Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):

wszystkim dziękuję :placz:

Nie bucz,, wystarczy, że mnie łeb boli..:roll: damy radę, sunie są dzielne szybko się aklimatyzują. Musisz napisać pracę, żeby pieniędzy nie marnować na dopłaty;)
a ja padam, idę spać.. co za dzień..:-(

Posted

bahlsa napisał(a):
poszło 50 zł z mBanku

bahlsa :Rose:

Soema napisał(a):
Nie bucz,, wystarczy, że mnie łeb boli..:roll: damy radę, sunie są dzielne szybko się aklimatyzują. Musisz napisać pracę, żeby pieniędzy nie marnować na dopłaty;)
a ja padam, idę spać.. co za dzień..:-(

mnie też globus rozbolał :oops: ale damy radę - musimy, nie takie problemy były rozwiązywane, tylko żeby to kurna było za 2 tygodnie a nie teraz :grab:

Posted

malawaszka napisał(a):

mnie też globus rozbolał :oops: ale damy radę - musimy, nie takie problemy były rozwiązywane, tylko żeby to kurna było za 2 tygodnie a nie teraz :grab:

Mam nadzieję, że szybko zleci.. nie tak miało być :-( wszystko się wali..:shake:

Posted

salibinka napisał(a):
Dziekujemy z całego serca.

Jutro posiedzę nad plakatem/plakatami - będzie kolejna forma ogłoszeń.
Tylko, jak myślicie - zrobić im osobno, czy jeden dla obu?

może osobno, żeby ludzie się nie zniechęcali, że trzeba obydwie adoptować? albo, żeby nie myśleli, że szkoda ich rozdzielać itd....

Posted

Bede dzisiaj w hotelu w niepolomicach zaraz po pracy ale szkoda ,ze nie wiedzilam wczesniej ze one tam pojechaly bo wziela bym ze soba aparat.:shake:
Chyba ,ze mąz Bozenki bedzie wtedy poprosze o zrobienie kilku zdjec.
Moge wyslac je do echa i krakowskiej . najwzniejsze ,ze zoabcze je na zywo bo wtedy bede umial cos o nich napisac:loveu:

Prosze dopisac na suczki 37 zl , ktore sa juz dzisjaj u Bozenki

Posted

Zaraz zabiorę się za odświeżenie ogłoszeń, które robiłam. W skoczą znowu trochę wyżej i zrobię je z nowymi zdjęciami.

Jeżeli chodzi o pomoc finansową to mogę jedynie dorzucić 20 zł :-( Poproszę na pw nr konta.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Bede dzisiaj w hotelu w niepolomicach zaraz po pracy ale szkoda ,ze nie wiedzilam wczesniej ze one tam pojechaly bo wziela bym ze soba aparat.:shake:
Chyba ,ze mąz Bozenki bedzie wtedy poprosze o zrobienie kilku zdjec.
Moge wyslac je do echa i krakowskiej . najwzniejsze ,ze zoabcze je na zywo bo wtedy bede umial cos o nich napisac:loveu:

Prosze dopisac na suczki 37 zl , ktore sa juz dzisjaj u Bozenki

Dzięki!!!

[quote name='weszka']Tak na szybko:
[FONT=Arial]Krakowskie zwierzaki[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1985247_dwie_suczki_podrosniete_szczeniaczki.html]Dwie suczki podro

Posted

Przepraszam,ze dopiero teraz się odzywam,ale wcześniej nie mogłam.Nie wiedziałam co zrobić,była wściekła na siebie i za bardzo bałam się usłyszeć słowa prawdy. Ale teraz możecie mi na wyrzucać ile wlezie- przyjmę to z pokorą. Wiem,że nie powinnam tak tego rozegrać,ale teraz niestety nie moge już tego naprawić.
Moge Wam tylko pomóc w ogłoszeniach i bazarkach. Właśnie zabieram się za serie ogłoszeń,potem wkleje tutaj linki do nich.Na bazarek postaram się jeszcze dzisiaj wystawić gitarę,ostatecznie zrobie to jutro.

Soema,Romek- przepraszam Was bardzo,na prawdę nie sądziłam,ze tak się może stać. :shake:

Posted

Dogomanka - pytanie ważne - czy Rodzice pozwalają sprzedać gitarę - żebyś nie pogorszyła sobie sytuacji w domu - gitara to nie malutki wazonik

Ogłoszenia rób - duuuzo ogłoszeń

Posted

Jestem na chwilę. Dzięki za ogłoszenia!
Jutro jak da radę, najwyżej podmienimy zdjęcia.
Postaram się jeszcze wieczorem wejść zobaczyć jak sytuacja..
Takie głupoty mi się śniły.. :-(