Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przekazałam moją deklarację za październik - 150 zł.

Na koncie Tytusa są 304 zł.
Brakuje 99 zł, by opłacić DT w październiku.

Zapraszam na bazarek, na razie jest 110 rzeczy do kupienia, wieczorem wkleję jeszcze ok. 20.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może ktoś mógłby dorzucić grosik do skarpety Tytusa ?

Mam pomysł na jeszcze jeden bazarek, kilka rzeczy do sprzedania ... ale to wszystko działania doraźne, Tytusowi potrzebne są deklaracje, nawet jak najmniejsze.

Posted

Pilnie potrzebna pomoc dla dwójki kilkunastoletnich staruszków z tego samego schronu, co Tytus.

Krecik - ma fatalne wyniki badań, guza w pachwinie i cierpi po źle wykonanej operacji w schronisku.
Ostatnią szansą jest operacja - koszt 400 zł. Musimy zebrać tę sumę w kilka dni, bo Krecik bardzo się męczy:

http://www.dogomania.pl/threads/1910...aruszek-Krecik

Maja - spędziła w schronisku 11 lat. Pogryziona, poparzona, zastraszona, wycofana - do tego po wykonaniu badan okazało się, iż sunia bardzo cierpi z powodu zwyrodnień i przewlekłego stanu zapalnego. Jeśli Maja nie będzie przyjmować leków, lekarze sugerują eutanazję ze względu na znaczny ból jaki towarzyszy suczce przez cały czas :-(

http://www.dogomania.pl/threads/1918...a-to-eutanazja-(

Posted

Dada M napisał(a):
Jaki piękny :) I chyba trochę schudł ;)

Dzięki za zdjęcia :)

Tak schudl :) Juz nie jest takim klockiem hehe :)

W kazdym badz razie to cwaniak ;) jak Janusz zawolal Go do domu ze spaceru, to On udal, ze nie slyszy i... dal dyla w drugą strone :D

Posted

Tytus otrzymał prezent od wolontariuszki Ani R. - 30 zł - dziękuję :)

Gdy rozliczę do końca bazarek, uda się spłacić październikowy dług - przelewam więc brakujące 99 zł za październik.

Posted

No niestety, nie wygląda to najlepiej ...
Jakiś czas temu rozmawiałam z Agnieszką, dawną wolontariuszką Tytusa, wspomniała, że postara się coś wpłacić.
Teraz odnawiam ogłoszenia Tytusa, bo realizacji pakietu z bazarku chyba nigdy się nie doczekam.

Posted

Dada M napisał(a):
No niestety, nie wygląda to najlepiej ...
Jakiś czas temu rozmawiałam z Agnieszką, dawną wolontariuszką Tytusa, wspomniała, że postara się coś wpłacić.
Teraz odnawiam ogłoszenia Tytusa, bo realizacji pakietu z bazarku chyba nigdy się nie doczekam.

A gdzie kupowałaś pakiet??

Posted

Są już ogłoszenia Chojraka i Megi, lada moment (mam nadzieję) będą ogłoszenia Tytka.
Sama też odnowiłam mu kilkanaście.

Ale nie mogę się pozbyć wrażenia, że dla Tytusa tylko 3 domy są odpowiednie: Astaroth, mój i Agnieszki (drugiej wolontariuszki) ;)
Aga ma już 4 duże psy, więc chyba nic z tego (ponad rok temu wybierała pomiędzy Tytusem a Sofią - wybrała Sofię, jako tą mniej urodziwą i mającą mniejsze szanse na adopcję).
Ale może zgłosi się taki DS, że nie będę mieć żadnych wątpliwości :)

Posted

Piękny pies, to i pięknie się prezentuje ;)

Z mojego bazarku filcowego jest dla Tytusa 50 zł. Z mojego drugiego bazarku - lada chwila będzie zakończony, dla Tytusa będzie ok. 80 zł. Plus moja deklaracja za listopad - wpłacę ją za kilka dni. Reasumując - będzie ok. 210 zł na plusie.
Mam jeszcze nowe buty od Oli L. do wystawienia na allegro i do wykonania broszkę na zamówienie.

Ale na tym kończą się moje pomysły, naprawdę nie wiem, co dalej :(