Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Ciotki Klotki - wpisujcie proszę w tytule przelewów nick z dogo bo nie wiem kto wpłacił 20 zł - Monika K - która to :loveu: :Rose:

To ja :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
:lol: u Ciebie mam szansę poznać po miejscowości, a u Lilmo nie było takiej szansy ;)

Ale Ty mądra jesteś :p Ja tam po obronie wyłączyłam mózg i przed 30 nie mam zamiaru włączac :multi:

Posted

Soema napisał(a):
Ale miałam w nocy koszmary..:roll::-( od 5 nie śpię..

Po takich przeżyciach wczorajszych to ja się nie dziwię że miałaś koszmary :lol:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Suczki sa oblendne i najwazniejsze ,ze nie sa po przejsciach wiec sa wesole i beztroskie ,a dotego bardzo zaczepliwe. :lol:
Zdjec nie bylo bo caly czas lalo ,ale bozenka obiecala jutro zrobic jak przestanie lac.

dobrze czytać takie wieści :loveu: wielka ulga, ze sunie dobrze znoszą pobyt :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
i znowu pustki tu :-(

Żadne pustki.. ja ciągle myślę o nich..:roll: i jak tylko mogę to wchodzę i zaglądam. Dobrze, że są nadal za człowiekiem. Szkoda, że taka pogoda, bo pewnie znów nie będzie zdjęć :-( a ogłoszenia potrzebne..

Posted

Jestem (dopiero teraz zmartwychwstał mi komputer). Biorę sie za plakaty, ale ponieważ muszę jechac dzisiaj w nocy do Wawy na kilka dni, nie będę mogła zrobić teraz aukcji:shake: - dlatego dopisz, malawaszko, do deklaracji na hotel 50zł ode mnie - ja tam pojadę pod koniec tygodnia (strasznie mi przykro, że nie moge wczxesniej) i wpłacę bezpośrednio Bożence.

Z suń wychodzą masakryczne robale, Bożenka w poniedziałek je odrobaczy.

Posted

salibinka napisał(a):

Z suń wychodzą masakryczne robale, Bożenka w poniedziałek je odrobaczy.

To one odrobaczone też nie były? Jejku, żeby im szczepionka nie zaszkodziła :shake:

Posted

Dziewczyny - dzwoniła do mnie pani z Niepołomic o Manię - chciałaby zobaczyc itd - a ja nawet nie wiem gdzie jest hotelik - czy mogę którejś z Was podać nr telefonu tej Pani?

Posted

malawaszka napisał(a):
Dziewczyny - dzwoniła do mnie pani z Niepołomic o Manię - chciałaby zobaczyc itd - a ja nawet nie wiem gdzie jest hotelik - czy mogę którejś z Was podać nr telefonu tej Pani?

malwaszko podaj nr. tel do hotelika do Bozenki ,jak by co ona wypyta i razem w poniedzilek sparwdzimy dom. Teraz nie moge bo jade do swoich podopiecznych do Glogoczowa,a jutro jestem w schronisku
tel.012/281-21-62

Bozenka do mnie dzwonila ,ze raczej nici znowu ze zdjec ale mowi ze dziewczynki sa jak by u siebie w domu ,jak tylko ktos idzie kolo ogrodzenia to obydwie ujada i oczywiscie pilnuja terenu ,z goralami tez sie awanturuja:evil_lol: