Dada M Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Przekazałam moją deklarację za październik - 150 zł. Na koncie Tytusa są 304 zł. Brakuje 99 zł, by opłacić DT w październiku. Zapraszam na bazarek, na razie jest 110 rzeczy do kupienia, wieczorem wkleję jeszcze ok. 20. Quote
fizia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Posyłam uściski dla Tytusa - i cały czas trzymam kciuki Quote
Dada M Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Savahna - witaj na wątku :) Przelałam na razie 304 zł za październik. Może do końca miesiąca wymyślę, skąd wziąć brakującą sumę. Quote
Dada M Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Może ktoś mógłby dorzucić grosik do skarpety Tytusa ? Mam pomysł na jeszcze jeden bazarek, kilka rzeczy do sprzedania ... ale to wszystko działania doraźne, Tytusowi potrzebne są deklaracje, nawet jak najmniejsze. Quote
Dada M Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Zapraszam na bazarek dla Tytusa i Lennona: http://www.dogomania.pl/threads/194757-NASZYJNIK-na-zamówienie-kwiat-technika-filcowania-na-mokro-na-staruszki-do-27.09 Można wylicytować naszyjnik wykonany techniką filcowania na mokro. Zapraszam :) Quote
Dada M Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Co słychać u Tytusa ? Nie ma problemów ze stawami ? Quote
Dada M Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Pilnie potrzebna pomoc dla dwójki kilkunastoletnich staruszków z tego samego schronu, co Tytus. Krecik - ma fatalne wyniki badań, guza w pachwinie i cierpi po źle wykonanej operacji w schronisku. Ostatnią szansą jest operacja - koszt 400 zł. Musimy zebrać tę sumę w kilka dni, bo Krecik bardzo się męczy: http://www.dogomania.pl/threads/1910...aruszek-Krecik Maja - spędziła w schronisku 11 lat. Pogryziona, poparzona, zastraszona, wycofana - do tego po wykonaniu badan okazało się, iż sunia bardzo cierpi z powodu zwyrodnień i przewlekłego stanu zapalnego. Jeśli Maja nie będzie przyjmować leków, lekarze sugerują eutanazję ze względu na znaczny ból jaki towarzyszy suczce przez cały czas :-( http://www.dogomania.pl/threads/1918...a-to-eutanazja-( Quote
obraczus87 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Bylam dzisiaj u Natalii. ZALOTY :evil_lol: Quote
Dada M Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Jaki piękny :) I chyba trochę schudł ;) Dzięki za zdjęcia :) Quote
malibo57 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Piękny jest Tytus. Naprawdę wyjątkowy:) Quote
obraczus87 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Dada M napisał(a):Jaki piękny :) I chyba trochę schudł ;) Dzięki za zdjęcia :) Tak schudl :) Juz nie jest takim klockiem hehe :) W kazdym badz razie to cwaniak ;) jak Janusz zawolal Go do domu ze spaceru, to On udal, ze nie slyszy i... dal dyla w drugą strone :D Quote
Dada M Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Bo Tytus reaguje tylko na polecenia Natalii :diabloti: Z miłości :cool3: Quote
Dada M Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Pilnie potrzebny DT dla szczeniąt mix husky - w niedzielę zostaną oddane na giełdzie :-( http://www.dogomania.pl/threads/1952...T!!!!!!/page10 Quote
Dada M Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Tytus otrzymał prezent od wolontariuszki Ani R. - 30 zł - dziękuję :) Gdy rozliczę do końca bazarek, uda się spłacić październikowy dług - przelewam więc brakujące 99 zł za październik. Quote
obraczus87 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Kurcze, a tu już pierwszy tydzień listopada za nami..... Tytusik kiepsko Twoje fundusze wyglądają..;/ Quote
Dada M Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 No niestety, nie wygląda to najlepiej ... Jakiś czas temu rozmawiałam z Agnieszką, dawną wolontariuszką Tytusa, wspomniała, że postara się coś wpłacić. Teraz odnawiam ogłoszenia Tytusa, bo realizacji pakietu z bazarku chyba nigdy się nie doczekam. Quote
obraczus87 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dada M napisał(a):No niestety, nie wygląda to najlepiej ... Jakiś czas temu rozmawiałam z Agnieszką, dawną wolontariuszką Tytusa, wspomniała, że postara się coś wpłacić. Teraz odnawiam ogłoszenia Tytusa, bo realizacji pakietu z bazarku chyba nigdy się nie doczekam. A gdzie kupowałaś pakiet?? Quote
obraczus87 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dada M napisał(a):Na bazarku LadySwallow. Dziwne.. Lady dzisiaj udzielala sie na swoim watku DT. Popsiesz Ja, qrcze. Tytek powinien miec nowe ogloszonka :) Quote
Dada M Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Ech, wszyscy już ją pospieszają ;) Podobno ma problemy z netem ... Jakby komuś rzucił się w oczy inny bazarek ogłoszeniowy, dajcie znać :) Quote
morisowa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Zostały jej tylko dni życia, proszę zajrzyjcie do Kamy: http://www.dogomania.pl/threads/1961...nie-%C5%BCycia. Quote
Dada M Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Są już ogłoszenia Chojraka i Megi, lada moment (mam nadzieję) będą ogłoszenia Tytka. Sama też odnowiłam mu kilkanaście. Ale nie mogę się pozbyć wrażenia, że dla Tytusa tylko 3 domy są odpowiednie: Astaroth, mój i Agnieszki (drugiej wolontariuszki) ;) Aga ma już 4 duże psy, więc chyba nic z tego (ponad rok temu wybierała pomiędzy Tytusem a Sofią - wybrała Sofię, jako tą mniej urodziwą i mającą mniejsze szanse na adopcję). Ale może zgłosi się taki DS, że nie będę mieć żadnych wątpliwości :) Quote
obraczus87 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Tytus widzialas Twoje ogloszenie na gumtree. Pieknie sie prezentujesz!!! Quote
Dada M Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Piękny pies, to i pięknie się prezentuje ;) Z mojego bazarku filcowego jest dla Tytusa 50 zł. Z mojego drugiego bazarku - lada chwila będzie zakończony, dla Tytusa będzie ok. 80 zł. Plus moja deklaracja za listopad - wpłacę ją za kilka dni. Reasumując - będzie ok. 210 zł na plusie. Mam jeszcze nowe buty od Oli L. do wystawienia na allegro i do wykonania broszkę na zamówienie. Ale na tym kończą się moje pomysły, naprawdę nie wiem, co dalej :( Quote
Recommended Posts