilnie tego potrzebuje, wygląda naprawdę źle :(

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/183891-8-lat-w-schronie!!!!!-NIUNIA-SZUKA-DOMU!-ZBIERAMY-PIENIĄDZE-NA-HOTELIK[/URL]!

Posted

oj tam przytył, trochę się zaokrąglił po zimie ;)
No dobra porcja zmniejszona ale Tytusowi się to nie podoba, zjada i chodzi za mną z pretensja w oczach że tak mało dostał :roll:

Posted

a te jego pomruki niezadowolenia, strach się bać ;)

Ja go wezmę na dietę, będę wycierać chusteczkami a ciotki będą przyjejżdzać z ciastkami i Tytusa mi przekupią :mad:

• 2 weeks later...
Posted

Przelałam Natalii 218 zł - II część opłaty za lipiec.

Wpłaciłam swoją deklarację za czerwiec - 150 zł.

Jak tam się czuje nasz męczennik ?

Posted

A, dotknął Cię ten koszmarek?
Ja ostatnio jeżdżę do DIF przez Sulejówek, ale do Natalii i tak trzeba wyjechać na trakt. Może jakoś od Wiązownej będzie poręczniej?

Posted

Tytus, musisz mi wybaczyć, ale muszę pokazać wszystkim moją nową miłość - oto Pan Kluska :loveu:
Cudowny i poczciwy olbrzym o wielkim sercu. Adoptowany jako szczenię, po kilku latach oddany przez właścicielkę, bo "przeprowadziła się z domu z ogrodem do mieszkania".